eldiablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yanlış hatırlamıyorsam daha önce de açılmıştı...insan vücudundaki en sağlam kemik kafa tasını oluşturan kemiklerdir.hatta kafasıysa yumruğa karşı gard alıp adamın elini kıranda olmuştu.kafa sağlamdır.özelliklede buruna:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kafa atardım. ilk hamle karşı taraftan gelmişse çak noris gibi "öyle vurulmaz böyle vurulur" diye yumrukla eklerdim.pek etkili olmasa bile havamı basardım. not : ilk kafa atma denemesiyse burun atmamaya dikkat etmeli , kafa atçam diye kişinin kendi burnunu kırması pek gudik. [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:14 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 KenshinHimura pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:28 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...) Kenshin bi ara kadıköyde özenti rockçı gençlere laf atıp ağız burun ne var ne yok dalalımmı... uzun zamandan beri kavga edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Redall ben 2 hafta sora gelcem bekle beraber Kenshini de alıp dalarısda cocuklarla alıp veremediğin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Alıp veremediğim şu Bu gençlik him t shirt lerini giyip Arkadaş arasında otorite yükseltme triplerinde olan Gözlerine sürme çekip karılar gibi sokakta dolaşan Tipler Yetmezmi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Redall Sen İste Yeter...Ardında Bi Tekila Atarık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ortaokuldeyken bu tur bı olay yasamıstım..Cıkışta gel demıstı adam ..En guzel yontem bence bu :)..Oh kazasız belasız herıf atlattı..Ertesı gun geldı barıstık ..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 çıkşta nie gitmedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 -amerikalıların meşhur bi lafı var bilin mi? +nedir -fuck you! ve akabinde gelen kafa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 olm o kavganın ardından tekila mı gider lem heç o kadar yumruk kafa salladıktan sonra rakı acılır be yanına da acılı salgam aksam aksam yine iştahım kabardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 en güzeli trip atmak.küsersin fln daha çok koyar.trip atın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Zeph: Fark Etmes Bişi İçeriz İşte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Olm duyanda sarapcı sanacak bizi oysaki biz universiteli genç modunda takılan insanlarız en azından olemiydik lem du kafam karıstı sora sorulara cevap buluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kafa atarım.böylce adam noluyo gibilerinden sersemler. adamın bu halinden yararlanarak seri yumruklarımla karnını hallaç pamuğuna çeviririm.sonra da surata çalışmaya başlarım. *lan Fırat adamı naptın ulan hastanelik ettin al başına derdiii!* *yumruklarımdan kanlar akarken,kafamın belirli bölgeleri şişmiştir.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar