Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yanlış hatırlamıyorsam daha önce de açılmıştı...insan vücudundaki en sağlam kemik kafa tasını oluşturan kemiklerdir.hatta kafasıysa yumruğa karşı gard alıp adamın elini kıranda olmuştu.kafa sağlamdır.özelliklede buruna:D
Mesaj tarihi:
kafa atardım.
ilk hamle karşı taraftan gelmişse çak noris gibi "öyle vurulmaz böyle vurulur" diye yumrukla eklerdim.pek etkili olmasa bile havamı basardım.
not : ilk kafa atma denemesiyse burun atmamaya dikkat etmeli , kafa atçam diye kişinin kendi burnunu kırması pek gudik.

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:14 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
KenshinHimura
pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:28 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...)

Kenshin bi ara kadıköyde özenti rockçı gençlere laf atıp ağız burun ne var ne yok dalalımmı...

uzun zamandan beri kavga edemiyorum
Mesaj tarihi:
Alıp veremediğim şu

Bu gençlik him t shirt lerini giyip

Arkadaş arasında otorite yükseltme triplerinde olan

Gözlerine sürme çekip karılar gibi sokakta dolaşan

Tipler

Yetmezmi...
Mesaj tarihi:
olm o kavganın ardından tekila mı gider lem heç o kadar yumruk kafa salladıktan sonra rakı acılır be yanına da acılı salgam aksam aksam yine iştahım kabardı.
Mesaj tarihi:
kafa atarım.böylce adam noluyo gibilerinden sersemler. adamın bu halinden yararlanarak seri yumruklarımla karnını hallaç pamuğuna çeviririm.sonra da surata çalışmaya başlarım.

*lan Fırat adamı naptın ulan hastanelik ettin al başına derdiii!*
*yumruklarımdan kanlar akarken,kafamın belirli bölgeleri şişmiştir.*
  • Yeni Oluştur...