Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

kafa atardım.
ilk hamle karşı taraftan gelmişse çak noris gibi "öyle vurulmaz böyle vurulur" diye yumrukla eklerdim.pek etkili olmasa bile havamı basardım.
not : ilk kafa atma denemesiyse burun atmamaya dikkat etmeli , kafa atçam diye kişinin kendi burnunu kırması pek gudik.

[ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:14 tarihinde, HymnOfSnuk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

KenshinHimura
pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 01:28 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...)

Kenshin bi ara kadıköyde özenti rockçı gençlere laf atıp ağız burun ne var ne yok dalalımmı...

uzun zamandan beri kavga edemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

kafa atarım.böylce adam noluyo gibilerinden sersemler. adamın bu halinden yararlanarak seri yumruklarımla karnını hallaç pamuğuna çeviririm.sonra da surata çalışmaya başlarım.

*lan Fırat adamı naptın ulan hastanelik ettin al başına derdiii!*
*yumruklarımdan kanlar akarken,kafamın belirli bölgeleri şişmiştir.*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...