fede Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bu konu niye kişisele geldi yaa. adama bi kaç kişi dalıyosak nolcak :D[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: yce, 30 Ekim 2005 03:55 tarihinde demiş ki: sol kolunla,özellikle dirsekle bilek arasında kalan kısımla adamın boğazına bastırıp,sağ elle burnun üzerine 3 tane arkaarkaya sağlam ve seri şekilde vurmak... tek geçerim,denendi,onaylandı,karşılık veremediği anlaşıldı,burunda kan tespit edildi :) biraz psikopatça ama işe yarıyo,bunu kavganın başında yapınca adam afallıyo zaten ama aklınızda bulunsun yani..bitane çete elemanını dövmüştüm böyle yaparak adam 30lu yaşlardaydı ben de 20li ;) valla doğru söylüyor şahit oldum olaya gerçi adam sonra toparlandı ya neyse :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bi insanın suratının ortasına itermişcesi tokat atıp sonrada aşağıdan yumruğu indirmek çok etkili oluyor ben geçen bi arkadaşımın ettiği kavgada şahit oldum süpermiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 hadoken fireball atarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 yaramaz çocuk... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Abi kafa atmak en serisi adam senden dex yonunden daha hızlıysa en guzeli instant kill olayı ki biz buna kasık arasına diz diyoruz biraz namertçe ama kokten cozum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yok Yaf Kasık Arası Çok Namertçe Olmas Ters =)...Hiç Atmadım Çok Yedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aparkat diyorum .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 orta okul ' da cok pis kafa atardim , ama bunlar kotu sey tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kavga etmeyeceksin. Hoş cüssem gereği okul hayatım boyunca kimse bana sataşmadı ama "dövülesi" anlar olmuştu. Dövmemiştim, rahat döverdim gerçi. Kimseye kafa atmadım yumrukta sallamadım, vicdanım da rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kavga etmekten hoşlanmam ancak zor durumda kalırsam veya çok sinirlenirsemde kendimi korumak sureti edebilirim. Lise'de 4 kişi arkadaşla bena koridorda saldırmıştı (kız meselesi) o zaman iyi bir kavga etmiştim.Ama oturup konuşarak birşeyleri çözmek daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 konusarak cozulmuyo bu olaylar ya , bazilari arkadas gazina getiriliyor tam sen konusurken saldirmaya calisiyo falan . yada karsinda hanzo nun teki oluyo , onla zaten konusmak istesende konusamiyosun . bakican karsidakinin tipine saldirmak icin bos bi aninimi kolluyo gostericen nasil ucan kafa atilir veya aparkat cakilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben Severim Kavga Etmeyi...Yok Hep Dövüdüümden Diil Bi Araba Dayak Ta Yedim Tabi..Ama Genede Ben Kavgadan Yanayım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Biraz karsındakine baglı,mesela hafif uyuz bi çocuksa ve kavgayı hemen bitirmek istiyosan atarsın kafayı olay biter.Ama nefret etme derecesindeyse,seri yumruklar daha bi uygun olur hıncını almak için.Test edip onaylandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: kingpin pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 08:47 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- aparkat diyorum .. Sen o kiloyla apartkat atana kadar pehhhh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kafa tabiki kafanın yanına birazda charge eklersek tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sandalye sopa ne varsa cevrede onlarla vururum. kemer? o uzmanlik alanim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yaşasın amerikan futbolu oynamak bu konularda. Direk kafayla beraber sarılırım tackle yaparım zaten altımda kaldıysa kavga bitmiş sayılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 said: Zephyros said: kingpin aparkat diyorum .. Sen o kiloyla apartkat atana kadar pehhhh =) nihohah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 artiste bak. 10 gunluk amerikan futbolu kariyerinle bitirdin hemen kavgayi 1 hamlede? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sen ne diyon:) Adam "ne var? ne var?" diye iteklerken ben "ready... set... huthuthut!" diye bağırıyor olacağım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ready set falan ne? turkcesi yok mu bunun? burjuva misin ulan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Koç kızıyor öyle yapınca=( şınavları bile one two three şeklinde çekiyoruz=( Dilimizi kaybediyoruz=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 iste bunlar hep misyoner. dil misyonerleri. sakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar