Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
yce, 30 Ekim 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
sol kolunla,özellikle dirsekle bilek arasında kalan kısımla adamın boğazına bastırıp,sağ elle burnun üzerine 3 tane arkaarkaya sağlam ve seri şekilde vurmak... tek geçerim,denendi,onaylandı,karşılık veremediği anlaşıldı,burunda kan tespit edildi :)
biraz psikopatça ama işe yarıyo,bunu kavganın başında yapınca adam afallıyo zaten ama aklınızda bulunsun yani..bitane çete elemanını dövmüştüm böyle yaparak adam 30lu yaşlardaydı ben de 20li ;)

valla doğru söylüyor şahit oldum olaya gerçi adam sonra toparlandı ya neyse :)[signature][hline]
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi insanın suratının ortasına itermişcesi tokat atıp sonrada aşağıdan yumruğu indirmek çok etkili oluyor ben geçen bi arkadaşımın ettiği kavgada şahit oldum süpermiş...
Mesaj tarihi:
En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...)
Mesaj tarihi:
Abi kafa atmak en serisi adam senden dex yonunden daha hızlıysa en guzeli instant kill olayı ki biz buna kasık arasına diz diyoruz biraz namertçe ama kokten cozum =)
Mesaj tarihi:
Kavga etmeyeceksin. Hoş cüssem gereği okul hayatım boyunca kimse bana sataşmadı ama "dövülesi" anlar olmuştu. Dövmemiştim, rahat döverdim gerçi. Kimseye kafa atmadım yumrukta sallamadım, vicdanım da rahat :)
Mesaj tarihi:
Kavga etmekten hoşlanmam ancak zor durumda kalırsam veya çok sinirlenirsemde kendimi korumak sureti edebilirim.

Lise'de 4 kişi arkadaşla bena koridorda saldırmıştı (kız meselesi) o zaman iyi bir kavga etmiştim.Ama oturup konuşarak birşeyleri çözmek daha iyidir.
Mesaj tarihi:
konusarak cozulmuyo bu olaylar ya ,
bazilari arkadas gazina getiriliyor tam sen konusurken saldirmaya calisiyo falan . yada karsinda hanzo nun teki oluyo , onla zaten konusmak istesende konusamiyosun .

bakican karsidakinin tipine saldirmak icin bos bi aninimi kolluyo gostericen nasil ucan kafa atilir veya aparkat cakilir .
Mesaj tarihi:
Biraz karsındakine baglı,mesela hafif uyuz bi çocuksa ve kavgayı hemen bitirmek istiyosan atarsın kafayı olay biter.Ama nefret etme derecesindeyse,seri yumruklar daha bi uygun olur hıncını almak için.Test edip onaylandı
Mesaj tarihi:
said:
kingpin
pati § 27 Mart 2006, Pazartesi - 08:47 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

aparkat diyorum ..

Sen o kiloyla apartkat atana kadar pehhhh =)
  • Yeni Oluştur...