Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kafa mı atarsınız Yumrukmu...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

said:
yce, 30 Ekim 2005 03:55 tarihinde demiş ki:
sol kolunla,özellikle dirsekle bilek arasında kalan kısımla adamın boğazına bastırıp,sağ elle burnun üzerine 3 tane arkaarkaya sağlam ve seri şekilde vurmak... tek geçerim,denendi,onaylandı,karşılık veremediği anlaşıldı,burunda kan tespit edildi :)
biraz psikopatça ama işe yarıyo,bunu kavganın başında yapınca adam afallıyo zaten ama aklınızda bulunsun yani..bitane çete elemanını dövmüştüm böyle yaparak adam 30lu yaşlardaydı ben de 20li ;)

valla doğru söylüyor şahit oldum olaya gerçi adam sonra toparlandı ya neyse :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
En Kralı Kavgayı Kafa İle Açmaktır Bence...Adam Burnundan Akan Gürül Gürül Kanı Tutmaya Çalışırken İstenilen Komboya Açık Kalıo..=)...Şahsen Ben Sol Direk Sağ Direk Sonrada Karna Tekmeyi Yaparım...Eğer Fazla Kişi li bir Kavgaysa Direk Sağ Direk Ve Başka Hedef Araması Da Şefin Tavsiyesindendir...(Evet Çok Kavgacıyımdır...)
Sosyal ağlarda paylaş

Kavga etmekten hoşlanmam ancak zor durumda kalırsam veya çok sinirlenirsemde kendimi korumak sureti edebilirim.

Lise'de 4 kişi arkadaşla bena koridorda saldırmıştı (kız meselesi) o zaman iyi bir kavga etmiştim.Ama oturup konuşarak birşeyleri çözmek daha iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

konusarak cozulmuyo bu olaylar ya ,
bazilari arkadas gazina getiriliyor tam sen konusurken saldirmaya calisiyo falan . yada karsinda hanzo nun teki oluyo , onla zaten konusmak istesende konusamiyosun .

bakican karsidakinin tipine saldirmak icin bos bi aninimi kolluyo gostericen nasil ucan kafa atilir veya aparkat cakilir .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...