Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Gençler kendinize ozaman manyaj yapmasını gerektirmicek kadar güzel bir bayan bulun . Böyle şeylerde feyk inanmayın ![signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |B_L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 fondoten güzeli diye bi deyim vardr =)[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kandırlıyoruz beyler:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kızlar bizi kandırmayın.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bırıyle evlenmeyı dusunuyorsanız uyandıgında gormeyı unutmayın derım ben.[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Siz erkekler gerçekten ilginçsiniz,bakımsız olsak aman bu ne deyip kaçarsınız,makyaj yapsak beğenmezsiniz,hem kendimiz hem sizin için süsleniyoruz işte fena mı :-) ama tabi ben de 8 kat makyaj yapanlara karşıyım.Bence makyaj doğal olan güzelliği ortaya çıkartmak için yapılan birşeydir,mesela kirpiklerin güzeldir onu belirgin kılmak için rimel sürersin.Tabi makyaj yapmak hüner ister,güzelleşicem diye çirkinleşmemeli insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Zenciyi gece görsem son haliyle bile korkarım. çok korkunç bakmış... ama zaten zenci olduu için gece görünmez o yüzden sorun olmaz :P euheuheah[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Siena, 28 Ekim 2005 13:46 tarihinde demiş ki: Siz erkekler gerçekten ilginçsiniz,bakımsız olsak aman bu ne deyip kaçarsınız,makyaj yapsak beğenmezsiniz,hem kendimiz hem sizin için süsleniyoruz işte fena mı :-) ama tabi ben de 8 kat makyaj yapanlara karşıyım.Bence makyaj doğal olan güzelliği ortaya çıkartmak için yapılan birşeydir,mesela kirpiklerin güzeldir onu belirgin kılmak için rimel sürersin.Tabi makyaj yapmak hüner ister,güzelleşicem diye çirkinleşmemeli insan. eee doganın kanunu bu sizler bizlere güzel gorunmelisiniz tabi hayır diyen erkek sanmıyorum cıkmaz burda:D tabi bizde size ama daha cok kızlar:):):)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 8 kat makbul dur 9 iyi değildir[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Herşeyden önce temiz olmalı herkes,temizlik olmayınca makyaj da boş.Erkeklerde,kızlarda bakımlı olmalı.Belki duymuşsunuzdur erkeklerde kirpiklerine rimel sürüyorlar,kalemle kaşlarını düzeltenlerde var yani sadece kızlar yapmıyorlar :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Siena, 28 Ekim 2005 13:56 tarihinde demiş ki: Herşeyden önce temiz olmalı herkes,temizlik olmayınca makyaj da boş.Erkeklerde,kızlarda bakımlı olmalı.Belki duymuşsunuzdur erkeklerde kirpiklerine rimel sürüyorlar,kalemle kaşlarını düzeltenlerde var yani sadece kızlar yapmıyorlar :-) de onlar erkek sınıfına mı giriyor??[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yok canım benim kız kardesim yapıyo onları tobe tobe düsünsene kız kardesimden rümel,fondoten istiyorum hehehhe[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hadi tırnaklarını kesersinde =P kalem , rimel ne demek =)[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o_O Çüşş yaw. Bu kadar olmaz zZz.[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bunları yapan erkekler illa o biçim olacaklar diye birşey yok,adam fazla belirgin olmadan yapıyordur ne bileyim.Arkadaşımın babası bıyıklarını boyuyordu mesela beyazlar biraz kapansın diye o da mı erkek değil.Sivilcesi çıktığında fondotenle kapatanlar var ama bunu yaparken anlaşılmadan yapıyorlar.Hemen farklı taraflara çekmeyin lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya tamamda sen onceki msgında oyle bi soyledinki baska türlü anlamamak elde deil:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siena Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: vengefuler, 28 Ekim 2005 14:16 tarihinde demiş ki: ya tamamda sen onceki msgında oyle bi soyledinki baska türlü anlamamak elde deil:) Şimdi anlaşıldım sanırım aslında önceki yazdığımdada onu kastederek söylemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tamam anlastık:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GangstarsLan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 DogaLLık ruLez;)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..! _______________________________________ Eger DanS etmemeye yeminLi ßir Rahip,Rahißeysen!haßerin oLsun!ßu Gece TanrI ßir DJ! ße GangSta !! __________________ MSN Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Aradhell, 28 Ekim 2005 14:00 tarihinde demiş ki: Hadi tırnaklarını kesersinde =P kalem , rimel ne demek =) yani bencede[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samado Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 walla ben bukadar makyajı 4 aydır kesmediğim ayak baş parmagıma yapsam daha sexapel görünür boşuna dememişler karamanın koyunu sonra çıkar oyunu ilk işim yarın kalktığımda kız arkadaşımın yüzünüyıkamak olacak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Havuç gibi gezen hatunlar var onlara hastayım ben asıl eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Dynun, 27 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: önce yüz yıkatıcaksın hatuna. sonra tanışıcaksın =) ;) Bunu beyendim...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kısa saclı asi kızlara bayılıyorum:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 -Canıım... Gelsene bi... +Nooldu yine -Bak bunu biliomusun su denio buna +Ee ne varki? *foşş* +Ciyaak Manyakmısın yaaaa -Ah dur yüzünü kuruliim +Ne oldu sana?Delimisin nesin -(rahatlamış bi ifadeyle) Ohh makyajsızda güzelmiş... +Yine paticiğe girdin dimi?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar