CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Honored'ınm sonundayım 1 kere afk olmadım hep aktif rol almaya çalıştım sürekli kasmaya çalıştım tahmini olarak kaç kere girdigimi tahmin edebiliyorsunuz dur degilmi ? 1 Kere kazanmıştık ! Honored dolmak üzere ve 1 kere kazandık :) Anlamadıgım tek şeyde BL deki allyların hordelar hep kazanıyor AV kazanamıyoruz demeleri oluyor...[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tinuviel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Benimde exelted e 3k kaldı ama bu asamaya kadar bir kere bile hordenin av kazandıgını görmedim yada denk gelmedim.Ah ahh...[signature][hline]Ancksunamun 60 ud mage bL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Burning Legion da Horde um Character Migration dan önce yazın başı gibi Honored ın ortasına kadar 3 günde geldim. Hangi guilddi hatırlamıyorum ama işte adamlar 30 kişi giriyodu ve onlara takıldım ben de o 3 gün ve coştum resmen. Ondan sonra uzun bi süre oyuna giremedim.Sonra araya character migration Arathi Basin in eklenmesi fln geldi ve BL de AV bitti.Neyseki yeni patchle 20 kişiye indirdiler de oynayabildik tekrar. Tam seviniyodum exalted olucam hemen fln die ama nerde yeni patch den bu yana daha bi kere kazanamadım. Revered oldum ama şimdi exalted için kasmak o kadar zor geliyoki... Hatta bi kere Stormpike a kadar alliance ları ittik ama hiç abartısız 1.5 saat hiç bir ilerleme olmadan karşılıklı aoe lerle fln geçti. Ondan sonra iceblood guard mıydı adı tam hatırlamıyorum işte onu summon ettik. Böle sevindirik oldu herkes ehe ehe şimdi yencez fln ama yaklaşık 3 dk da eridi adamın canı orda.Alliance ları tebrik ettim bu hırsları için biz de olsa adamlar frostwolf u alıyo tamam herkes bırakıyo kimisi duel işte kimisi dance fln ediyo bazısı mine a giriyo birçoğu oyundan çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ally larda I Win butonu var ama calısmıyo bazen teklıyo eh gnome ıcadı sonucta[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 O RLY?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yh rly[signature][hline]You cannot change your fate...noman can Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar