-Nae Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Accountumu artık elden cıkartma vakti geldi sanırım. 58 NE Hunter (60'a kadar rest xp birikmiş durumda) 3 tane BS set parcası Diger tum itemler rare 310g civarı para olması gerek. 260 LW / 300 skinnig "The Hun" Guildinde %80'i turktur guildin ortam cok iyi.. Sora diger ufak charlarıda yazıyım 20 Shaman - 21 Priest - 35 Mage Fiyata gelince Siz belirleyin... PM me![signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 up![signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hala satamadım öeh yani[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 fiyat ve us olmasindan kaynaklanabilir bence..ben alabilirim ama cok para veremem cünkü ben bloodelfler icin dönücem karakter de gerekmio pek hatta cd bile gerekmio ben de war :)[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar