Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Şimdi biz bu expansion çıkınca oyuna girmek için expansion cd sini almak zorunda mı olcaz? yoksa exp. patch olarak fln mı gelcek. veya exp. olmadan oyuna giremicekmiyis? :) [Bu mesaj Alfheim tarafından 28 Ekim 2005 19:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 exp patch olarak gelseydi 1ayda falan anca çekerdik muhtemelen..muhtemelen minimum 2cd olucak gibi geliyo bana..blizzard bu.basit tek cd'lik 300mb'lık bi exp çıkarmaz çünkü.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Expansion almayanlar oyuna girebilir tabiki fakat gelecek olan ırkları seçemezler yeni instancelara giremezler vs vs Ve yeni bir kutu olarak çıkacak[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. [Bu mesaj Virus tarafından 28 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ama bunların hepsi kafalardaki senaryolar ben daha official bi duyuru görmedim daha detaylı bi acıklama yok yani cok belirsiz ama bliizcon belki bunları cewaplar[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Senaryo değil bütün mmrogların gerçeği tabiki blizz amca söyledi yazıyorum olayı değil[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 pardon ozaman benim hatam link atabilirmisin acaba ben bulmamıstım belki de fazla güncel bi haber tekrar kontrol edicem...[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Expansionlar MMORPG lerde 4 sekılde olur eger fırma ufak fılansa veya dagıtım gucu yuksek degılse ucretsız expansıon yapar patch ıle dagıtır eger fırma bıraz daha emınse oyunundan o zaman ınternetten dagıtır expansıon ı ama CD key satın almanızı veya extradan bır ucret odemenızı ıster anarchy onlıneda avrdı bu sanırsam fırma eger gucluyse ve kısmen ıyı nıyetlıyse expansıon ı gercek oyunla beraber surer pıyasaya yanı tek bı oyun alarak hem expansıon a hemde oyunun ılkıne sahıp olursun Ultımada ısler boyleydı ve accountunu upgrade edersın veya yenı account acarsın bu kutu ıle yada fırma blızzard gıbı devasa bır fırmaysa ve yapımına guvenıyorsa expansıon ı ayrı CD olarak pıyasaya surerboylece oyuna abslamak ıstıyen ayrı ayrı hem ılk oyunu hemde expansıon ı almak zorunda kalır netten fılanda cektırmez kı blızzard bunu yapıcak cunkı hala wow CD lerı peynır ekmek gıbı kapısılıyor adamalr tabıkıde altın yumurtlıyan tavuklarını kesmıcekler eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 exp ciktiktan sonra ikili paket satmaya baslarlar. yani biz expi aliriz sonra wow+exp ayni fiyata satilir. genelde boyle oluyo. battle chest gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 mınımum bı 8 ay surer battle chestlerın cıkması once zabırsız oyuncular patır patır exp alıcak sonra chestler cıkıcak genelde boyle yapıyorlarda ıs wow olunca satısların durulmasını beklerler bence chestede collector edıtıon gıbı 5-6 extrada koysa zaten almsı olanalrı cekek ıcın allah blızzard vurur parayı ıyıce[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Official sitede faqlara bakarsanız cogu seyin cevabı yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 daoc dada aynı olayı yaşadık[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 parayi vuran blizzard olsun be abi, helal olsun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Neyine helal olsun. Hala server lardaki lag sorunu çözülmedi. Server full olunca en az 200 ms fazlalaşıyor önce buna bi çözüm getirsinler o kazandıkları paralarla.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 expansionumu az pişmiş alayım efenim...[signature][hline]Yerde Cenx World Of Warcraft Cenx Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age) Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR) Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR) Kith-Karus Human Monk (FR) Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kazandıkları paraları saymaları bittikten sonra server bakımı yapılacakmış.. Kazandıklarınının %10 ile teknik işlere yatırsalar mis gibi oyun oynarız :P[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 serverdan kaynaklı lag da oluyo arada ama genelde bizdeki lag telekom yuzunden :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist [Bu mesaj Phlox tarafından 29 Ekim 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 parayla diyecemde biraz kötü bi espri olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet oyunu da bedavaya yaptilar hic giderleride yok, o yuzden satistan kazandiklari paralarla raki balik yapiyolar bogazda, sonucta bakima para kalmiyo. tobe tobe...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaslar heryerde exp hakkında konusuluyor ama NE ZAMAN CIKIYOR BU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Phlox, 29 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: serverdan kaynaklı lag da oluyo arada ama genelde bizdeki lag telekom yuzunden :) su son zamanlardaki lag da tek suclu telekom degil sanirim. ben almanyadan baglaniyorum oldukca hizli baglantim var. iki haftadir lag delirtiyor. bir de sirayla discon oluyoruz guildekilerle. saatte bir filan sira geliyor bir grup kopuyor.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 full telecom dan deil sanırım.. benim guild elemanları ile oynuyoruz mesela ab deyiz.. bende 1000 lat oluyor bazılarında 2000 ... bende 137567 varken 500 m ilerdeki yigenimde 387 lat.. garip..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: DueLisT, 29 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Arkadaslar heryerde exp hakkında konusuluyor ama NE ZAMAN CIKIYOR BU ? cevapp bekliyüüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bence daha cok bekleyeceksin... 1 - insanlar bilseler cevap verirlerdi. 2 - sahsen her sordugun soruya cevap almayi beklememeni tavsiye ederim. 3 - herkesin bilgisi sitede yazdigi kadar. her normal insan gibi acip okuyabilirsin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: DueLisT, 29 Ekim 2005 03:33 tarihinde demiş ki: said: DueLisT, 29 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: Arkadaslar heryerde exp hakkında konusuluyor ama NE ZAMAN CIKIYOR BU ? cevapp bekliyüüm o cevabı alabılmek ıcın cogu ınsan kopek gıbı blızzard bınasının onunde beklıyor su anda sırf o cevap ıcın yuzlerce dolar odıycek cıns adamalr bıle var bu gezegende[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 2006 da çıkıyor :) ve expansion'un trailerı çıktı mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar