Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Expansion'ı nasıl alırız?

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Expansion almayanlar oyuna girebilir tabiki fakat gelecek olan ırkları seçemezler yeni instancelara giremezler vs vs
Ve yeni bir kutu olarak çıkacak[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..

[Bu mesaj Virus tarafından 28 Ekim 2005 20:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Senaryo değil bütün mmrogların gerçeği tabiki blizz amca söyledi yazıyorum olayı değil[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Trex lvl 50 Bm
Sosyal ağlarda paylaş

Expansionlar MMORPG lerde 4 sekılde olur

eger fırma ufak fılansa veya dagıtım gucu yuksek degılse ucretsız expansıon yapar patch ıle dagıtır

eger fırma bıraz daha emınse oyunundan o zaman ınternetten dagıtır expansıon ı ama CD key satın almanızı veya extradan bır ucret odemenızı ıster anarchy onlıneda avrdı bu sanırsam

fırma eger gucluyse ve kısmen ıyı nıyetlıyse expansıon ı gercek oyunla beraber surer pıyasaya yanı tek bı oyun alarak hem expansıon a hemde oyunun ılkıne sahıp olursun Ultımada ısler boyleydı ve accountunu upgrade edersın veya yenı account acarsın bu kutu ıle

yada fırma blızzard gıbı devasa bır fırmaysa ve yapımına guvenıyorsa expansıon ı ayrı CD olarak pıyasaya surerboylece oyuna abslamak ıstıyen ayrı ayrı hem ılk oyunu hemde expansıon ı almak zorunda kalır netten fılanda cektırmez kı blızzard bunu yapıcak cunkı hala wow CD lerı peynır ekmek gıbı kapısılıyor adamalr tabıkıde altın yumurtlıyan tavuklarını kesmıcekler eheh[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

mınımum bı 8 ay surer battle chestlerın cıkması once zabırsız oyuncular patır patır exp alıcak sonra chestler cıkıcak genelde boyle yapıyorlarda ıs wow olunca satısların durulmasını beklerler bence
chestede collector edıtıon gıbı 5-6 extrada koysa zaten almsı olanalrı cekek ıcın allah blızzard vurur parayı ıyıce[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
daoc dada aynı olayı yaşadık[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Trex lvl 50 Bm
Sosyal ağlarda paylaş

Neyine helal olsun. Hala server lardaki lag sorunu çözülmedi. Server full olunca en az 200 ms fazlalaşıyor önce buna bi çözüm getirsinler o kazandıkları paralarla.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever
Dan Discotech
Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman
Daha fazlasını iste
Sosyal ağlarda paylaş

expansionumu az pişmiş alayım efenim...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunu da bedavaya yaptilar hic giderleride yok, o yuzden satistan kazandiklari paralarla raki balik yapiyolar bogazda, sonucta bakima para kalmiyo. tobe tobe...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 29 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki:
serverdan kaynaklı lag da oluyo arada ama genelde bizdeki lag telekom yuzunden :)

su son zamanlardaki lag da tek suclu telekom degil sanirim. ben almanyadan baglaniyorum oldukca hizli baglantim var. iki haftadir lag delirtiyor. bir de sirayla discon oluyoruz guildekilerle. saatte bir filan sira geliyor bir grup kopuyor.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

full telecom dan deil sanırım.. benim guild elemanları ile oynuyoruz mesela ab deyiz.. bende 1000 lat oluyor bazılarında 2000 ... bende 137567 varken 500 m ilerdeki yigenimde 387 lat.. garip..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- ExECuter -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DueLisT, 29 Ekim 2005 03:33 tarihinde demiş ki:
said:
DueLisT, 29 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar heryerde exp hakkında konusuluyor ama NE ZAMAN CIKIYOR BU ?

cevapp bekliyüüm

o cevabı alabılmek ıcın cogu ınsan kopek gıbı blızzard bınasının onunde beklıyor su anda sırf o cevap ıcın yuzlerce dolar odıycek cıns adamalr bıle var bu gezegende[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...