bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 [spo1=abarttilar][/spo] daha önce polifonik_sıcmık:D bahsetmisdi bu konudan resimde ben yerimde duruyodum telle konusuyodum arkam dönükdü adami gördümde o durdugu yerden bana saydiriyodu sizce buda mi lag!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ewon yeter ayrı ayrı konu açıp durma. Ayrıca koydugun ss lerde bir okçu oluyosun,bir assasin. Karar ver allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 yeter diycem her şeye konu açmasan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bu şekil ilk ölen sen değilsinki buraya ss koysan ne olcak yarın gelcek gene kesecek adam seni...[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Buzi, 29 Ekim 2005 22:41 tarihinde demiş ki: ss lerde bir okçu oluyosun,bir assasin. Karar ver allasen. aa öle demeyin skill bug yaptini ortaya cikardiniz adamin =p[signature][hline]Lonely, 15 Ekim 2005 18:34 tarihinde demiş ki: ya milletin çükünün çetenesinimi tutucan? sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: ewon, 29 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: [spo1=abarttilar][/spo] daha önce polifonik_sıcmık:D bahsetmisdi bu konudan resimde ben yerimde duruyodum telle konusuyodum arkam dönükdü adami gördümde o durdugu yerden bana saydiriyodu sizce buda mi lag!!! laflarına dikkat et..nickimi böyle yazınca noluo +1 mi alıosun?yoksa aptal oldugunu mu ortaya koyuyosun?[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: polifonik_osuruk, 29 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: ewon, 29 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: [spo1=abarttilar][/spo] daha önce polifonik_sıcmık:D bahsetmisdi bu konudan resimde ben yerimde duruyodum telle konusuyodum arkam dönükdü adami gördümde o durdugu yerden bana saydiriyodu sizce buda mi lag!!! laflarına dikkat et..nickimi böyle yazınca noluo +1 mi alıosun?yoksa aptal oldugunu mu ortaya koyuyosun? Aha pırt kızdı xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 1. skill bug kullanmadim orda skill sıfırlattim okcuya dönmüstüm ertesi günde geri asasin oldum 2.poli ben buro ne zaman nickinle kafa bulmadim ki:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 tmm işte adamlar program kullanıo biliyorz butun server kullanıor die buraya yıgmaya gerek yok sankı biz sutten cıkma ak kasıklarız :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: ewon, 29 Ekim 2005 22:47 tarihinde demiş ki: 1. skill bug kullanmadim orda skill sıfırlattim okcuya dönmüstüm ertesi günde geri asasin oldum 2.poli ben buro ne zaman nickinle kafa bulmadim ki:D hay ben snn :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: BugsBunny, 29 Ekim 2005 22:46 tarihinde demiş ki: said: polifonik_osuruk, 29 Ekim 2005 22:45 tarihinde demiş ki: said: ewon, 29 Ekim 2005 22:39 tarihinde demiş ki: [spo1=abarttilar][/spo] daha önce polifonik_sıcmık:D bahsetmisdi bu konudan resimde ben yerimde duruyodum telle konusuyodum arkam dönükdü adami gördümde o durdugu yerden bana saydiriyodu sizce buda mi lag!!! laflarına dikkat et..nickimi böyle yazınca noluo +1 mi alıosun?yoksa aptal oldugunu mu ortaya koyuyosun? Aha pırt kızdı xD kop bugs xD[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:60k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: kop bugs xD CHuppaChuppa kopkopkop tey tey tey le le sakine niye gittin hobaaaaa dale don dale :S... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar