Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sanırım doğru yere açtım. Benim bilgisayarda winampta müzik çalarken bunu internette radyo istasyonu gibi işletebilir miyim?[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems..
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eft işletbilirsin.. ama yardimci program lazim.[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
shadowmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 winampın son sürümlerinde shoutcast pluginiyle yayın yapabilirsin. ama bildiğim kadarı ile bir hosttan radyo satın alacaksın, shoutcastla ip'sine bağlanıp çalacaksın, paara vercen yani
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @shadowmaster host alamana gerek yok eger routersiz bir adsl hattin varsa kendi evindende açabilirsin.. firewallarada dikkat et ama bu arada.[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Para filan da..dediklerinizin çoğunu anlayamadım zaten host ip şu bu..Beceremem sanırım neyse saolun.Kolay bişey sandım da.[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 kolay birşey zaten...[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Tutorial bölümünde Xaero arkada$ımızın bu konu ile ilgili threadi vardı.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Evet pardon.Ben tutorial bölümünü bile gömemiştim ondandır.Buldum yazıyı; Online Radyo Yayını[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Love on the other solar systems.. Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor)
Öne çıkan mesajlar