Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Deniz adlı bir arkadaşımın konya'da gayet kaliteli bir köpek çitliği var , ve elindeki yavru , tüm aşıları yapılmış , iç dış parazitlerden arıtılmıs köpekleri satmak için bir nevi yeni iyi niyetli sahipler arıyor..pazar alanınamı açılır bilemedim , ama köpekleri birer eşya olarak göremeyip buraya açmanın daha yararlı olacağını düşündüm , umarım yanlışlık yapmamımışımdır.. ankarada olup uygun bir meblâ karşılığında Husky , kaniş , golden retriever cinsi minicik bir arkadaş edinmek isteyen varsa bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.. teşekkürler..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 26 Ekim 2005 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 uygun bir anda bi iki resim eklersen ilgiyi daha da arttırabilirsin ayrıca fiyat konusunda da bişey dememişsin pm ile mi sorucaz?[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 fiyat konusunda şuan herhangi bir bilgim yok , ama arkadaş arasında hesabı olacağı için kaliteli petshop lardan çok daha uygun fiyata ve daha sağlıklı minikler edineceğinize garanti edebilirim..[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 resim de isteriz[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sorucam çitliğin yada miniklerin resmi varmı diye , varsa bugün yarın koyarım heralde [Bu mesaj Christoph_Vassel tarafından 26 Ekim 2005 17:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Fiyat Yazılması uygun bulunmuyor paticik yönetimi tarafından fiyatları soranlara özel mesaj yolu ile bildirirseniz daha iyi olur konu acısındanda[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eee hala resim bekliyoruz, seneye universiteye gittigimde yurtta kalmazsam alicam bir tane , ayırtalim şimdiden :)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] In my thoughts thou shalt forever be As a dear and precious remembrance... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar