Bjork Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bowlarda Rogue yazısı war ben warriorumda denicektim Rogue yazınca salladım :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bi sorun göremedim karuslarda rogue ve priest ayni tarz acabiliyorsun adam statlariyla oynamiş elinede bi horn cross bow almiş aslinda priest siz elinde kılıc tutan mage görmedinismi :P silah için gereken stat a sahipsen sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bow da rogue yazisi varda daggerlarda yokmu ozaman mageler dagger ve kalkan nasil aldilar ellerine staf bug varken?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: basarkurt, 28 Ekim 2005 12:24 tarihinde demiş ki: ben bi sorun göremedim karuslarda rogue ve priest ayni tarz acabiliyorsun adam statlariyla oynamiş elinede bi horn cross bow almiş aslinda priest siz elinde kılıc tutan mage görmedinismi :P silah için gereken stat a sahipsen sorun yok arkadasım senın dedıgıne gore rogue tarzında prıest acmıs mı dıyorsun ama bı yanlısın var prıest elıne horn crosbow alamaz nıye dersen cunku o bow un uzerınde rogue yazıyor yanı rogue harıcı elıne alamaz onu bu olayı bende anlamadım ama bow u alması imkansız....[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ve dagger larda da var ama sadece en kotu dagger da yok o da dirk olması lazım sanırım tam hatırlamıyorum[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Hee canlarimm hee[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 lol :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Priest dex e verir horncrossbow alır hp yede verir fp bile giyer diyenlerin seviyesine göre bi forum buldum FORUMTR hadi gidin ......[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Necro, 28 Ekim 2005 12:55 tarihinde demiş ki: Priest dex e verir horncrossbow alır hp yede verir fp bile giyer diyenlerin seviyesine göre bi forum buldum FORUMTR hadi gidin ...... +12345679 ben cevabını verdim zaten iyice okusalardı yazdıklarımızı nasıl oldugunu anlarlardı[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: LeoNSeA, 28 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: ve dagger larda da var ama sadece en kotu dagger da yok o da dirk olması lazım sanırım tam hatırlamıyorum Yazık patide oyunu blmeden oynayan koyun sürüsü artmış. [spo1=Shard üzerinde rogue item yazıyor? lol][/spo][signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: BuRiAL_TR, 28 Ekim 2005 13:17 tarihinde demiş ki: said: LeoNSeA, 28 Ekim 2005 12:29 tarihinde demiş ki: ve dagger larda da var ama sadece en kotu dagger da yok o da dirk olması lazım sanırım tam hatırlamıyorum Yazık patide oyunu blmeden oynayan koyun sürüsü artmış. [spo1=Shard üzerinde rogue item yazıyor? lol][/spo] forumtr den gelen çok oldu galiba ^^[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Bir an gözlerimde canlandı forumtr ye neden nooblar mekanı denildiğinin en büyük kanıtı bu olsa gerek. http://forum.paticik.com/view.php?id=138470[signature][hline]Why can't you just forgive me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bak burial ne adamlar bırakmış senin yüzünden oyunu senii senii :D[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ap ap[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ok aga. :|[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aga party pls[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aga full bea ;( ama senin ceyp var aga dur atıom gm yi prtyden seni alacam[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 O Karakter Erkek Orc Priest....Rogue fln degil körmüsünüz? Herkes yeterli stati verdikce istedigi silah i eline alabilir...Ordaki adam dex verip eline hor crossbow almis ve r ile atack verebilir yani ok atabilir ve kosp ye birakabilir...[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 armorlar a bak hiç rogue priest a benzio mu ?[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 zuahauh bu herif 60k np kasmış bide asdfg sen hiç bi warriordan spike yedin mi jonem :-p[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PartyCrasher Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 zuhahah rogue mus iftari yaptiktan sonra farkettim FP kafaligi :)))[signature][hline]Nick :PartyCrasher Server: Beramus Race :Karus Job : Assassin / Shadow Vain lvl : 6x NP: 6xxxx Clan : THEONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehh o zmn :) oruç başına vurmuş ^^ xD[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 necro cw party varmış ben girdim bişi olursa haber edersin[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 oha (aq) tmm söylerim :-p[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 party bozuldu şimdi 3 kişi cz apos dönüyoz pazara 62 olurum heralde[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar