penn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 oyunun cilki iice cikti.eziklerin skill bugla nova takilmasina alismtim artik.ama essek kadar olmus priestlerin 1500buff verip 1920 healleyip ardindan 30 tas rezlemesi ne diim artik.bende 1920 healle "nerde party nerde" die dolasiim.bir an once banlasalar sunnarida dogru durust oyun oynasak.[signature][hline]don't panic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 arkada sotelenmiş rogueye dikkat ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 nolmuş? lamia kesior[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 buff ac veren bildiğimiz priest be yav. arkada ki rogenin el hareketi elinde ok varmış gibi göstermiş sanki. ikinci resimde tiptende anlayabilirsiniz buff verenin priest olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sız elınde shard lı burial ss ını gormedınız mı? yanı o bow ıcın rogue olman gerekmıor cok kolay takılabılıor ayrıca o elbıseler priest e ait. erkek orc priest fp gıyınce ole gozukuor. sız hıc mı bılmıorsunuz ya. yuh yanı skıll bug sadece o an acma ıhtımalın olan skıllerı acar mesela: lvl 59 bı rogue shadow hunter acarken master olmadığı ıcın magıc shıeld acamaz cunku suan charının ınfosunda kayıtlı ole bı skıll yoktur. nıe master acılıor sanıorsun olurken kızarmak ıcın mı? ısın ozu sudur: sızın gıbı aylardır burda geyık yapıp oyunda gercekten hıc bı baltaya sap olalmmıs sahıslar bunu farkedemıor. o char statlarda dex vererek elındekı sılahı takmıstır. erkek char olduğu ıcınde fp lerı yada ustundekı her ne zıkımsa o sekılde gozukuor. human warrior ıle human rogue de 1. sevıye elbıse gıyınce aynı goruntuye sahıp oluor buda mı sızın gozunuzde aynı halt yoksa sadece charlar goruntu ıtıbarıyle aynı olduğu ıcın bı benzerlık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2. resimdede ne var gidin ya..... taila skin falan çıkar sen....[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) [Bu mesaj Necro tarafından 27 Ekim 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 birakya sizlerle uğraşılmas nasıl oynuyorsunuz bu oyunu adamlar türkçe bilsede gelse konussa o yapan adami ikna edersem konustururum sanki tanıdığım adam aq adamlara bak çok bi tarafımdaydı uğraşıp ps yaptk yada hadi paticik die bi yer var kekleyelim dedik oradakileri uğraştık okadar bırak ya........ offf[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yav ps değilki,koyduğun resimde apaçık belli oluyor adamın priest olduğu.neyi kanıtlamak istiyorsun onu anlamadım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 1. resimde rouge plate pauldron giydiği belli biraz inceleyin. 2.resimdede aynısını giyiyor. Dikkatli bakın.[signature][hline]Jr__/:::HUMAN__KILLER:::/5*/Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 des..... gözlük alayim mi? taila skin yap sen taila......[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 rogue den baskası eline bow alamaz... istedigi kadar dex versin.[signature][hline]K.Mltn [Bu mesaj Milo tarafından 28 Ekim 2005 00:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beyler o programı buldum denedim ve kendime buff veriyorum ve heal veriyorum nasıl iş :D sadece denemek için kullandım :D:D süper bi program ama bi daha kullanmıycam ban yemek istemem rogue oldugum halde kendime buff veriyorum :D[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiloCan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 belki adam Dex vermiştir yargısız infaz yapmayın :D[signature][hline]Name: MiloCan clan: _ASD_Empire_ Server : Xigenon lvl: 55 ve hızla artıyor np: Abi bi bismillah be daha kaçıncı gün :D Job : Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ya saçmalamayın adam rogue işte buff verebiliyo bende denedim benim rogue ile kendime buff verebiliyorum heal solo golem kestim kendine heal veriyo otomatik 960 heal veriyo daha ne diim sadece denemek için kullandım programı yanlış anlamayın yani[signature][hline]İD: Diablo_Angel lvl 60 in diez İD: : DarKVaNe : lvl 5x in ares İD: DiaboLique lvl 5x in cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leroy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Milo, 28 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: rogue den baskası eline bow alamaz... istedigi kadar dex versin. ben priest ıle shard taktım burıal ınde ss ı vardı burda ayrıca magede str verıp raptor ve mırage sword alan ss lerde mevut ıstersen uygun bı sekılde ıletebılıırm ama orda kullandığı sılahtan dolayı yargılayamazsınız skıll bugda sadece kendı char ınfo n dahılınde gerceklesır bazen hayal gucunu de asıorsunuz tbrx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: leroy, 28 Ekim 2005 01:45 tarihinde demiş ki: said: Milo, 28 Ekim 2005 00:34 tarihinde demiş ki: rogue den baskası eline bow alamaz... istedigi kadar dex versin. ben priest ıle shard taktım burıal ınde ss ı vardı burda ayrıca magede str verıp raptor ve mırage sword alan ss lerde mevut ıstersen uygun bı sekılde ıletebılıırm ama orda kullandığı sılahtan dolayı yargılayamazsınız skıll bugda sadece kendı char ınfo n dahılınde gerceklesır bazen hayal gucunu de asıorsunuz tbrx arkadasım bow dan bahsediyorum dagger sword spear falan degil.. Bow ların üstünde rogue yazar ve baska class kullanamaz..[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 iyide orda 2 karakter arkaya arkaya geçmiş yada iç içe her neyse. Neyin hesabını yapıyorsunuzki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaki ark. ve ben macroda lamia kesioruz herif prty istedi aldik bi baktim bana otur dedi kendi healliyor siz rogue den başka charlar nasıl bow alıosunuz hll size![signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
istemihan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 İsimleri neden karaladın. Karalamasaydın bunu global siteye yollardım. Herifi banlatırdım.[signature][hline]Clan : Osmanlı Ordusu Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :63 (Paladin) Irk :El Morad NP: 6x xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya rogue shell i de sadece assasin giyebilio yazıo ama archerlarda çokda güsel giyiyolar sırf denemek için char açıorum priest bakalım alabilcekmi...[signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahahaha lem necro nerden bulursun böle adamları :D abi ben paper mage olmak istiom atağım 2052 :D zuahha :D[signature][hline]Id : Islak_Tosbaga LvL : 62 Job : Blade Master Server : Ares Clan : PaTRiot Nps : 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acc alamadım böhü diorum :([signature][hline]*A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn**an uben tanatha le faelas* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Eline bow alabilen olmuşmuydu yani?Denedinizmi harbiden? [spo1=.][/spo][Bu mesaj Buzi tarafından 28 Ekim 2005 12:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [Bu mesaj wastyrx tarafından 28 Ekim 2005 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
basarkurt Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 adam stat larini dex e vererek eline horn bow almiş okadar zor bişi değil :P bi restat yaparak mirage daggerda alir defend of lord da shard da efendime söleyem lycoan staff da :D no problemmmm yani oyunu birakmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar