funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sevgili arkadaşlar, Grup Hepsi hakkında neler düşünüyorsunuz?Ben, onları çok severim.Mümkünse bana net ve güzel resimlerini de bulursanız sevinirim. :tebrikz: :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Belki sana Cemre'nin MSN adresini verebilirim...(Ciddiyim,belki olmayada bilirim bilemiyorum) (=[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Aynı isimle açılmıştı daha önce... Aramaya inanalım. Bence de iyi bi grup. Pop dinlemem ama kanım kaynadı o kızlara :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Valla hiç fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 4. topic onlar hakkında[signature][hline]KARTALLARLA yılanların bir benzerliği vardır..her ikiside zirveye çıkabilir..ama tek bir farkla; kartallar süzülerek yılanlar sürünerek.. kartalın kartaldan başka dostu yoktur..hepsi bu!!! ERKEK ADAM RENKLİ TAKIM TUTMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 hepsine kafam girsin[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin :tup: [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 25 Ekim 2005 18:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Telekomdan çıkarmak olmaz ama şimdi boşver seninki Telecom'da kalsın daha iyi böylesi..[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 valla telekom bu salak kızların yanında delikanlı kalır.[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Hakiki_Portnoy, 25 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: valla telekom bu salak kızların yanında delikanlı kalır. bunu üstüne laf solenmez heralde...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Bana da hitap etmiyorlar pek, ama saygı göstermemiz lazımken, tepki göstermek neden ki?[signature][hline]Silent dance with death... Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim. Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki: Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki: Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: -Cleglaw-, 25 Ekim 2005 18:46 tarihinde demiş ki: said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin :tup: said: angband, 25 Ekim 2005 21:48 tarihinde demiş ki: said: Hakiki_Portnoy, 25 Ekim 2005 18:51 tarihinde demiş ki: valla telekom bu salak kızların yanında delikanlı kalır. bunu üstüne laf solenmez heralde... hehah =)[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ünlü olmuş cadde tikileri die bi yorum vardı onu yeniden buraya yazmak istiyorum[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bayılıyorum onlara beni benden alıyolar.. kayboluyorum.. sonra beyaz gömlekli amcalar bana aşı yapıyo.. uyuyorum gene..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin cümlemizin...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Nasıl yani? Lopethin kafası cümlemze mi girsin yoksa ; cümlemizin kafası "hepsi"ne mi girsin? =o=[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Solonor, 25 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bana da hitap etmiyorlar pek, ama saygı göstermemiz lazımken, tepki göstermek neden ki? haydi herkes elele versin. HAYDİ! ahahahaha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ' o hepsi deil bir kısmı ' (şahan alıntıdır:) oghhh..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hüühhüeöhöehöeö onu izledim,gözüm düştü. bi de kalktı şarkıyı söyledi hayvan gibi cüssesiyle.bi de muhabire yawshadı ahueaheuhahahah :-D[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DioNea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hepsinin...[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… beybin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 okuldan atıldı onlar . ehhe.hepsinin hepsine kafam girsin .[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin AhHAhahah öldüm ya buna[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ahaha =) benimki kalsın bana lazım oluyo davul çalarken sallıyorum =D edit:typo[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN [Bu mesaj Slider tarafından 29 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: thug_life, 25 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 4. topic onlar hakkında O zaman 4. kez kafalar ... (=[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
NoS Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ünlü olmuş cadde tikileri die bi yorum vardı onu yeniden buraya yazmak istiyorum[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bayılıyorum onlara beni benden alıyolar.. kayboluyorum.. sonra beyaz gömlekli amcalar bana aşı yapıyo.. uyuyorum gene..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin cümlemizin...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Nasıl yani? Lopethin kafası cümlemze mi girsin yoksa ; cümlemizin kafası "hepsi"ne mi girsin? =o=[signature][hline]öldüm demekki yaşıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Solonor, 25 Ekim 2005 21:54 tarihinde demiş ki: Bana da hitap etmiyorlar pek, ama saygı göstermemiz lazımken, tepki göstermek neden ki? haydi herkes elele versin. HAYDİ! ahahahaha[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ' o hepsi deil bir kısmı ' (şahan alıntıdır:) oghhh..[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hüühhüeöhöehöeö onu izledim,gözüm düştü. bi de kalktı şarkıyı söyledi hayvan gibi cüssesiyle.bi de muhabire yawshadı ahueaheuhahahah :-D[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hepsinin...[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 okuldan atıldı onlar . ehhe.hepsinin hepsine kafam girsin .[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Lopeth, 25 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: hepsine kafam girsin AhHAhahah öldüm ya buna[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ahaha =) benimki kalsın bana lazım oluyo davul çalarken sallıyorum =D edit:typo[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN [Bu mesaj Slider tarafından 29 Ekim 2005 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: thug_life, 25 Ekim 2005 18:41 tarihinde demiş ki: 4. topic onlar hakkında O zaman 4. kez kafalar ... (=[signature][hline]Do you bury me when im gone.. Thats time i disapeear.. Beni seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar