jankis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 trgamer.com'da incelemesini gördüm de editörün seçimi vs seçilmiş merak ettim oynayanınız var mı, çok mu iyi gerçekten[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ben az sonra alacağım bakalım.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever...
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 çok gırgır şamata bir oyun, tam eğlencelik :) çok sistem canavarı bişeye de benzemiyor. ama grafikleri çok süper değil tabi onuda belirteyim. neyse eğleniliyor sonuçta, benden söylemesi ehehe[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler msn: [email protected] Heffer
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 hmm levelda da vardı eylül ayında. enteresan bişeye benzio[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 oyun süper ya, geçen ay almıştım daha yeni oynadım aehaeh. EL MARIACHI![signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye
Gwindon Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hiç sevmedim... çok dandik gibin geldi[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF ------Bir süreliğine kapıyız------ CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki: How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Grafik ve fizik motorunu görmezden gelirseniz baya güzel oyun. Bide hikaye sanki bi anguta anlatiliyomuş gibi geldi. Acaba göndermemi yapiyolar yoksa...[signature][hline]Peek-a-boo!
Öne çıkan mesajlar