Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Ben şahsen vinçlere falan hasta oluyorum gördümü bu yaşımda bile durup seyrederim. Benim için gerçekten bi mühendislik harikaları. Neyse varsa şöle elinizde ilginç iş makinaları fotoğrafları paylaşalım.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 ne aletler var abi muhendislik harikaları :) boşver iş maknalarını[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Valla ben belden kırma kaya kamyonuna bindim hatta kullandım. İnsan içinde dağları devirebileceği hissine kapılıyor... Hele motorun tepki süresi inanılmaz... Ekskavatör kullanmak ayrı bi zevk zaten onun kullanma zevkini dünyadaki hiçbişeye değişmem. Dünyanın en güçlü insanı gibi hissediosun bi ekskavatörün üstüne çıkınca. Bu yüzden artık arabalara filan pek bi ilgi duymuyorum bisiklet gibi geliolar bana.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 [signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Siz hala araba kullanmaya devam edin :)[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 dehşet trafiğe çıkıcaksın bunlarla[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Bu "Cat" firmasının Türkiye dispirütörü Mehmet Emin Karamehmet. Yanı Hepimizinde bildiği Çukurova Holding(Turkcell,Superonline,Digiturk,Yapı Kredi Bankası,Taç vb bir çok marka daha) sahibi olan kişi.Türkiye'ninde en zengin insandır.Turkcell'i kurması için bütün parayı bu işten kazanmış.Nasıl?[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 benimde cok hosuma gider ozellikle otobusler cok hosuma gidiyo niyese. setra nin yeni modelleri ozellikle öhühühühühühüüh[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 o öküz gibi kamyon varya(adamın boyu lastiğin yarısı kdr olan) discovery de adam onu anlatıodu pistonunu gösterdi adam pistonu bnm boyum kdr vardı[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 tabi ki biçerdöver www.laverda.com.tr girin bakın ben resim koyamıyom. (aptal ben) alınabilir yane 28.60 lxe tavsiye ederim.[signature][hline]tarladan geldim çok yoruldum :) laverda balık değildir.. www.laverda.com.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2005 sondan üçüncü resimdeki Hitachi EX3000 (yanlış okumuyosam), o alet 300 ton :D bunun bi de EX 8000'i var yani 800 ton, korkunç bişe :) bizde ex 800 vardı bi ara, geçtiği yer yol oluyodu, bunları düşünemiyorum bile...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Valla onu bunu bilmemde ben bu aleti 7/24 kullanırım sıkılmadan dağları deviririm ben bununla. :D[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Discoveryde "Incredible Machines" programında 2 bölüm bunlara yer verdiler. O hitachiler falan da vardı, o dev kepçelerden bir tanesi o koca kamyonların damperlerini bir kepçede doldurabiliyor ve aceleleri olduğunda herif her 33 saniyede bir bir kamyon dolduruyordu. Yaklaşık 100 araçlık normal kepçe+ Kamyonun üç günde yapabileceği işi biz burada tek vardiyada kolayca hallediyoruz diye böbürleniyorlardı hatta, nasıl çalıştıklarını görmek inanılmazdı. Tabii bunları trafiğe çıkartmaak... ayrııı....[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bu kadar merakliysan gel harfiyat yaptiriyorum simdi birazda sen kaz ;) paletli excavator var bi tane^^[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ohannes bu ne lan[signature][hline][/b]PetLine Veteriner KliniğiMsn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Zegna, 25 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: bu kadar merakliysan gel harfiyat yaptiriyorum simdi birazda sen kaz ;) paletli excavator var bi tane^^ Hızımı alamam diye korkuyorum :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 o o paletli kepçeler saatte 3,5 ton mazotu...yakmıyorlar hiç ediyorlar resmen. Ee onlarda motor yoook Fabrika var :)[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar