nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 90'lılar süper. Kendimden biliyorum :P Valla Rock, Metal, Punk dinlerim ama hiç öyle satanist özentisi olamam. Kız da değilim zaten file falan takıp makyaj yapmam öyle :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 "Kız da değilim zaten file falan takıp makyaj yapmam öyle" Yapan erkek tanıomusn? :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 off o file olayına girme ztn:-)[signature][hline]live for yourself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Syn, 26 Ekim 2005 20:57 tarihinde demiş ki: "Kız da değilim zaten file falan takıp makyaj yapmam öyle" Yapan erkek tanıomusn? :) Valla tanımıyorum :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 aslında nete böyle sallama latince isimler yaymak lazım kuul olmak için intusetincute heh[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 +666 :-)[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 File giyen değil de, rimel ve göz kalemi kullanan ve böyle yaparak alternatif gözükeceğini zanneden erkekler tanıyorum. 89-90lılar. Arkadaşların kardeşleri. Arkadaşlara saygımdan dövemiyorum. Yeterli mi?[signature][hline]Working for the weekend... Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 666 yazarsam eğer ben birgün, bu mardukdan dolayı olacaktır. zira 666 marduğun yörüngesinde bir turu tamamladığı 3661 yıl yanlış hatırlamıyosam 7 sayı tabanında 66ya eşittir. çarpamasa bile yakından geçeceğine inanıyorum( öyle zati) doğacak anarşi ortamına hazırlık yapmaya çalışıyorum :)[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Evet bence de :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 salak onlar 90lılarada kafam girsin dun boktularda bugunmu kokucaklar?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben 90'lıyım ve genelleme yaptığın için seni şiddetle kınıyorum![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 File çorap (veya file yani =) ) giyenleri seviyoruz, koruyoruz, yüceltiyoruz, SEVMEMEZLIK ETMIYORUZ onlar sayesinde yaşıyoruz.[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 kınarsan kına sende mezar onunde foto cektirip ben gothic oldumu dion.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yoo, öyle saçmalık yapanlardan da nefret ederim. Ama genelleme yapma. Bütün 90'lılar öyle değil.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 lafım oyle olan 90 lara zaten sen neden alındın onu cozebilmiş deilim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 said: Aron-Caldwell, 26 Ekim 2005 22:18 tarihinde demiş ki: salak onlar 90lılarada kafam girsin dun boktularda bugunmu kokucaklar? Hani öyle yapan 90'lılara kafam girsin deseydin +1 derdim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 şeytanla ilgili olan daha dorusu şeytanı kullanıpta karizma yapıp karı kızi,erkek götüren insanların hepsine kafam girsin..90 lı olmus olmamış farketmez...Girsin yani boş durucagına girsin..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 satanist olmayıp da satanistmiş gibi davrananlara kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 "Woe to you, oh earth and sea, for the devil sends the beast with wrath, because he knows the time is short... Let him who hath understanding reckon the number of the beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six." revelations 13:18 ^^. Saçları kesip 666'ı görüyorsun sonra, köpek bir yandan kadın bir yandan, aman aman.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lullaby-kit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: RedallHoor, 27 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki: File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi.. aha aynı bu tipte bi kız var bizim sınıfta.bunları imha etmek lazım.kuş gribi virüsü taşıyan tavukları falan canlı canlı yakarak imha ediyolardı.güzel bi yöntem olsa gerek..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tüm yazılanları okuyamadım ama ne bu 90 doğumlu kızlara gıcığınız ya? Ama bazı insanlar gerçekten sadece özentilik olsun diye satanist gözükmeye çalısıyorlar.Orta okulda bi arkadaşım,ben satanistim die geziniodu :) Cidden satanist değildi bence,tek yaptığı hafif koyu giyinmekti :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ostrogoth diorum ben onlara..dişiliklerini gothizmi kullanarak belli etmeye calısıolar..bok yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: lullaby-kit, 27 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: said: RedallHoor, 27 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki: File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi.. aha aynı bu tipte bi kız var bizim sınıfta.bunları imha etmek lazım.kuş gribi virüsü taşıyan tavukları falan canlı canlı yakarak imha ediyolardı.güzel bi yöntem olsa gerek.. La DEGEDİN! insanda bir gıdım fetiş olur ya..[signature][hline]A country that's divided Surely will not stand My past erased, no more disgrace No foolish naive stand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 eyw :-) bence kalsın o kızlar en azından tikky falan deiller.. neme lazım..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar