Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

666, devil...vb. tarzı isim kullananlar..

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

File giyen değil de, rimel ve göz kalemi kullanan ve böyle yaparak alternatif gözükeceğini zanneden erkekler tanıyorum. 89-90lılar. Arkadaşların kardeşleri. Arkadaşlara saygımdan dövemiyorum.

Yeterli mi?[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

666 yazarsam eğer ben birgün, bu mardukdan dolayı olacaktır. zira 666 marduğun yörüngesinde bir turu tamamladığı 3661 yıl yanlış hatırlamıyosam 7 sayı tabanında 66ya eşittir. çarpamasa bile yakından geçeceğine inanıyorum( öyle zati) doğacak anarşi ortamına hazırlık yapmaya çalışıyorum :)[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aron-Caldwell, 26 Ekim 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
salak onlar 90lılarada kafam girsin dun boktularda bugunmu kokucaklar?

Hani öyle yapan 90'lılara kafam girsin deseydin +1 derdim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

şeytanla ilgili olan daha dorusu şeytanı kullanıpta karizma yapıp karı kızi,erkek götüren insanların hepsine kafam girsin..90 lı olmus olmamış farketmez...Girsin yani boş durucagına girsin..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Sosyal ağlarda paylaş

File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

"Woe to you, oh earth and sea, for the devil sends the
beast with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the
beast for it is a human number, its number is six hundred and sixty six."

revelations 13:18

^^.
Saçları kesip 666'ı görüyorsun sonra, köpek bir yandan kadın bir yandan, aman aman.[signature][hline]g3nk.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 27 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi..

aha aynı bu tipte bi kız var bizim sınıfta.bunları imha etmek lazım.kuş gribi virüsü taşıyan tavukları falan canlı canlı yakarak imha ediyolardı.güzel bi yöntem olsa gerek..[signature][hline]Batarken güneş ardında tepelerin,geldi veda zamanı teletubbielerin.
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm yazılanları okuyamadım ama ne bu 90 doğumlu kızlara gıcığınız ya?
Ama bazı insanlar gerçekten sadece özentilik olsun diye satanist gözükmeye çalısıyorlar.Orta okulda bi arkadaşım,ben satanistim die geziniodu :)
Cidden satanist değildi bence,tek yaptığı hafif koyu giyinmekti :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lullaby-kit, 27 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki:
said:
RedallHoor, 27 Ekim 2005 14:09 tarihinde demiş ki:
File çorap gözlere hafif kırmızı sürme saçlar simsiyah üst baş simsiyah dize kadar büyük bot allahım allahım reks in önündeki o kız.. dur ya ben şunu bugun döviim stüdyopya giderkene kung lao gibi fırlatayım zilimi..

aha aynı bu tipte bi kız var bizim sınıfta.bunları imha etmek lazım.kuş gribi virüsü taşıyan tavukları falan canlı canlı yakarak imha ediyolardı.güzel bi yöntem olsa gerek..

La DEGEDİN!

insanda bir gıdım fetiş olur ya..[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...