Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

666, devil...vb. tarzı isim kullananlar..

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

90-91 li arkadaşlar cok gusel oluyorlar walla

ama evet cok ozentiler.1-2 dialog a şahit oldum

kız dediben o cocugu napim rap dinlemio ki ben rapçiyim dedi

diger cocukta dediki niee be oda metal dinliomuş falan filan

lol olaya bak[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe çok şükür 89 luyum:D Özenti 90 lılardan olsam napardım ben sonra?

Buarada 666 yazınca ne oluyo? Satanizmle ilgisi ne ki? Yani aranızda incil okumuş olan varmı ki?

666 böyle çok güzel bi sayı ya sevimli geliyo bana.
Uğurlu sayım 6 dır. Böyle 6666666666666666 yazmayı severim ben...

Devil Satan filan yazıncada bişiy olmuyo...

Nedir bu yusuf olayı yaaa? Görende herkes satanist oldu milleti kesiyo sancak:D

Özensinler işte ne olcak...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

puhahah türkiye hala satanizmden kurutulamıyo bizi arkadaşlarla yürürken sokakta satanist sanıyorlar.çok gülüyoruz ya insanlar bizi görünce 100 metre öteden gidio fln nası gülüyoruz :D allahtan 89 luyum dvil fln yazan özentileride kınıyorum ne alaka şeytan fln bi gidin ya :P[signature][hline]You All Stare But You Never See There Is Something Inside Me ...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ben daha önce Devil filan yazmadım ne nicke ne maile filan...

666 ile de tek alakam 6 nın uğurlu sayım olması. 3 tane 6 yı yanyana koyunca da 666 oluyo bu benim suçummu?

Özenmem ama özenenlere de karşı çıkmam yani özensinler ne olcak? Geçici hevestir...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
Ayrica gercek satanistler kendilerini belli etmeyi sevmezler ...
Amaclari ilgi toplamak degil cünkü.

said:
Mesela sizde dininiz olan müslümanligi , ve ya hristiyanligi ailelerinizden görerek edindiniz.
Bu özentilik mi simdi ?

said:
Gothic olayiysa bambaska . Satanistlikle kesinlikle hic bir alakasi yok.

Nil hanim kizim gayet güzel ve dogru yazmis zaten, özellikle bunlar cok basarili tespitler olmus. LaVey satanisti 2 arkadasim var ve üzerlerinde siyah tisört bile zor görüyorum genelde. Bir inanc olarak satanizm ile 10 yasindaki özenti cocuklarin atmasyonlarini karistirmamak lazim kisaca[signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Sosyal ağlarda paylaş

gothicim diyen ezikler gidip h.i.m dinlemiyomu deli oluom :D
neyse tartışmasını yapamıcam şimdi
Gothic takılanlara laf yapanada kafam girsin gothiğim diyyip him dinleyenlerede bacağım girsin.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 26 Ekim 2005 18:12 tarihinde demiş ki:
said:
Cafein, 26 Ekim 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
Diyorum işte, o kızların hemen hepsi HIM dinler ve HIM'in açılımı His Infernal Majesty, My Sweet 666 diye şarkıları dahi de var, topu satanist mi şimdi? HIM ne kadar satanistse onlar da ancak o kadar.

üzerime alinir gibi oldum.
evet ben de zamaninda asiri derecede him hastasi oldugum icin mailimde ki 666 ordan kalma sanirim =)( ve evet istedigim ismi kabul etmemisti hotmail , ben de bir rakam koyayim diye düsünürken 87,007 gibi seyler yazmak yerine 666 yaziverdim direkt) bi aralar nickimi devilish yaptigimi da hatirlarim.
Seytana taptigimdan degil. Müzikle beraber insan gaza geliyormus demek ki... Diger özel meseleleri de örtbaz etmezsek eger.

icim disim bütün gün him dinlemekten 666 , hell heaven 777 death gibi sözlerle dolmustu.
mesela HIM 'in bir sarkisindan örnek vereyim :

Vanille hanım kızım, üzerine alınacak bir şey yok. Burada benim kastettiğim şey, onların simgelerinin kullanılması, vs ki sen de kendi ağzınla söylemişsin. Bundan daha doğal da bir şey olamaz. Biz de zamanında "MAIDEN MAIDEN!" diye gezerken (hoş kurt kocadı ama hala arada öyle geziyoruz ayrııı) bizim de içimiz dışımız kuru kafaydı, Maiden'ın zozik yaratıklı albüm kapakları da odalarımızı süslerdi. (buralar böööyle bostandı bee, sanırsın 22 değil de 222 yaşındayım anasını satayım).

Bakınız ne diyorum, HIM ne kadar satanistse dinleyen insanlar da o kadar satanist. Yani değiller... Satanist olan adam çıkıp höyhöyhöy diye gezmez ortada göğüs gere gere.

Fakat sen de kabul edersin ki, hormon düzeyi zıvanadan çıkmış, çocukluğunu geride bırakan fakat erişkinlerin dünyasına da katılamamış ergen insanların dünyasında da sembollerin, "bir yere ait olmak" kavramının çok önemi var. Aileye tepki, kurallara tepki, bir şeylere tepki duymak, kendisi ispat ve ifade etmek, vs... Bunu yapmanın en kolay yollarından biri de uç noktalara geçmek, "Ben satanistim, ben bilmemneyim" diye dolaşmak. Kabul etmek gerekir ki 20 yaşını bitirmiş herkes şu veya bu şekilde aynı şeyleri yaptı, aynı yoldan geçti. Bu bakımdan ne kadar eleştirirseniz eleştirin "özenti" diye tanımladığınız insanlar her zaman olacak, çünkü doğamızın gereği.

Kalan tespitlerine can-ı gönülden katılmaktayım.[signature][hline]Working for the weekend...
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

72'li olman bile garip gelirken 72 yaşında olman olasılığını düşünemiyorum O_o

Edit: Saçmalamışım :) 1972 doğumlu demek ayrıca ona diyorsanız :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 26 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nileppezdel, 26 Ekim 2005 20:13 tarihinde demiş ki:
72'li olman bile garip gelse de 72 yaşında olman olasılığını düşünemiyorum O_o

lol[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne

Wromthrax :lvl 60 human rogue Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
NoS, 26 Ekim 2005 07:32 tarihinde demiş ki:
Abi o zman dinlemesinler senn dediğine göre hepsi cadde tikkysi olsun bizde arkalarından laf söyliyelim zaten kurtarılanlar(:D)az sayıdayken böyle neden onlara ezik muamelesi yapıyosun ki yani ben onu anlamadım bide şöyle bi gerçek var insana çoğu zmn kötü daha gzl nick gelir evil satan fln daha güzel gelir insanlara haa ben hayatımda hiç yapmadım bi kere mi ne devil yazmıştım o kadar ama o insanları özentilikle suçlaman yanlış bi davranış
not:ilk yazıyı okudum diğerlerini okumadım bu yazı zaten yazılmış olabilir öyleyse pardon

Devil nickini aslında ben de kullanmak istiyorum
kullanan çok kimse kullanmasa kullanıcam
kendi nikimi kullanan birini görüp delirdiğimi de iyi hatırlıyorum
Hollwander yani bi anlamı da yok kim niye kullanır ne biçim insan bunlar anlamam[signature][hline]Dynun, 15 Ekim 2005 22:56 tarihinde demiş ki:
saça öyle denir ya. güle güle kullan denir. denmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tarz nikler ne son zamanlarda popüler oldu, ne de 90 doğumlu kesime has. İnternet var olduğundan bu yana her milletten insanın kullandığı ve özel bir anlam içermeyen, art niyet aramamanız gereken birşey. Kafanızı başka şeylere yorun...

Lucifer - Leviathan - Mammon - Asmodeus - Beelzebub - Belphegor - Satan.. Tınıları kulağa hoş gelen isimler...[signature][hline]Hatalıysam 155
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...