Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 son bir kaç aydır msn listemdeki insanlar, 666, bloody, evil, devil, satan gibi kelimeleri mail adresi veya msn'de bol bol kullanmaya başladı. ve bağzı arkadaşlarım da aynı şeyden şikayetci. işin ilginç tarafı da şu: bu insanlar genellikle kız , 90 civarı doğumlular, metal, punk takılan, bence kesinlikle özenti olan tipler. hiç birinin satanistlikle yakından uzaktan ilgisi yok. bu özentilik nedir arkadaşlar, buna dur diyelim artık. ben dayanamadım artık, böyle mail adresi veya nick kullanan tiplere sert bir mail atıyorum. çünkü bu beni cidden rahatsız etmeye başladı. 1, 2 derken çoğalmaya başladı böyle tipler. neden gençler böyle şeylere özeniyor ki? mantığı ne? edit: yazım yanlışı [Bu mesaj Earenwen tarafından 26 Ekim 2005 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok yakın tanıdığın yoksa onlar da dahil hepsine kafam girsin. bi de bu 90 doğulu kızlar muhabbeti nedir çok duymaya başladım[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 90 lılar ayrı bı guzel.2 sevgılım olmuştu ole,valla subyancı konumunda oldum epey ama ben karlıyım sımdı =). Ya ozentı mozentı nolcak sıze gıren cıkan ne. Sonucta konusmanız bıle ozentı[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 öyle yazıyorsa ne olmuş satanistmi oluyorlar? Virus cok kullanıyor diye bende oyunlarda satanix kullanıyorum kakamı olduk şimdi :p Banada öyle mail atan biri olmuştu starwars.gen.tr forumlarından azının payını almıştı mademki hoşuna gitmiyor konuşmazsın olur biter :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 her şey bir özenti aslında... diyip kaçıom :p valla beni şu ana kadar uyuz etmedi kimsenin böle nick kullanması. ama seni de anlıyorum. çok var öyle tip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolfrealm Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 arkadaşlar haklısınız nedir ya bu satanizme merak millet gider mersine bunlarda tersine onlar iflak olmazlar ya yok 666 yok bilmemne saçma be kardeş satanistsen adabınla satanist ol ya bunu yazanlar satanistde değil ben ona deliriyorum herkez özenti olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 loser onlar.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bide dini msn yansıtmakta komık ha. Düşünsene adamın isminin yanında-hamdolsun fln yazıo. Gereksız yaw[signature][hline]By blood and honor we serve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 msn listendeki arkadaşlarının bu isimleri kullanmasından rahatsızsan onları uyar.hala aynıysa engelle gitsin dert ettiğin şeye bak.özentiyse kendine özenti bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 senin bahsettiğin insanları sevmemen tamam da insanların senin sevgini kazanamamış olmaları suç mu? niye özenti satanist diye yaftayı yapıştırıyosun ki. gereksiz. ayrıca satanist falan olduklarını da sanmıyorum. ben de severim o tip şeyleri arada, satanizmle de uzaktan yakından alakam yok.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! [Bu mesaj Rahan tarafından 26 Ekim 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 çok kıl olurum bu tiplere.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 O satan özentiligi gothic hatunların yüzünden geliyor. Tabi o güzel hatunları görüp tipik türk abazası olunca tarza ayak uydurmaya çalışıyor bazıları. Cogunlukla kız evet, msn listemde gothicim ben diye kendini tanıdan bir hatun (89lumu 90lımı hatırlamıyorum) bir türk mezarının önünde fotoğraf cekinmisti, arkadada ahmet v.b bişiler yazıyodu ruhuna el fatiha cinsinden, ardından sormustum bu fotoğrafta gothic'lik nedir diye? ezik falan demisti bana sora blocklamıştım tabi =p[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 yanlız şununda farkına varmamızda yarar var.. etrafta tikky tipler dolaşmaktansa, rock - punk hatta gothic tiplerin dolaşmasını tercih ederim ben.. dolaşsn onlar.. converselerini giysinler. mayajlarını yapsınlar. piercinglerini yapsınlar. dolaşsınlar. en azından göz zevki denen şey var.. gerçi ben bakmıyorum bnm bşaım bağlı ama hani sizin için diyorum :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Suark, 26 Ekim 2005 01:37 tarihinde demiş ki: 90 lılar ayrı bı guzel.2 sevgılım olmuştu ole,valla subyancı konumunda oldum epey ama ben karlıyım sımdı =). Ya ozentı mozentı nolcak sıze gıren cıkan ne. Sonucta konusmanız bıle ozentı yuhhhhhhhh diyorum..[signature][hline]mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Evet bu forumda da büyük paya ve giderek artan bir sayıya sahip o insanlar fakat ille de 666 vs. harf kombinasyonlarıyla olan bir şey değil bu. Mesela eski bir üye vardı (ki hala varmış sanırım =p) takma adı deviL, alakası yoktu bahsettiğinle bu vesileyle selamını da gönderelim :). Neyse zaten kişiyi yazdıklarından, triplerinden anlıyorsunuz takma isimlere çok takılmamak gerek. Ve evet bence de üzücü bir durum. [Bu mesaj Adiemus tarafından 26 Ekim 2005 02:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Şu converseleride 5-6 sene önce giydikmi tikkyler palyaco ayakkabı diye dalga gecerdi. Şimdi kendilerinin ayaklarında geziyor.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 converse lerin piyasa ayakakbısı olamsı çok gıcık ya .. vay anasını satiyim arkadaş hak edene versinler tüm yaz gitmeidğim konser kalmadı anasını satiyim.. :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Converse haketmek nedir ya hehe. Dediğim gibi her şey takma ad değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Herneyse sonuçta ben diyorumki; Tikkylerede kafam girsin, Özentilerede.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 benım üzüldügüm converse olayı gercekten alsancakta her 100 kısıden 97 sinde converse var ve ben 3 yıldır almıorum ama gecenlerde farklı bı model gordum onu dusunuorum[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 eskiden 87liler için derdi insanlar özenti diye. demek ki insanlar değişmiyor,illa birine özenti deme ihtiyacını karşılayamıyor insan demek ki.[signature][hline]valandil ownz j0o! çapkınım hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /Magtheridon , Xrzug[Dusk L33t] /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 [signature][hline]WoW EU - MagheridonPenthesilea, Night Elf PriestessEmilo, Gnome Warriorelm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki: Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Kendimi yasli hissetmeye basladim 90 lilar isin kotu tarafi sanirim artik 87li kardesimin buyudugu gercegini kabul etmem gerekiyor acaba araba mi istemeye baslar mi yada abi evin anahtantari lazim versene der mi uff bir bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Abi o zman dinlemesinler senn dediğine göre hepsi cadde tikkysi olsun bizde arkalarından laf söyliyelim zaten kurtarılanlar(:D)az sayıdayken böyle neden onlara ezik muamelesi yapıyosun ki yani ben onu anlamadım bide şöyle bi gerçek var insana çoğu zmn kötü daha gzl nick gelir evil satan fln daha güzel gelir insanlara haa ben hayatımda hiç yapmadım bi kere mi ne devil yazmıştım o kadar ama o insanları özentilikle suçlaman yanlış bi davranış not:ilk yazıyı okudum diğerlerini okumadım bu yazı zaten yazılmış olabilir öyleyse pardon[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 hmm tartışmak istemediğim için mesaj atmıcaktım ama... konu yanlış anlaşılmış, bunda benim de payım var. düzgün anlatamamamışım. benim demek istediğimin metalcilikle, gothiclikle alakası yok. gothic leri severim, metal müzik dinlerim. dini msn muhabbeti de değil. dinle uğraşmayı sevmem hatta. ama satanistliği bir din olarak değil, gençler için bir tehdit olarak görüyorum. gelelim asıl anlatmak istediğime.. iş sadece isimden ibaret değil, ben pyro ismini kullanıyorum, nolucak? etrafımı mı yakıyorum? devil, satan gibi isimler kullanılır, kullanılamaz demiyorum. ama benim tanıdığım tipler, biri gelse; kanka satanist aini varmış izliyelim gibi bişey dese, direk gidecekler.. satanistliğe ve benzeri şeylere özenen tiplerden bahsediyorum. ayrıca bu insanlara değer veriyorum, bir kısmı da bana değer veriyor. ama yanlış birşey yapıyorlar bece. metal takılan tikkyler var o ayrı konu =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar