Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayağımı Sakatladım :(

oper

Öne çıkan mesajlar

bugün halı saha maçı yaparken tırnağımı vurdum sert bi şekilde, kanadı bayağı,şu an da garip bi sıvı cıkıyor suya benzer... ne yapmak gerekir sizce? hasteneye gitmek istemiyorum.zaten hastanede buz vericekler kesin..
ilerde düşer mi bu tırnak, ağrısı olur mu?? bilgisi olan varsa cok sevinirim :( (parmak sol ayak baş parmağı)[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Canın bayağı yanacak söyleyeyim, madem hastaneye gitmek istemiyorsun, eczaneden sterilize etmek için ıvır zıvır al... yoksa enfeksiyon kapar walla... tentürdiyon, oksijenli su iyice temizle. kanadıysa bir yerde açık var demektir gazlı bezle sar...

başka tavsiye veremem.. benimde başıma gelmişti ama kapı arkasındaydım ve kapı açıldığında oldu. hastaneye gittim bana sana yapmanı söylediklerimi yaptılar ordan biliyorum...

Büyük geçmiş olsunnnn... Yendiniz mi bari???[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

ya tırnağın cevresinde değil kanama.. tırnağın altındaki dokuda zedelenme oldu gördüğüm kadarıyla..oraya da bişe dökmek tesir etmez zaten..sadece üstünü kapatıcam.. ben sakatlanınca maçı bıraktık zaten..kaç kaçtı o ara bilmiyorum...1-2 fark vardı herhalde..
acıycak derken hangi durumlarda acıycak bu??yürürken falan acır mı ?? şu an hafiften basınca pek bişe hissetmiyorum..tırnagın uç kısmı hafif şişmiş gibi görünüyor... pff yaa.. gecen hafta da bi başkası sakatlandı.her hafta birine bişe oluyor.. :([signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

açıkta bişi yoksa biraz yırttın tabi... yürürken acımaz ama o parmağın üstüne bişi gelmesin, eğer kendin dene biraz üstten bastırınca acı varsa etrafındakilerin ayağına dikkat et.... böyle durumlarda sanki inatmış gibi herkesin ayağına basacağı veya sandalyeye çarpacağın tutar...

Sadece dikkat et yapılcak bişi yok =)

Tekrar geçmiş olsun[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Sosyal ağlarda paylaş

gittim geldim medicoya.. sadece tendirdüyot sürdüler gönderdiler.. bişe sarmama gerek yokmuş.. istersen yarın gel yine sürelim dediler.. o kadar..tırnağın üstüne bastırınca ağrımıyor..dikkat edicem artık..zaten odadaki çömler gitti bişe çarpmaz ayagıma inşallah :D[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı olayı ya$adım geçen hafta
Arkada$larla ve cafenin çalı$anlarıyla halısaha maçı ayarladık, bi tane yeni açılan saha bulduk gittik neyse krampon kiralayacaktım 39 numara ayağıma oturur, 39 numara istedim adam verdi baktım ba$larda vuruyo " açılır açılır " dedim kendi kendime,
Giydim çıktım maça toplara her vuru$umda tırnak sıkı$mı$, o gece mosmor oldu ağrısından uyuyamadım, doktora falan gitmedim, $imdi daha iyi de zannedersem dü$mez tırnak.

Geçmi$ olsun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...