Alcadras Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @fin ne güzel valla. mat 2 de hangi konuların kaldı ? matrisler falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @dory, arkadaşla laptopla bakarken "ahanda bu dory benim notları alıyor. millet gayet düşük alıyormuş hımmm dedi ;-) " i yi yoldasın biraz daha aban girersin bence dory. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 hihayt cok mutlu oldum oleey :) zaten çalişma hevesi falan bu aralar yine bi gaz geldi yükleniyorum, umarım olur bu sene, olmak zorunda yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaş itü ye kasıyor bu arada ;-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben malesef daa "bi yerleri isteme" aşamasını yeni geçtim. aslında çok da başarılı olamadım da neyse; hala hangi üninin hangi bölümün seçecem karar veremedim, kesin olan tek şey istanbul içi bi üni istediim. şu an "çalışmaya giriş 1" adlı kısımdayım sayılır; bi türlü çalışamıyom. bugün inşallah ilk "soru çözme rekorumu" kıracam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 söz1 : 252 söz2 : 234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ea 1 300 ea 2 300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 @alcadras bi kaç fonksiyon çesidi kaldı;parabol bide ama bir kaç konunun cıkartıldıgını öğrendim(yeni 4 yıllık lisede gösterilmeyecek konular)say1de cok düşük oldugu için say1 kasıyorum :) su aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 say 1=257 say 2=238 böle bişidi son denemede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 karıyer rekoru kırdım 244 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 sayısal2-260 aldım enson bakalım atağa kalkıyoz yavaştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar