toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bulabilirsin sanırım. i-tunes programın adı ama nasıl kullanılır ya da tek basına yetiyo mu hiçbir bilgim yok.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Programı buldum da nereye yüklemeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bilgisayarında herhangi bi yere =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Çok sağol ya.Şu anda yükleniyor. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 rica ederim. iyi dinlemeler =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Padi Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bencede limewire kullan çok iyi bi program hem çok hızlı hemde kullanması çok kolay. ayrıca abuk sabuk bişi indirmediin sürece virüsde girmez bilgisayarına[signature][hline]May The "K" Be With You (Padi=>Pati)V(Pati=>Padi)V(Padi<=>Pati)=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Ben i-tunes'u yükledim.Ama şimdi nasıl bu şarkıları ipod'a aktaracağım? [Bu mesaj funny_girl tarafından 28 Ekim 2005 20:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 işte en güzel soruyu sordun. bilmiyorum =)[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kendi başıma iş çıkardım.İstediğim şarkıları yükleyim derken 180 şarkımı sildim ve diğerlerini yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çalabildin mi ipod'da şarkıları? sil tekrar yüklersin nolcak bilgisayarında var nasıl olsa mp3 ler?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yok.Babam takas etti dedim ya, şarkılar da içinde geldi.Anlayacağın, ayvayı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aslında bi kısmı benim tarzım değildi ama içinde çok sevdiğim şarkılar da vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :-) www.limewire.com indir şurdan limewire'ı. çek 5-10 parça. yükle ipod'a. sonra dene bakalım hallet şu işi artık benim içimi sıkıntı bastı yahu (:[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 @Mith linkler için tşk ederim..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: funny_girl, 28 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Programı buldum da nereye yüklemeliyim? said: toggie, 28 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: bilgisayarında herhangi bi yere =) Bu iki post beni bayağı bir gülümsetti ya :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: DeMiRMaSKe, 29 Ekim 2005 15:04 tarihinde demiş ki: said: funny_girl, 28 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki: Programı buldum da nereye yüklemeliyim? said: toggie, 28 Ekim 2005 19:58 tarihinde demiş ki: bilgisayarında herhangi bi yere =) Bu iki post beni bayağı bir gülümsetti ya :) +1:-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar