Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Semt takımı tutmak

Bobmarley

Öne çıkan mesajlar

Hepinizin tepkisini çekecek bi konuya başlıyorum affınıza sığınarak
Burada çoğu kişinin istanbul takımı tuttuğunu biliyorum
Ama ben KARŞIYAKALIYIM
Bunu laf sokuşturmak için sölemiyorum
Bu bi ayrıcalık benim için
Neden semtimin takımını tutacağıma bilmem kaç km deki hiç görmediğim bi semt takımını tutayım
Hem herkes benim gibi düşünüp semtini desteklese ingilteredeki gibi kalkınmayacakmı futbol yeni şampiyonlar görmeyecekmiyiz heyecan artmıyacakmı
Düşünülmesi gereken bir konudur diyorum trabzonlu trabzonu izmirli göztepeyi karşıyakalı karşıyakayı çanakkaleli çanakkaleyi tutmalı kanımca tabi bi zorlama yok kendi iradesi ile
Lafım istanbul dışındakilere[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız
Sosyal ağlarda paylaş

ben fenerbahçeli ve antalyasporluyum.antalyaspor'un tüm maçlarına giderim ama hangi takımı tutuyorsun diyenlere fenerbahçe derim.

antalyaspor-fenerbahçe maçları olsa ki oldu eskilerde ben hep antalyayı desteklerim.

ama türkiyede bi tane büyük takım tutmak şart :)[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz)
Sosyal ağlarda paylaş

Neden şart:Anne babalarınız tutuyor diye çünkü bize küçüklükten beri bu öğretildi kara kartal aslan kanarya
Oysaki o yürüdüğünüz ekmeğini kazandığınız semt takımının aşkıyla yanıp maça gitmenin keyfini yaşamak başkadır
Tvden üç büyükler ki bence tek büyük biziz izlemek bir futbol aşkı değil bence
Tek takım tutmalıyız bence
Bir kalbe iki sevda sığarmı?[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Eklemek isteyen güzel insanlar eklesin [email protected] mailim msn için pm kullanınız
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bobmarley, 27 Ekim 2005 00:56 tarihinde demiş ki:
Bonjo dediğin doğru ama herkes yapmıyor sorun orda
Sana bi soru
Fb-Ankara maçı olsa hangisine gidersin?

Yaw birde her ilden 2-3 takım çıkmıyor...İzmirden Karşıyaka , Göztepe , Altay.Ankaradan Gençlerbirliği,Büyükşehir,Ankaragücü,Şekerspor,Telekom...
Şimdi ankarada tek takım ankaragücü olsa ölürdümde gene tutmazdım o tinercilerle,balicilerle aynı takımı...Herkesi semt takımını tutun diye zorlamanın bir manası yok...

Soruna gelince daha yeni maçtan geldim , Ankaragücü-Fenerbahçe;gururla Fenerbahçe tribünündeydim...Ama dediğim gibi özellikle Gençlerbirliğini her zaman desteklerim , maçlarına giderim , sesim kısılana kadarda bağırırım...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

O tribünler neden tinerci balici dolu biliyormusun çünkü iyi kesim tribün kültürü olmadığı için üç büyükler sevdalısı
Bence gurur duymamalıydın yuvanı ekmeğini kazandığın şehri yendi fenerbahçe
Hem izmirde oturduğumuz semtin takımını tutuyoruz bizde tinercisi balicisi yok Allaha şükür daha az çünkü burda bilinçli insan çok tribün bakımından[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım bir takımı sevmek ayrı ,desteklemek ayrı...
Ben özümü inkar edemem Ankaralıyım , eğer bu takımların var olmasını istiyorsak bizim maçlara gidip hem maddi açıdan hem manevi açıdan destek vermemiz lazım...İstanbullu olmayanlar bunu iyi bilir...[signature][hline]SéuL Roì
Sosyal ağlarda paylaş

Evet sölüyorum bunu ama sizin istanbul takımı aşkınız nereden geliyor sempatiyi anlarım bende beşiktaşı severim ama tutmam çünkü futbolda herkes rakiptir neyse yarın devam ederiz görüşlerinizi beklerim iyi geceler[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaokul yıllarında birkaç Üsküdar Anadolu maçına gitmiştim, sonradan bir İstanbulspor merakı sardı ama geçici oldu hep.

İşin aslı çocukluğumun büyük bölümü Kadıköy/Moda'da geçtiğinden, Fenerbahçe'yi tutarak aslında kendi semt takımımıda tutmuş sayılırım herhalde :)[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Dulfikkar & Clairvoyance @ Lightning's Blade
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bobmarley, 27 Ekim 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
Neden şart:Anne babalarınız tutuyor diye çünkü bize küçüklükten beri bu öğretildi kara kartal aslan kanarya
Oysaki o yürüdüğünüz ekmeğini kazandığınız semt takımının aşkıyla yanıp maça gitmenin keyfini yaşamak başkadır
Tvden üç büyükler ki bence tek büyük biziz izlemek bir futbol aşkı değil bence
Tek takım tutmalıyız bence
Bir kalbe iki sevda sığarmı?

ne alaka simdi ben ortaköyde taksimde calisiyorum ama buraların yok yani takımları fln napcaz? beşiktaşta çalışıyorum diyelim beşiktaşlıyım zaten ben ee sorun yok o zaman sanırım?[signature][hline] Weed Cultivaters AFC ownz..
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'nin gerçeği GS,FB,BJK illa ki belirli senelerde şampiyon oluyor doğal olarak hangi şehirden olursa olsun ufaklıklar o takımlara sempati duymaya başlıyor sonra bu yer ediniyor kalplerinde ve seviyolar o takım,o renkler için yaşıyorlar...

Şimdi sana sorarım ben GS'yi tutmasaydım ve kendi semtimin takımını tutsaydım,acaba herhangi bir FB'li yada BJK'li arkadaşımla yaptığım tatlı şaka tartışmaları,atışmaları aynı güzellikle yaşarmıydım? Rakip takımın taraftarını tatlı bir şekilde sinir ettiğim zaman aynı duyguları yaşarmıydım?

Türkiye denince akla üç büyükler gelir ve aralarında ki çekişmeler.Bir Trabzon'dur istanbul tekelini kıran oda artık ortada yok.

Ancak,ben istanbul'da olmasamda Türkiye'ye mal olmuş bir takımı tutuyorum,hemde canı gönülden,sarı-kırmızı deyince akan sular durur benim için,eminim tıpkı sarı-lacivert yada siyah-beyaz dendiğinde akan suların durduğu gibi diğer arkadaşlarım için.

Sevgiyi uzakta arama demiş bir şair,Şimdi ben ankara'dan tutup Karşıyaka'yı tutsam o işte sevgiyi uzaktan aramaktır ama GS,FB ve BJK gibi Türkiye geneline mal olmuş bir takımı tutuyorum belki uzak bana ama sevgisi taaa buracıktı kalbimde.

çok mu duygusal konuştum acaba? :-p[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

isteyen istedigi takimi tutar, istersem yunanistan takimini tutarim.
ekmegini yemek ne demek?
kendi ekmegimi kendim kazaniyorum, bursaspor mu veriyor bana ekmegimi?
"benim yaptigim dogru, sizin yaptiginiz kaka" nasil bir mantiktir?
asil benim yaptigim dogru, "besiktasi seviyorum ama tutmam" ne demek? besiktaslisin iste basbaya.[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Szinin yaptığınıza kaka demedim herkes serbest sonuçta
Ayrıca öbür arkadaşa sölüyorum sevgiyi uzakta aramana ne gerek var yanıbaşında Ankaragücü var Gençlerbirliği var
Tatlı şakalardan çok daha zevkli şeyler yaşarsın semt takımı aşkıyla bir tutuldunmu bırakamazsın tribün havasını maç öncesi muhabbetler kolkola yürüyüşler herkes birbirini tanır küçük zevklerle sevinirsin[signature][hline]Biz gençliğimizi dilenci yıllara sadaka niyetine verdik
Sosyal ağlarda paylaş

Duygularım şu iki dörtlükle anlatmak istiyorum.

Hangi güç beni Galatasaray'lılığım dan alacakmış sorarım?
Altı yaşında ki çocuk değilim ki takımımdan şaşarım!
Sevgiyi uzakta aramadım,kendisi geldi,
Semt takımı dediğin,sevgisini bile esirgedi!

Ey! ölürüm ben sarı-kırmızı için,
Yüreğimde yeri yok ne gençlerin,ne çinçinin.
Ben dönek doğmadım dönek ölmiyeceğim,
Mezarıma sarı-kırmızı güller diktireceğim!.

:-D :lol:[signature][hline]Dance with me,lampy!!
Sosyal ağlarda paylaş

tamam iyi hoş diyosun da anadolu kulüplerinde dönen pisliklerden sonra benim bulunduğum şehrin takımını tutasım gelmiyor.örnek veriyim 1. lige cıkacagımız kesinleşmiş son 9 maçtan 3 puan alsak kesin çıkıyoruz 1. lige her maçı kazanıoduk öyle oynuyodu takım.sonra bir maç satmaya başladırlar kesin cıktık diye herkes de biliyor maçalrın satıldığını.son 2 maç alırız 3 puan gideriz dediler.son 2 maç alamadı takım 3 puan.playofflara kaldık ilk rakip şekerspor yendik bi üst tura yükseliyorduk ki pat bi haber teknik direktör yardımcısı maçı satmış sarı kart cezalı adamı oyuna sokmuş.
pat gitti birinci lig.(sonra o maçı satan adamı vurdular :) )sonra bi dahaki sene tekrar başladık.eski kadrodaki oyuncuların tamamı gitmişti cogu birinci lige falan gitti bayağı iyiydi çünkü takım.sezon kötü gitti son sıralrdayız son maç kendi evimizde yine maçtayım yenilirsek küme düşecez berabere kalırsak ya da kazanırsak düşmeyecez.anaa takım sahaya bi çıktı kaleci değişmiş takımın 3. kalecisi kaleye geçmiş.maç bir başladı anladık o maçta satılmış.bizimkiler top oynamıyor ama karşı takım mal oglu mal kaleyi bi şutları tutsa gol olacak adam kaleye şut çekio kaleci ter köşeye atlıyo ama top kaleyi tutmuyo.en sonunda dakika 80 gibi falandı hala bu karşı takım gol atamadı.o sırada bizim kaleci topu elinde tutarken(dikkati çekiyorum topu elinde tutuyo kontrol etmeye falan çalışmıyo bariz elinde top)gitti arkasını dönmüş gitmekte olan karşı takımın oyuncusuna tekme attı :) hakem geldi kırmızı kart gösterdi kaleciye penaltı verdi bi de. 1-0 kaybettik maçı küme düştük.bi daha maça gidenin dedim ben de ondan sonra gitmedim bi daha hiç maça.galatasaraylıyım galatasaray da öyle maç satsın onu da tutmam.ayrıca size ekmegi veren semtin falan demişsin valla ben sokaga cıkınca al para demiyor kimse.babam para vermese kimse çıkartıp 5 kuruş vermiyo valla :) . neyse cok uzattık içimde kalmış o maç ne zaman hatırlasam sinirleniyorum :)[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...