vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Beyler ekran kartımı güncellemek istiyorum Ati radeon 9200 www.ati.com dan birşey anlamadım bunu en güncel hale getirmek için ne yüklemeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ATI Catalyst 5.10[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bunun driver displayini indirdim sadece 8mb driver not found diyip kapattı, şimdi bunu indirip deniyeceğim bakalım ne olacak. Acer ferrari 3000 var bu arada. [Bu mesaj vav_heroin tarafından 29 Ekim 2005 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 İsterse honda olsun o dosya bütün ATI kartlarını update eder.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Dediğim gibi ferrari 3000 notebook var yani herşeyim standart, express i seçerek installa başlıyorum, INF error Driver not forund ilk error Setup was unable to complete the installation Try to setup your display adapter with a standart VGA driver before running setup Diyerek installı durduruyor, anlayamadım birşey nedendir? nasıl update edeceğim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293 birde buradaki driverları dene istersen. Notebooklar için olan bu.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vav_heroin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Yok hertürlü update i denedim hepsinde aynı sorun oluyor anlamadım gitti valla.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim 3 update denedim hiçbirinde yanıt yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar