Necro Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Norton trial dı bitti bunu indirdim en ykaın zamanda norton alacağım tekrar ama şuan pc de bazı aksaklıklar var kaspersky kurdum inanılmaz şekilde bir sürü virus tespit etti delete tıklayıp ok diyorum sildimi sandım hepsini sonra tekrar scan files yaptım yine aynı virusleri buluyor :( dtxservice.exe nette sadece forumlara takılırım birde oyun oynarım + msn kazaa imesh ares gibi programlarda yok gerçe :([signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bence nortona hic gecme sen gerci herkes bir antivirus programını tutturmus gidiyor ama hem sistemi cok somuruyor hemde virus girdikten sonra mudahale ediyor :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Eğer bilgisayarınızda çok sayıda virus bulduysanız. Silmek için en güvenilir yöntem bilgisayarı güvenli kipte açıp o şekilde virus taraması yaptırın. O zaman silineceği kesinleşir. Windows bazı dosyaların silinmesine ya da değiştirilmesine izin vermediği için o dosyaya virus bulaşmışsa antivirusler temizleyemiyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar