KahnX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 1-2 gündür güzel macrolar yazıyorum kendime (priestim).Aşağıda vereceğim 3 siteden çok güzel şekilde yararlanabiliyorsunuz.Ayrıca macro komutları yetersiz kaldığında /script yazarak ayrıntılı şeyleri kodlayabiliyorsunuz.Bu işte iyi bi şekilde gidiyorum çok faydalı şeyler yazabiliyorsunuz.Ayrıca kendi interface inizi de yapabilirseniz kendinizi süper hissediyosunuz :).Ama hazırları varken tabi buna gerek yok. Ben hızlı geçip kaynakları vericem siz de ekleyeceklerinizi ekleyin buraya. Macro: /target player kendinize target edersiniz. /cast Spell ismi(rank x) örnek: /cast Mind Blast(rank 3) not: Bir macroda birden fazla spell yapamazsınız. /say veya /s blablabla /emote veya /e emote ismi not: Emote listesi aşağıdadır. not: Makroda belli sürede bekletme veya pause yapmak yoktur. /target party1 veya 2,3,4 party üyelerini seçersiniz. Macro temel komutları bunun gibi ztn macronun fazla komutu yoktur önemli olan /script ile yapabildiklerimizdir.Bir script komutu (2 satır ile) canı %50 nin altına inen birine heal yapabiliriz.Ve eğer tanksa ardından bi de renew attırabiliriz.Benzeri bir örneği sonradan göstereceğim. /Script /script TargetLastTarget(), /script PetAttack(); /script PetFollow(); Çantanızdaki bir item'ı kullanmak için soldan sağa olarak sayarak itemın sayısına göre şöyle yazarız: /script UseContainerItem(0,1); Backpackin ilk itemı. /script UseAction(1); Hotbar sırasına göre 12 den sonra 13 14 diye gider. /script TargetLastTarget son targetinize döner Şimdi bir self heal macrosu. /target player /cast Flash Heal(rank x) /script TargetLastTarget(); Bu script kendinize heal yapar bu sürede düşmana olan targetiniz değişmez.Zaten ilk satırdaki komutla son satırdaki komut aynı saniye içinde uygulanır çok az zaman farkı vardır.2. büyü de bunun için yapılamıyor. Heal yaptığınız kişiye whisper göndermek: /script if ((UnitName("target") ~= nil) AND (UnitIsPlayer("target") = 1)) then SendChatMessage("Heal geliyooo", "WHISPER", "COMMON", UnitName("target") ); end /cast Flash Heal (Rank 1) /script TargetLastTarget(); Mesela adama sheep yapıyorsunuz partyde söyleyeceksiniz. /p %t artık kurbanlık koyun. /cast Polymorph(rank x) /e Bıçağını çıkartır. x'e rankini yazıcaksınız rakamla. Makronuza emote yapıp /s ile birşeyler söyletip ardından spell atabilirsiniz.Aşağıda emote listesi mevcut. [spo1=Emote'lar] Emotelar: /agree /amaze /angry /apologize /applaud /bark /bashful /beckon /beg /bite /bleed /blink /blush /boggle /bonk /bored /bounce /bow /brb /burp /bye /cackle /calm /cheer /chicken /chuckle /clap /cold /comfort /commend /confused /congratulate /cough /cower /crack /cringe /cry /cuddle /curious /curtsey /dance /drink /drool /duck /eat /eye /fart /fidget /flex /flop /frown /gasp /gaze /giggle /glare /gloat /greet /grin /groan /grovel /growl /guffaw /hail /happy /hello /hug /hungry /insult /introduce /jk /kiss /kneel /laugh /laydown /lick /listen /lost /love /massage /moan /mock /moo /moon /mourn /no /nod /nosepick /panic /peer /pity /plead /point /poke /ponder /pounce /praise /pray /purr /puzzle /raise /rasp /ready /roar /rofl /rude /salute /scared /scratch /sexy /shake /shimmy /shiver /shoo /shout /shrug /shy /sigh /sit /slap /sleep /smile /smirk /snarl /snicker /sniff /snub /soothe /spit /stand /stare /stink /surprised /surrender /talk /talkex /talkq /tap /taunt /tease /thank /thirsty /threaten /tickle /tired /train /unused /veto /victory /violin /wave /welcome /whine /whistle /work /yawn[/spo][signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru [Bu mesaj KahnX tarafından 04 Eylül 2005 12:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Qui tarafından 04 Eylül 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ve 2 altın link: WoW Forum WoWwiki Interface kısmı yakında...Aklınızdan geçen class'ınız için güzel bir macro veya script varsa söyleyin uğraşalım güzel şeyler çıkartabiliriz.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 kardeş makrolar : 1. /target Stormwaker /cast Nature's Swiftness / script TargetLastEnemy() 2. /target Stormwaker /p Priestlerin dikkatine! kendime heal atıyorum. /cast Healing Touch(Rank 7) / script TargetLastEnemy() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Ellerine saglik[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 hmm mesela (hunter için) 1 tuşundaki macronun aspect of the cheetah ile hawk arasında geçiş yapmasını istiyorum bi basıcam AoH bidaha basıcam AoC bidaha AoH-AoC-AoH-AoC vs bunu arkadaşlarla düşündük ama vakit ayırmadık yapmadık vs.. elinden gelirse bi denermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 nasıl yani tam anlatırmısın , ayrıca 1 tuşundaki macro dediğin nedir. Ve 1 macroda 1 den fazla spell atamazsın.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Orada örnek vermiş 1 tuşu derken... Hayır iki spell yapmaktan bahsetmiyor, AoC deyken bastığında AoH olsun, AoH ken bastığında da AoC olsun istiyor... Eğer öyle birşey mümkünse tabii... Ben de hunter ım ve benim de işime yarayacak olursa :P... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 HUNTERLAR İÇİN Zorlen's Hunter Functions http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=952 önce dosyayı çekip interface Klasörüne atın diğer macro örnekleri [spo3=AOH > AOM geçiş için]/script if(isHawkActive("Player")) then CastSpellByName("Aspect of the Monkey"); else CastSpellByName("Aspect of the Hawk(Rank X)"); end[/spo] [spo2=Geliştirilmiş FD]/script PetWait() /script PetPassiveMode() /script ClearTarget() /script if (not Zorlen_inCombat()) then CastSpellByName("Freezing Trap(Rank X)"); else CastSpellByName("Feign Death"); end[/spo] [spo1=Scatter Shot]/script PetPassiveMode() /script PetFollow() /script CastSpellByName("Scatter Shot") [/spo][signature][hline]NE Hunter Hatce [Bu mesaj yevaud tarafından 06 Eylül 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj yevaud tarafından 06 Eylül 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 warrior için stance degi$tiginde ekipmanın da degi$mesi mümkün mü makroyla?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 herseyı yaptım ama neden ben son komutu yapamıyorum /script targetlasttarget olmuyor yada '' '' enemy nokta vırgul parantes herseyı denedım olmuyor hata werıyor. bır fıkrı olan warmı_?[signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Spoiler: Geliştirilmiş FD / script PetWait() / script PetPassiveMode() / script ClearTarget() / script if (not Zorlen_inCombat()) then CastSpellByName("Freezing Trap(Rank X)"); else CastSpellByName("Feign Death"); end Zorlen addon yuklenmemiş ise calısırmı bu macro? Veya calısması için ne yapmak lazım?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 fıkrı olan yokmu:([signature][hline]dwarf warior deyip gecme tani dusun kestigi binlerce dusmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bırınızde uyarmadı kardesım buyuk kucuk harfe dıkkat et dıye meger sorun oymus ayrıca soru olarak.... kullandım 1 cı actıon bardayken 2 cısıne gecmek ıcın bır macro warmı / script UseAction(16); yazdım ama o 16 cı sıradakı buyuyu aktıf hale gecırıyor benım aradıgım 1 2 3 actıon barlar arasında dolasabılecek yada 1 den 2 cıye gecebılecek bır macro hem bolece tek elımın altına butun buyulerı sıkıstırmıs olabılecegım cogu zaman mausela basmak zorundakalıyorum kı bundan nefret edıyorum hıc guzzel degıl ılgılenenler ıcın tesekkur sımdıden oyunda shift2 shift3 yaparsan olur dıyolar ıste bunu ben macroya dokebılırmıyım,dokebılırsem nasıl [signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn [Bu mesaj allf tarafından 09 Ekim 2005 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Zorlen add-on u ne işe yarıyor ya ? key bindings den tuş atayıp açmaya çalıştığımda hata veriyor... yükledikten sonra o macro yu yazınca da macro ya tıklayınca hata veriyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 pek bılgımız yok galıba bu konuda[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Bathory, 06 Eylül 2005 23:55 tarihinde demiş ki: warrior için stance degi$tiginde ekipmanın da degi$mesi mümkün mü makroyla? tabii ki. stance'i kontrol ediyosun, eger istedigine uyuyosa cantandan su esyayi alip giy diyosun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: allf, 09 Ekim 2005 06:08 tarihinde demiş ki: bırınızde uyarmadı kardesım buyuk kucuk harfe dıkkat et dıye meger sorun oymus ayrıca soru olarak.... kullandım 1 cı actıon bardayken 2 cısıne gecmek ıcın bır macro warmı / script UseAction(16); yazdım ama o 16 cı sıradakı buyuyu aktıf hale gecırıyor benım aradıgım 1 2 3 actıon barlar arasında dolasabılecek yada 1 den 2 cıye gecebılecek bır macro hem bolece tek elımın altına butun buyulerı sıkıstırmıs olabılecegım cogu zaman mausela basmak zorundakalıyorum kı bundan nefret edıyorum hıc guzzel degıl ılgılenenler ıcın tesekkur sımdıden oyunda shift2 shift3 yaparsan olur dıyolar ıste bunu ben macroya dokebılırmıyım,dokebılırsem nasıl /script CURRENT_ACTIONBAR_PAGE = X; /script ChangeActionBarPage(); X yerine kacinci hotbari acmak istiyorsan onu kullanacaksin[signature][hline]Dodo teh Warrior of Praemium Callidus (Magtheridon) Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dancic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cok saoll bab ama ıkısnıde aynen dedın gıbı yazdım ama degıstırmıyor negıbı bır terslık olmus olabılır[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn [Bu mesaj allf tarafından 10 Ekim 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet olay anlasıldı meger ben actın barları kıtlemısım ondan degısmıyomus:D[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bişi soracagım mesele action bardaki 1 nolu yerde duran ibonu nasıl devreye sokabılırım makroda. birde klavyede bulunan bir tusa bir atama yaptım mesela buff atma add-onunu .sonra bu tusu macro olarak yazıp ıcon halıne getırebılırmıyım[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: kfg, 09 Ekim 2005 09:22 tarihinde demiş ki: Zorlen add-on u ne işe yarıyor ya ? key bindings den tuş atayıp açmaya çalıştığımda hata veriyor... yükledikten sonra o macro yu yazınca da macro ya tıklayınca hata veriyor... Ayrıca seçili targetın kalkmasını sağlayan bir macro yazmak istiyorum ? yardım pls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: jonywayt, 10 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bişi soracagım mesele action bardaki 1 nolu yerde duran ibonu nasıl devreye sokabılırım makroda. said: KahnX, 04 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki: /script UseAction(1); Hotbar sırasına göre 12 den sonra 13 14 diye gider. [/spo] [signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: allf, 16 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: jonywayt, 10 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bişi soracagım mesele action bardaki 1 nolu yerde duran ibonu nasıl devreye sokabılırım makroda. said: KahnX, 04 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki: /script UseAction(1); Hotbar sırasına göre 12 den sonra 13 14 diye gider. [/spo] buarada bazı terımler yabancı geldı bır konuyu takıp edemedım mesela benım sorunum larget lasttargette healden sonra hedef dusman sorun yasanmıyor ama bızım adam wurmuyor atack komutunda degıl ama hedefı algılamıs durumda buyuzden tektat adama tıklamak yada t ye basmak zorunda kalıyorum ,eger herkeste bole ıse bu olay makronun sonuna t ye basmısım gıbı ekleme yapatım barı ama nasıl cıkartamadım..._?[signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: allf, 16 Ekim 2005 14:29 tarihinde demiş ki: said: allf, 16 Ekim 2005 14:25 tarihinde demiş ki: said: jonywayt, 10 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: bişi soracagım mesele action bardaki 1 nolu yerde duran ibonu nasıl devreye sokabılırım makroda. said: KahnX, 04 Eylül 2005 12:18 tarihinde demiş ki: /script UseAction(1); Hotbar sırasına göre 12 den sonra 13 14 diye gider. [/spo] buarada bazı terımler yabancı geldı bır konuyu takıp edemedım mesela benım sorunum larget lasttargette healden sonra hedef dusman sorun yasanmıyor ama bızım adam wurmuyor atack komutunda degıl ama hedefı algılamıs durumda buyuzden tektat adama tıklamak yada t ye basmak zorunda kalıyorum ,eger herkeste bole ıse bu olay makronun sonuna t ye basmısım gıbı ekleme yapayım barı ama nasıl ..._? [signature][hline]Allice ezık anlandim Shamy e basladim Eski dostan dusman olurmu diyen Allylere Geberinnn ulennnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ben bir macro yazmaya çalıştım ancak olmadı... Ben önce bir target a hunter's mark atıp sonra pet i saldırtmak istiyorum... şöyle yazdım... /cast Hunter's Mark(rank 2) /script Pet Attack() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar