Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar kendi kendine reset atıyor... :(

DesPerado_4

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar konu başlıgındada söledigim gibi biligsyar kendi kendine reset atıyor.Yanlız şöle bi sorunum var bu bazen 5 dk. bir baze n1 bucuk saatte bir oluo ve bilgisyarda sadece msn acık oluo.İşlemci sıcaklıgı 40-45 arası deişior Amd kullanıorum işlemci sıcaklıgından kaynaklandıgını sanmıorum çünkü bilgisyaarıma daha 2 gün önce format attım gayet normaledi format fln atmıodu kendi kendine bunun çözümü nedir arakdaşlar ? sor olarakta windows yeinden başladıgınada yhani format attıktan sonra başladıgında windows ciddi bi hatadan kurtlarıldı diye bi uyarı verio ve hata kaynagı olarak C://WİNDOWS/minidump/mini102705-10.dmp
c:/DOCUME'1/tony/LOCALS'1/Temp/WERS6.tmp.dir00/sysdata.xm
bunu yazıyor..yardımıc olursaız çok sevinicem..bu arada bilgde nortonda kurulu
Sosyal ağlarda paylaş

Selam. Öncelikle sorununun asıl nedeni yazılımsal olduğunu belirteyim. Windows'u yeniden yükle ve driverleri güncelle %90 düzelecektir. %10 luk kısım ise donanımdan kaynaklanıyordur. Dediğin gibi format atmadan önce sağlam ise geriye tek bir alternatif kalıyor YAZILIM sal bir sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar ben desperado.windows update i deniyecgim fakat dedigim gibi donanımla alaklaı oldugun sanmıroum çünkü iki gün önce format attım bilg.e format atmadan önce gayet normal çalaşıyordu bilgisayar.Fakat formattan hemen sonra dedigim sorun başladı daha bilgimde sadece norton ve msn yuklu
bide driver'lar yuklu sadece okadar.[signature][hline]el tekila blanco con su sal le da sabor
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonjo, 28 Ekim 2005 16:31 tarihinde demiş ki:
Valla benim makinada öyle reset atıyordu , sorun memory de çıktı...ilk önce arkadaşın dedigini yap yoksa ram lerden kaynaklanıyor da olabilir...

muhtemelen senin sorununda ^^ gibi ...
senin windowns una gelen datalar hatalı yani bozukluk var ...

a.) RAM in bozuk ,başka ramlerle vs dene ...
b.) IDE kablon bozuk ,başka IDE kablosuyla dene

tabi önce bi windows kur tekrardana ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...