Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Malatya Cocuk Esirgeme Kurumu [kınıyorum!]

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

Az önce cnn-turk'te izledim.
5-6 yasındaki daha sevgiye muhtaç cocukları yetkililer yerden yere vuruyor, kafalarını tokusturuyor, duvarlara fırlatıyor, yumrukluyor.
Çocuklar ağlarken gizli kamerayla cekilmis bir kare var.
Çocuk bir yandan ağlıyor ve bir yandan o titreyen sesiyle.
- Sevsene beni, neden dövüyorsun.
Diyor, yetkili yumruklarını dahada siddetlestiriyor..

Şiddetle kınıyorum..
Sinirlerim cok bozuldu.
Allah belasını versin o yetkililerin!

Cnn-turk'te birazdan ayrıntılı gösterilicek tekrar..[signature][hline]I still feel the pain..
I still feel your love..
I still feel the pain..
I still feel your love..

Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
http://forum.paticik.com/view.php?id=152187[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Garip gelmedi bana. Çoçuğu döverek terbiye etmek ve eğitmek bizim cahil toplumumuzda çok modadır.

Hele bu birde başkasının çoçuğu olur ve eğitim ve bakıcılar işsiz ve vasıfsız kişilerden şeçilirse olacak olan budur.

Kafamıza silah dayayıp sonra tetiği çekip kim koydu lan bu mermiyi dersek sadece ara gaz almış koyunlara döneriz.

Bu olay başka bir ülkede olsa AİLEDEN SORUMLU DEVLET BAKANI veya sorumu bakan hemen istifa ederdi.

Bakan önüne bakacağına buraları düzgün yönetim düzeltse bunlar olmaz.

BU KAÇINCI olay artık Türkiyede kimsede bunu düzeltmek için birşey yapmıyor.

Ordaki cahil bakıcının ne suçu var o öyle terbiye görmüş gördüğünü yapıyor.

Asıl suçlu onu o işe koyan beceriksizlerde.

AKP nin nasılda güzel para getirmeyen işlerle ilgilenmediğinin özelliğidir. Bakın Bu kurumlar özelleşecek olsa nasılda avrupai konuşmalar ve şeyler yaşanır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Akp ne alaka şimdi suçlu arıyorsan hepsi suçlu orda calışanların bazıları 19senedir orda çalışıyormuş[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu sen bir şirketin müdürü ol.

Senin işe aldığın ve senin iş başvuru sistemin ve kriterlerinden geçmiş bir kişiyi şöför diye işe al.

Ama o aldığın şöförün ehliyeti olmasın.

Sonra sen o adama deki vay alçak şerefsiz ehliyetsiz araba kullanıyor.

Suç yöneticidedir işe aldığı ehliyetsiz adamda değil.

Gelmiş geçmiş bütün hükümetler suçludur. AKP dahil.

[Bu mesaj CorteZ tarafından 26 Ekim 2005 15:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CorteZ, 26 Ekim 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
Yahu sen bir şirketin müdürü ol.

Senin işe aldığın ve senin iş başvuru sistemin ve kriterlerinden geçmiş bir kişiyi şöför diye işe al.

Ama o aldığın şöförün ehliyeti olmasın.

Sonra sen o adama deki vay alçak şerefsiz ehliyetsiz araba kullanıyor.

Suç yöneticidedir işe aldığı ehliyetsiz adamda değil.

güzel kardeşim virüsün de dediği gibi bilmem kaç yıl önce adamların ehliyetli olup olmadığını da niye akpye yıkmaya çalışılırki..
bir partiye böle pok atılmaz,atsanda inandırıcılığı olmaz..kaç oldu böle topikler,az biraz düşünün topu birine atmadan suçu birine yıkmadn önce..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon
Sosyal ağlarda paylaş

Sabah haberlerde gördüm ve ateş bastı resmen. O kadın yanımda olsa ağzını burnunu dağıtırdım heralde. Daha hayata dair hiçbi şey bilmeyen, aksine öğrenmeye çalışan küçücük, savunmasız çocukları dövmek bu rezil organizmaların kolayına gidiyo tabi. Hangi aklı selim insan bu zavallı çocukları dövecek kadar cani olabilir?
Sırf dünyaya daha önce geldin diye, kendinden sonra gelene haksızlık etme hakkını kimden aldın ulan! Yazarken bile ellerim titriyo...

Bu arada bikaç saat önce CNN Türk'te Malatya bilmem ne bakanı ve bu kurumun müdürünün görevden alındığı yazıyodu, takip edemedim haberi.[signature][hline]Haruka, 19 Kasım 2003 17:25 tarihinde, yabancı bir forumda demiş ki:
or even better..2 guys could dress up as Kyo and Iori from SNK, and if they have little kids..they could dress them up as fireballs and have them running around the con, bumping into people..

[Bu mesaj Kojiroh tarafından 26 Ekim 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CorteZ, 26 Ekim 2005 15:25 tarihinde demiş ki:
Başbakan ülkeyi pazarlayacağına, TÜYSÜZ YETİMİN HAKKINI KORUSUN ÖNCE!

AKP dahil tüm gelmiş geçmiş hükümetler ve onlara oy verenlerin suçudur bu.

Bunun hesabını AİLEDEN SORUMLU BAKAN verir!

lolsun,eet..
EDİT:gereken şeler yapılır en kısa zmanda genç..
senin ve benim bilmedğim nice şeyler dönüo..ne tuzkalar yalanlar..
haklısın belki kısmen ama artık bundan bu sorumlu yapsın lam deyince olmuo..yaptığın yannış birilerine yıkmak..
duygularını böle i yerlere taşımak..
ve bu bu günlerde çok olmaya başladı.[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi..

malik dixon

[Bu mesaj malik tarafından 26 Ekim 2005 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Adam akp dedi ya hahahah
hey allam adamların işi gücü yoktu bi de hangi okulda kim kimi dövüyo diye okul okul başbakan dolaşsın.
ya adamlar işten başını kaldıramıyo sen gelmiş akp diyon ya.
arkadaşımı da babası dövüyo .Yuh akp sana arkadaşımı babası dövüyo niye dikkat etmiyon !!!
SORARIM SANA İLGİSİZ AKP !!!
=))))[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx
(gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak )

Sosyal ağlarda paylaş

"Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu: Şu an da İngilteredeyim. Görüntüleri izlemesem de anlatılanlardan anladığım kadarıyla bu görüntüler insanın kanını donduracak görüntüler. Ben de tamda bu konudaki çalışmalar için İngilteredeyim. Türkiyede olmamam ilgilenmediğim anlamına gelmez. Suçluların tutuklanmasını ve gerekenin yapılması talimatını verdim. İl Müdürünün açığa alınması talimatını verdim.

Küçücük çocuklara insanlık dışı muamele yapanlar psikolojik sorunludur. Kuruluş müdür 19 yıldır orada çalışıyor. Asla dikkatle hoş görülemez.

Ben kimsesiz çocuklar yurtlarını geziyorum. "

Bakın size analiz.

"Türkiyede olmamam ilgilenmediğim anlamına gelmez"

Evet görevimin başında değilim ama konuya hakimim beni yemeyin abi.

"Ben de tamda bu konudaki çalışmalar için İngilteredeyim."

Evet fena yakalandık ingiltere tatili sırasında ama işte zaten bende bu sistemi düzeltmek için burdayım, yemeyin beni abi vs.

"Suçluların tutuklanmasını ve gerekenin yapılması talimatını verdim. İl Müdürünün açığa alınması talimatını verdim."

Aslında bütün suç bu kurumları yönetemeyen ben ve ekibimde ama halk bir kelle istiyor bende il müdürünü kendimi korumak için yiyorum, yemeyin beni abi.

"Kuruluş müdür 19 yıldır orada çalışıyor."

Aslında evet benim dönemimde oldu bu olay ama şerefsizi ben işe almadım 19 yıldır orda ama ben denetlemedim buraları nede olsa YETİM bunlar!

"Ben kimsesiz çocuklar yurtlarını geziyorum."

İngilterede tatildeyim ama işte konuyla nasılda farkındayım ve ilgileniyorum anlayın diyerekten, İngiltereye gitmem gerekti bizim aklımız basmıyor doğruya düzgüne kopya çekicez.

Siz olayı abartı bulsanızda bakan bayağı tırsmış anlayacapınız çünkü bu o olay BAKANI ve HÜKÜMETİ bağlar.

[Bu mesaj CorteZ tarafından 26 Ekim 2005 15:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın çocuk psikolojisinden anlamayı,konuşmayı beceremeyen insanlar bunlar.
Hayt huyt!Her şey 2 tokat 1 yumrukla oluyor onların dünyasında.Fakat o kadar midesizler ki,kendileri gibi birilerine sesleri çıkmıyor..Çocuk karşılık veremez,oh bi güzel girişeyim,ne sinir kalsın ne bişey,anası yok babası yok zaten..
Hiç tarzım değildir,ama o çocukları o şekilde gördüğüm anda bunu yapan insanları yere yatırıp o "21 gram" ı alana kadar yumruklamak istedim...[signature][hline]Based on my experience,I can tell you that there is no such thing as "luck"..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...