_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 makinam intel p4 3.0 işlemci kingston 2x 256 duel ram ve 128mb onboard ekran kartından olusuyor şimdi ben oyuna girdiimde biraz oynuyorum bazen yarım sa oluyor ama cok az 2 kere fln oldu oynarken birdenbire donuyorum yani atack yapamıyorum ama skillere bastıımda kullanıyor arkımla denedik o hareket ettimi soledi ama ben kendi ve etrafımdaki hareketlerin donduuu goruyorum nereye gidersem bu donma sırasında cıktıımda oradan devam ediyorum geri sarmıyor yani bazen de olmus oluyorum olduruyorlar yanından gectiim mosterlar bunu bi arka sordum bu oyun akısını bozuyor dedi onboardlarda wow bole oluyor dedi fx5200 dede oluyormus cunku int cafe işletiyor 4 makinası daha farklı ekran kartı kullanıyor onlarda oynanıyor ama dierleri FX5200 oynanmıyormus aynı hata oluyormus bende denedim ole oluyor gercekten şimdi ben ekran kartı alıcam bu ozelliklerle güzel calısacak uyumlu olacak bi ekran kartı onerirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 up oynadıınız ekran kartlarını solerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ati radeon 9200 se[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 al bi 6600 oh be diyceksin valla fiyat performasnıda gayet güzel zaten wowda nvidia için tasarlanmış :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben bunu kullanıyorum memnunum Model: A9250 GAME EDITION/TD Memory Size: 256MB 128Bit Chip Set: Ati Radeon 9250 AGP8X Interface:AGP 8X TV/DVI Out: E / E 2. VGA: E Engine CLK (MHz): 240 M.CLK (MHz): 400 R.DAC (MHz): 400 fiyatı yanlıs hatırlamıyorsam 60$ civarıydı[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Sin, 28 Ekim 2005 22:08 tarihinde demiş ki: ben bunu kullanıyorum memnunum Model: A9250 GAME EDITION/TD Memory Size: 256MB 128Bit Chip Set: Ati Radeon 9250 AGP8X Interface:AGP 8X TV/DVI Out: E / E 2. VGA: E Engine CLK (MHz): 240 M.CLK (MHz): 400 R.DAC (MHz): 400 fiyatı yanlıs hatırlamıyorsam 60$ civarıydı buna yapılmıs yorumlar cok güzel ben bi format atıcam makinaya belki pis sector girmiştir die :) eer yoksa alcam bunlaardan birini donmuyordur bunlar herhalde bide ram almak lazım aslında 2x512 ii giderdi[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende 768ddr ram var memnunum performansdan :p[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Celeste Pain Train] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 :) IF de donmuyorsa sorun yok[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 9550 alıp, 9600XT'ye OC edebilirsin ancak 4 pipe olur. Ama biraz daha harcayabilirim diyorsan, 9800 al, 8 pipe, hoşuna gider :)[signature][hline]Elonia 60 Undead Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cok da harcamak stemiyom :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bende 1024 ram var.. ati 9550se var 256 mb.. if de 3-5 saniyelik takılıyor.. o kadar.. bazende gyp e binince 3-5 sec.. yoksa her yerde bomba..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - ExECuter - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 220 230 milyon falan 6600 alabiliyorsan çok rahat tavsiye edebilirim Cinefx engine oyunun tüm havasını değiştiriyor . Nede olsa Wow Nvidia kartlar düşünülerek üretilmiş bir oyun .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar