Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 [signature][hline]l hate from orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopuk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 eğer karşındaki okçu yanına yaklaşıpda vurmuşsa bunda yanlış bir şey yok 5 li atar arkasndann bir vuruş daha atar bunda yanlış bir şey yok bence her öldüğün zaman ss sini çekersen hal,imiz hötü walla:( [Bu mesaj kopuk tarafından 29 Ekim 2005 01:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 adamım o kadarını bizde biliyoz okçu dibimize girince neler olacağını... bunu yapan bi asas.... ve ben buraya yanlışlıkla koydum bunu alan yöneticileri silebilirlerse sevinirim..[signature][hline]l hate from orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopuk Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaw ben sizi anlamıyorum bi asada 9 10 a yaklaşık attack skil i var 6 tane vuruş yapmış adam bunun neresi anormal gelir yanına çakar spıke thrust pierce shock du falandı filandı aLLaLLa her şeye koops da denmezki kardişimmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Arxchill, 29 Ekim 2005 02:01 tarihinde demiş ki: adamım o kadarını bizde biliyoz okçu dibimize girince neler olacağını... bunu yapan bi asas.... ve ben buraya yanlışlıkla koydum bunu alan yöneticileri silebilirlerse sevinirim.. bişi silmeye gerek yok aklında olsun al bak aşadaki kutu içindeki yeri tıkla sil url yi ...[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Ama artık her 4lü 5li hit gören gelio foruma bi topic açıp SS koyuyor yahu.Sıktı be..[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: forrazzi, 29 Ekim 2005 04:47 tarihinde demiş ki: Ama artık her 4lü 5li hit gören gelio foruma bi topic açıp SS koyuyor yahu.Sıktı be.. katılıyorum sana arkadaşım :)[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Şöyle bişe var, dmg ları yemeye başladığın anda ne pot basmışsın ne bişey yapmışsın. Bi skill kullanmaya çalışmışsın fail olmuş. Eğer kazık gibi durup, adamın seni öldürmesini beklersen 5 tane de dmg yersin, 25 tane de... Dolayısıyla bu SS den bişey anlaşılmıyor. Ha ama kaçarken, zig zag yaparak kaçıyosan, adam da yine 4 lü 5 li vuruyorsa o zaman bi numara var demektir... Bu bahsettiğim 2 olay arasında büyük fark var.[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 illa fraps lazım yani ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar