Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yumruk Güçlendirmek

Syn

Öne çıkan mesajlar

Yumruk atarken seri atarm fakat yeterince acıtamıyorum :-P Acaba bu benim elimin yeterince kemikli olmayışından mı yoksa başka bişi mi?Yani yumruğunun daha sert olabilimesi sağlanabilir mi?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bende de wardı eskıden kolum kopucakmısım gıbı yumruk atıodum.
Bak şimdi sağ elını kullanıyorsan sol bacagın , sol elını kullanıyorsan sağ bacagın onde olsun...
Yumrugunu cıkardıgında wucudun da hafıf ılerlesın (bu sırada yan dur..Bi bacak arkada bir bacak onde)Arka ayagın yumruk atarken parmak uclarına çıksın.We her yumruk attıgında nefes wer.Gerı cektıgınde nefes al ama cok şiddetli yap.Yaklasık 10 kere sırf tek kol yumruk calıs sonra (sağ-sağ-sol) kombinasyonu ıle yawas gıt.Farklı koldan yumruk atarken yıne wucudun hafıf ılerı gıtsın we kolun dumduz olsun.Daha sonra bu sağ-sağ-sol u hızlandır we nefes alıp wermeyı unutma...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız

[Bu mesaj SmoLaFein tarafından 23 Ekim 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen işin gırgırındasın ben dowus sporlarına ılgılı bırıyım we 2 senemı werdım bu işe ben nasıl ogrendıysem (dogru mu yanlıs mı orasını bılmıorum) arkadasa anlatmaya calıstım.Ha eger dogru duzgun yumruk atmayı ogrenırsen daha serı bı sekılde de atmayı kolayca ogrenırsın[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

B,de Şöle Var..Duvara Gazete Yapıştırıyorsun Ve Başlıosun Ona Girişmeye Yumruk Kısmın Nasır Tutuyor Ve Taş Gibin Yumrukların Oluoyor...Bunu Bi ileri VErsiyonu Elini Sıcak Kuma Sokup Sokup Çıkarıosun Tüm Elin Öle Oluo Sonra Gentle Fist Denilen(Naruto İsleyen Bilir) Teknikle Hall Oluo...Hatta Osmanlıda Bilirisniz Mermer Tokatlanırdı Yanı Hepsi Aynı Kapıya Çıkıo..Eli Nasırlaştırma[signature][hline]It Is Not The Great Who Are Strong...It's The Strong Who Are Great...
---Albel The Wicked---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SmoLaFein, 23 Ekim 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Sen işin gırgırındasın ben dowus sporlarına ılgılı bırıyım we 2 senemı werdım bu işe ben nasıl ogrendıysem (dogru mu yanlıs mı orasını bılmıorum) arkadasa anlatmaya calıstım.Ha eger dogru duzgun yumruk atmayı ogrenırsen daha serı bı sekılde de atmayı kolayca ogrenırsın

Ben herhangi bir şekilde yorum yapmadım zaten ki anlattıkların harfiyen doğru.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 23 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
B,de Şöle Var..Duvara Gazete Yapıştırıyorsun Ve Başlıosun Ona Girişmeye Yumruk Kısmın Nasır Tutuyor Ve Taş Gibin Yumrukların Oluoyor...Bunu Bi ileri VErsiyonu Elini Sıcak Kuma Sokup Sokup Çıkarıosun Tüm Elin Öle Oluo Sonra Gentle Fist Denilen(Naruto İsleyen Bilir) Teknikle Hall Oluo...Hatta Osmanlıda Bilirisniz Mermer Tokatlanırdı Yanı Hepsi Aynı Kapıya Çıkıo..Eli Nasırlaştırma

Isıtılmıs kuma we kıreclı duwarda bızde calısmıstık ellerın taş gıbı sert oluyor we ustu hep damarlı oluyor.Sinirleri oldurmeye yarıyor...[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 23 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
B,de Şöle Var..Duvara Gazete Yapıştırıyorsun Ve Başlıosun Ona Girişmeye Yumruk Kısmın Nasır Tutuyor Ve Taş Gibin Yumrukların Oluoyor...Bunu Bi ileri VErsiyonu Elini Sıcak Kuma Sokup Sokup Çıkarıosun Tüm Elin Öle Oluo Sonra Gentle Fist Denilen(Naruto İsleyen Bilir) Teknikle Hall Oluo...Hatta Osmanlıda Bilirisniz Mermer Tokatlanırdı Yanı Hepsi Aynı Kapıya Çıkıo..Eli Nasırlaştırma

Ohaha fırsat bulduum an denicem :D

said:
Helcaraxe, 24 Ekim 2005 17:59 tarihinde demiş ki:
boks yap abicim :D bide yumruk atarken omuzdan güç al yani bir nevi omuzunu haraket ettir

Yumruk atarken zaten omuzdan güç alınmazmıydı?

said:
Redogski, 24 Ekim 2005 00:40 tarihinde demiş ki:
lan syn dopların yumruğu ne kdr sert olabilirki:D

2-3 sene sonra görüşürüz.

said:
capul, 24 Ekim 2005 20:37 tarihinde demiş ki:
Yumruk üstünde şınav çek işe yaradığı onaylandı...

Dur deniom :)[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
"kanat-omuz- kol kasları kombinasyonu" yeterli değildir
herşeyden önce ayakların duruşu ve yere basma açılarınız önemlidir
boksda bacakların 3 görevi vardır
"güçlü vurma"
"ayak hareketleriylen ringde yer değiştirme vsler"
"yediğiniz darbeki hasar oranını düşürme"
Atılan yumruklan daha çok zarar vermek içinde önceliklen belli bir deneyime sayip olmalısın kimine göre boks vs maçlarını izlemek kimine göre direk bunu sokaklarda uygulamak kimine görede bu işi prof. olarak biryerde yapmak.3 seçenek oldugunu pek sanmıyorum olsa burda sormazdın :)
vücudu bölge bölge güçlendirmek için birçok uzak doğu eğitimleri var hem "çi"ni dengelemeyi hemde kullanmanda yardımcı oluyor googledan aratırsan bulacağına eminim

[Bu mesaj Virus tarafından 29 Ekim 2005 04:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
Arkadaş Orda Gentle First Demiş Gerçekmi Şakamı ÖYle Bi dövüş Stili Varmı Gentle First Bilmeyenler İçin (İşaret Ve Orta Parmakları Birleştirip Değirlerini Kullanmamak Gibi Bişey yani işaret ve orda parmak birleşmiş şekilde önde baş barmak serçe ve yüzük avuç içinde kapalı)
Sosyal ağlarda paylaş

Yumruğu vücuttan güç alarak atarsanız daha fazla güç verebilirsiniz.

E kitap paylaşımı yasak olmasa kitap yığardım hakkında da.

Muay Thai, Art of Fighting
Bas Rutten, Big Book of Combat Volume 1/2

aratıp indirirseniz gerekli bilgileri bulabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...