JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 29 Ekim 2005 03:21 tarihinde demiş ki: jony bi slogan wardir BASKILAR BIZI YILDIRAMAZ die bilmem bilir misin xD :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Neyse... Accık pk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ::Ujio:: Walking On Clouds : asahsadda ::Ujio:: Walking On Clouds : kizion mu lem umit: yok lan ::Ujio:: Walking On Clouds : asaddada oki devam o zaman dereq yeterli mi bunnar korkma kanki asadasada hem benim acc ümitte yok charina bi sey olursa benim charla takilirsin asadadadfadf[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: dereque, 29 Ekim 2005 03:23 tarihinde demiş ki: Neyse... Accık pk.. sen baya tirsmissin neyse hadi ben xpye döneyim xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar