Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Ujio, 29 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: murtaza sence bi yanit verebilir mi dereq ;-) kendiside asa ziyan olduundan öle pustu köseye asadasasada üstteki mesajdan alıntı yapmak doğru değildir ama burada örnekleme yapıcağım için almak durumunda kaldım... Şimdi birincisi; Türkçe'mizi sevelim sayalım... Noktalama işaretlerine saygı gösterelim... Zira yukarıdaki ilk cümleden 2 farklı anlam çıkıyor. Neyse konuya dönecek olursak, kütüphanemde yapmış oldıuğum araştırmalar sonucu, "Assasian" kelimesinin bulunmadığına kanaat getirmekte olup, doğrusunun "Assassin" olduğunu ve "suikastçi" anlamına geldiğini belirtmek isterim. Dolayısıyla Ujio arkadaşımızın tolkien filan deyip demogoji yaptığının da altını çizmek isterim... PS: Off baydım lan bu ne böyle :D[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dereq ben daha yorum yapmicam arkadas buranin yetkililerinden biliosun bi nevi kogus agasi yani topic mopik kitlemeye kalkar mazallah xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 02:43 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 29 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: murtaza sence bi yanit verebilir mi dereq ;-) kendiside asa ziyan olduundan öle pustu köseye asadasasada üstteki mesajdan alıntı yapmak doğru değildir ama burada örnekleme yapıcağım için almak durumunda kaldım... Şimdi birincisi; Türkçe'mizi sevelim sayalım... Noktalama işaretlerine saygı gösterelim... Zira yukarıdaki ilk cümleden 2 farklı anlam çıkıyor. Neyse konuya dönecek olursak, kütüphanemde yapmış oldıuğum araştırmalar sonucu, "Assasian" kelimesinin bulunmadığına kanaat getirmekte olup, doğrusunun "Assassin" olduğunu ve "suikastçi" anlamına geldiğini belirtmek isterim. Dolayısıyla Ujio arkadaşımızın tolkien filan deyip demogoji yaptığının da altını çizmek isterim... PS: Off baydım lan bu ne böyle :D Senki noktalama işaretlerine saygıdan bahsediosunda ne diye her cümlenin sonuna (.....) koyuyosun bre ziyan ... Ben koyuyorum bakma sen bana .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Sanırım cvp vermede yeteri kadar hızlı diilsin sayın Murtaza... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: dereque, 29 Ekim 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Sen ki noktalama işaretlerine saygıdan bahsediosun [b]( devrik cümle :S )da[/b] ne diye her cümlenin sonuna (.....) koyuyoRsun bre ziyan ? ... Ben koyuyorum , bakma sen bana .... ( dört nokta yok, 3 nokta var. Hatta vücutta 7 ışık noktası var, ben bir tanesine odaklanmışım ) [signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 02:49 tarihinde demiş ki: said: dereque, 29 Ekim 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Sen ki noktalama işaretlerine saygıdan bahsediosun [b]( devrik cümle :S )da[/b] ne diye her cümlenin sonuna (.....) koyuyoRsun bre ziyan ? ... Ben koyuyorum , bakma sen bana .... ( dört nokta yok, 3 nokta var. Hatta vücutta 7 ışık noktası var, ben bir tanesine odaklanmışım ) Bir konu bu kadar saptırılabilir... Tebrik ederim Sayın Murtaza.. Sizden daha iyi bi cvp beklemekteyim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 02:43 tarihinde demiş ki: said: Ujio, 29 Ekim 2005 02:38 tarihinde demiş ki: murtaza sence bi yanit verebilir mi dereq ;-) kendiside asa ziyan olduundan öle pustu köseye asadasasada kütüphanemde yapmış oldıuğum araştırmalar sonucu muahaha pardon nerde yaptigin arastirmalar ???? bilim kültür ve sanat adami murtaza selametle asadadaadasa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu arada buraya yazarken f9 amcam kesmis beni zuahahahah baya kasmish heralde 14 kere vurmush asadaasadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Allahın sopası yok işte Ujio efendi. O sana verilen en iyi cevaptı... :D Dereque, tepemin tasını attırma. Bu entel ağızlarıyla bişey olmaz. Oyuna girip, itemlarını 10 coin den merchant a koydurtma bana. :D[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dereque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Masa başı oyunlarıyla nereye kadar Sayın Murtaza... 'O CS BENİM SATICAM ONU' mantığı nereye kadar? Sorarım nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yani pes ii ki f9 yardi afk iken dedim sanada vermen icin gerekli cevap cikti ortaya acaba onu demesem ne yazcaktin Prof. Dr. Murtaza asadad bu arada imzanin altindaki noktalar ne ayak die bi bakayim dedim senin harbiden de cok igrenc bi skill barin olduguna kanaat getirdim xD utanmasan hp potu koymicakmissin skill bara asadasada 1 de leg cut KoP[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sedron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hehe konuya bak nereye geldi >D [Bu mesaj sedron tarafından 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: sedron, 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde demiş ki: hehe konuya bak nereye geldi >D [Bu mesaj sedron tarafından 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] haklisin walla sedron murtazaya döndük bizde kivira kivira asasadasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 adamlar meğer murtazayla didşmek için zaman kolluyomuş :D[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Arxchill, 29 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: adamlar meğer murtazayla didşmek için zaman kolluyomuş :D Sevmeyiz biz onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ehueheheeh :D[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eeth walla hatta tiskinios pkda felan almicaz bi da yanimiza dimi dereq asadsada hatta bi keresinde istemedigimizi "" ümit townda otur lupine ac yeter"" lafiyla belirtmek istemistim ama anlamamisti asadasadasasa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 29 Ekim 2005 03:14 tarihinde demiş ki: eeth walla hatta tiskinios pkda felan almicaz bi da yanimiza dimi dereq asadsada hatta bi keresinde istemedigimizi "" ümit townda otur lupine ac yeter"" lafiyla belirtmek istemistim ama anlamamisti asadasadasasa Roflolmao axaxaxaxaaajajajajahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zuhahahahha :D townda otur lupin aç ahahha koptum ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bahsi muhterem şahıs hala cvp vermeme hakkını kullanıo olsa gerek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum... zuahhahahah dereq demistim ama dimi arkadas burda kogush agasi die ban gelio ban asadasasada neyse msnde 3lüde aliriz gene aramiza sorun deil her türlü asasdadasada[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum... :D:D:D bu cvp yeter galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 jony bi slogan wardir BASKILAR BIZI YILDIRAMAZ die bilmem bilir misin xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 i love Murtaza xD[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 2.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu arada buraya yazarken f9 amcam kesmis beni zuahahahah baya kasmish heralde 14 kere vurmush asadaasadad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Allahın sopası yok işte Ujio efendi. O sana verilen en iyi cevaptı... :D Dereque, tepemin tasını attırma. Bu entel ağızlarıyla bişey olmaz. Oyuna girip, itemlarını 10 coin den merchant a koydurtma bana. :D[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Masa başı oyunlarıyla nereye kadar Sayın Murtaza... 'O CS BENİM SATICAM ONU' mantığı nereye kadar? Sorarım nereye kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yani pes ii ki f9 yardi afk iken dedim sanada vermen icin gerekli cevap cikti ortaya acaba onu demesem ne yazcaktin Prof. Dr. Murtaza asadad bu arada imzanin altindaki noktalar ne ayak die bi bakayim dedim senin harbiden de cok igrenc bi skill barin olduguna kanaat getirdim xD utanmasan hp potu koymicakmissin skill bara asadasada 1 de leg cut KoP[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sedron Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 hehe konuya bak nereye geldi >D [Bu mesaj sedron tarafından 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: sedron, 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde demiş ki: hehe konuya bak nereye geldi >D [Bu mesaj sedron tarafından 29 Ekim 2005 03:04 tarihinde değiştirilmiştir] haklisin walla sedron murtazaya döndük bizde kivira kivira asasadasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 adamlar meğer murtazayla didşmek için zaman kolluyomuş :D[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Arxchill, 29 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: adamlar meğer murtazayla didşmek için zaman kolluyomuş :D Sevmeyiz biz onu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ehueheheeh :D[signature][hline]l hate orc assasians :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 eeth walla hatta tiskinios pkda felan almicaz bi da yanimiza dimi dereq asadsada hatta bi keresinde istemedigimizi "" ümit townda otur lupine ac yeter"" lafiyla belirtmek istemistim ama anlamamisti asadasadasasa[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Ujio, 29 Ekim 2005 03:14 tarihinde demiş ki: eeth walla hatta tiskinios pkda felan almicaz bi da yanimiza dimi dereq asadsada hatta bi keresinde istemedigimizi "" ümit townda otur lupine ac yeter"" lafiyla belirtmek istemistim ama anlamamisti asadasadasasa Roflolmao axaxaxaxaaajajajajahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 zuhahahahha :D townda otur lupin aç ahahha koptum ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bahsi muhterem şahıs hala cvp vermeme hakkını kullanıo olsa gerek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum...[signature][hline]**** ** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum... zuahhahahah dereq demistim ama dimi arkadas burda kogush agasi die ban gelio ban asadasasada neyse msnde 3lüde aliriz gene aramiza sorun deil her türlü asasdadasada[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: Murtaza, 29 Ekim 2005 03:17 tarihinde demiş ki: Bi saniye, buralarda bi yerde "Ban command" ı vardı. Arıyorum... Ya biraz uykusuzum göremiyorum. 5 dk ya bulurum... :D:D:D bu cvp yeter galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ujio Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 jony bi slogan wardir BASKILAR BIZI YILDIRAMAZ die bilmem bilir misin xD[signature][hline]Name: ::Ujio:: Clan: MoradSlayers Class: Warrior Level: 1x Nps: 1xx Server: Ares Ruh Hali: Walking on Clouds (H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grry Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 i love Murtaza xD[signature][hline]_________________ -------------------- Name__: Grry Server__: Ares -------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar