Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşlar yardım edermisiniz!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kusrabakmayın aram bölümünden bulamadım ss kısmına oyunla ilgili bi resim koyucam herşey hazır ama paicik sayfasına nasıl koyacam birisi yardım edebilirmi?[signature][hline]l hate from orc assasians :(
Mesaj tarihi:
o konuda yardimci olamam ama imzandaki yanlisligi düzeletmende yardimci olabilirim xD
i hate orc assians yeterlidir from a gerek yok ;-)[signature][hline]Name: ::Ujio::
Clan: MoradSlayers
Class: Warrior
Level: 1x
Nps: 1xx
Server: Ares
Ruh Hali: Walking on Clouds (H)
Mesaj tarihi:
said:
Ujio, 29 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
asadad ne artisligi lem 7 sene ingilizce okuduk surda biseyler bilelim etrafimizada faydamiz olsun dimi ama asadada

Tamam affettim... xDxD
Mesaj tarihi:
saol xD
ya bu arada golem spotlar dolu giant kesiom gelsene yardima :([signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
said:
Ujio, 29 Ekim 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
asadad ne artisligi lem 7 sene ingilizce okuduk surda biseyler bilelim etrafimizada faydamiz olsun dimi ama asadada

7 sene okumuşsun ama boşa okumuşsun :D

assasian değildir ki o

"Assassin"

kapiş? xD[signature][hline]****
**
Mesaj tarihi:
ya murtaza alakasi yok olm ingilizcede asasian assian ya da her neyse öle bi sey yoktur hep bu tolkien amcamin fantastik dalgalarindan sonra türemish kelimlerdir bunnar ayrica bi dip not istersen benim gözümde o asa-ziyan dir
asadadadada
Mesaj tarihi:
bende sandim assian derken asyali hatunlarla bozdun kafayi falam, neyse :D[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Server : Ares
Lvl: 66
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
murtaza sence bi yanit verebilir mi dereq ;-)
kendiside asa ziyan olduundan öle pustu köseye asadasasada[signature][hline]Name: ::Ujio::
Mesaj tarihi:
la ne geyikler dönüomuş buralarda bayıldım ülen :D[signature][hline][b]cats rulz =)
kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime;
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime.
titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime.
  • Yeni Oluştur...