Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilinc alcam !!

Thraine_Numeheru

Öne çıkan mesajlar

kadıköyde beyaz fırından akmara doğru giderken sağda öle kılıç kalkan satan biyer var hiç girmedim ama sağlam biyere benziyo hatta bi ara camekanında tam tekbil bi şovalye vardı böle two-hand axe falanda var orda :)[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

Katana/ Samurai dedin mi akansular durur ve akla gothic angel gelir !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.superiormartialarts.com/cgi-bin/uniform/perlshop.cgi?ACTION=ENTER&thispage=samuraisword.html&ORDER_ID=!ORDERID!&affiliate=888

Al kardeş istemediğin kadar katana / wakizashi / tanto / bamboo sword / jitte fln var ..[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

bende tahta kılıç var(shinai). Kendo antrenmanları için kullanıyor(Love Hina izleyen bilir, veya pepsi reklamıda jennifer lopez le beyonce bunlarla dövüşüyordu) Çok hoşuma gidiyor. Acayip sağlam(kırılması imkansız gibi), acayip havalı ve insanı gaza getireni bir şey. Başta kendo antrenmanları içni almıştım ama şimdi gitmiyorum elimde kaldı. Kılıf da alımştım şimdi koleksiyon gibi oldu, öyle köşede duruyor. Arada sırada gelenlere bildiğim bir iki şey gösteriyorum bi de yattığım yerden odamın ışıklarını kapamama yardımcı oluyor

:D[signature][hline]{==:{*__*}:==}
tymaut.blogspot.com

[Bu mesaj Caranlothwen tarafından 29 Ekim 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ovchinnikov, 29 Ekim 2005 00:32 tarihinde demiş ki:
bunlar harbi harbi gercek katana gibi keskinmi kodunmu kolu koparırmı acep
gece uyurken yanında durur hırgız flm girerse alırsın kolunu

Keskin katana vari satılması yasak..
Non-sharp uyarısı olur sitelerde ...
sonradan bilettirebilirsin fakat kılıcın özelliği gider (çizikler vs. oluşur)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki:

Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

ordaki katanalara fazla bakmadım ama en pahalısı bile 450 dolardı sanırım o fiyata gerçek katana bulamazsın bence gerçek diyince aklıma şu eski samurayların elle yaptıkları falan geliyo onları zaten bulamazsın ama bunlarda onlara yakındır heralde[signature][hline]We all shine like stars
Then we fade away
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gothic_Angel, 29 Ekim 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Keskin katana vari satılması yasak..
Non-sharp uyarısı olur sitelerde ...
sonradan bilettirebilirsin fakat kılıcın özelliği gider (çizikler vs. oluşur)

oo ne anladım o isten keskin diilse demir cubuktan ne farkı kalıo[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...