Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 internetten samurai kilici almayi düşünüyorum.killbill deki hattori hanzonun kiliclarina benzeyen kaliteli birşey istiyorum. hangi siteyi önerirsiniz.almış olan varsa bilgilendirebilir mi ???[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 aynen bende bıtane alıcam ama sıteden bakıcam bı yere gıdıp kendım alıcam ızmırde satılan yer bılen varmı?[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende isterim offf be televizyon karşısında film izlerken aynı şeyleri yaparım artıkD:D[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben ilk önce dükkanlara bakıcam.bulamassam netten alirim.elden almak daha iyi ama bulması zordur sanırım.istanbulda warmı bu tür şeyler satan mağaza.[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Arama tuşuna bas yukarıda. Katana yaz. Çıkan ilk sonuca tıkla. Arkadaşımız orda d asormuş istanbulda satan yer var mı diye. =][signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Alın size kılınç[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki: Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 süper! drizzt'in kılıcıda var aralarında. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya şöle bakıyorumda güzel bir samurai kilici bulamadım uygun fiyata.kenshinin kilicini gören oldumu .??[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 http://www.mwart.com/xq/ASP/pid.1635/qx/product.htm cok begendım ben sahsen o h.h nın işareti gibi olmus :D[signature][hline][b]cats rulz =) kimseye etmem şikayet , ağlarım ben halime; titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. perdeyi zulmet çekilmiş , korkarım ikbalime. titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gümrükten geçerken sorun yaşayabilir yanlız bunlar... . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 alın hepiniz duel yaparsınız ölümüne...:D[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Neymiş? Böyle arkadaşları Samuraylı Ninjalı filmlerden uzak tutucakmışız... Özellikle Kill Bill den:D[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 napcanız ya kılıcı adam mı kesceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 taza katılıyorum bi de alıcaksanız netten almayın gidin ferforjeciye bana kılıç yap diin yapar ama keskin olmaz we dokme demir olur ağır olur siz en iisi vazgeçin bu sevdadan :D[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tahta kılıç almaya değer mi öğrenme amaçlı?[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 werilen sitede eğitim kılıçları wardı[signature][hline]the truth is out there... garbage rulezzz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kadıköyde beyaz fırından akmara doğru giderken sağda öle kılıç kalkan satan biyer var hiç girmedim ama sağlam biyere benziyo hatta bi ara camekanında tam tekbil bi şovalye vardı böle two-hand axe falanda var orda :)[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bunlar harbi harbi gercek katana gibi keskinmi kodunmu kolu koparırmı acep gece uyurken yanında durur hırgız flm girerse alırsın kolunu[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Katana/ Samurai dedin mi akansular durur ve akla gothic angel gelir !!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.superiormartialarts.com/cgi-bin/uniform/perlshop.cgi?ACTION=ENTER&thispage=samuraisword.html&ORDER_ID=!ORDERID!&affiliate=888 Al kardeş istemediğin kadar katana / wakizashi / tanto / bamboo sword / jitte fln var ..[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bende tahta kılıç var(shinai). Kendo antrenmanları için kullanıyor(Love Hina izleyen bilir, veya pepsi reklamıda jennifer lopez le beyonce bunlarla dövüşüyordu) Çok hoşuma gidiyor. Acayip sağlam(kırılması imkansız gibi), acayip havalı ve insanı gaza getireni bir şey. Başta kendo antrenmanları içni almıştım ama şimdi gitmiyorum elimde kaldı. Kılıf da alımştım şimdi koleksiyon gibi oldu, öyle köşede duruyor. Arada sırada gelenlere bildiğim bir iki şey gösteriyorum bi de yattığım yerden odamın ışıklarını kapamama yardımcı oluyor :D[signature][hline]{==:{*__*}:==}tymaut.blogspot.com[Bu mesaj Caranlothwen tarafından 29 Ekim 2005 00:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ovchinnikov, 29 Ekim 2005 00:32 tarihinde demiş ki: bunlar harbi harbi gercek katana gibi keskinmi kodunmu kolu koparırmı acep gece uyurken yanında durur hırgız flm girerse alırsın kolunu Keskin katana vari satılması yasak.. Non-sharp uyarısı olur sitelerde ... sonradan bilettirebilirsin fakat kılıcın özelliği gider (çizikler vs. oluşur)[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ordaki katanalara fazla bakmadım ama en pahalısı bile 450 dolardı sanırım o fiyata gerçek katana bulamazsın bence gerçek diyince aklıma şu eski samurayların elle yaptıkları falan geliyo onları zaten bulamazsın ama bunlarda onlara yakındır heralde[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 abi katana al bence..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Gothic_Angel, 29 Ekim 2005 00:42 tarihinde demiş ki: Keskin katana vari satılması yasak.. Non-sharp uyarısı olur sitelerde ... sonradan bilettirebilirsin fakat kılıcın özelliği gider (çizikler vs. oluşur) oo ne anladım o isten keskin diilse demir cubuktan ne farkı kalıo[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yakında top tüfek, Allah muhafaza[signature][hline] Loves are masturbating now.. [Bu mesaj Aradhell tarafından 29 Ekim 2005 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar