Zopik Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Böyle bir ayarı gidip oraya sıkıştıracak kadar mal işte bu adamlar.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Tools -> folder options -> da View sekmesi aldında hidden windows protected files tarzında bişi avr onu kaparsanızda görebilirsiniz boot.ini yi c nin içinde[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Çoğu zaman yapıyor 7.5, dosyayı yolluyorsun gitti gibi gözüküyor fakat karşı taraf almamış oluyor. Nasıl oluyorsa artık.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Kissiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Lixad, 28 Ekim 2005 01:23 tarihinde demiş ki: Tools -> folder options -> da View sekmesi aldında hidden windows protected files tarzında bişi avr onu kaparsanızda görebilirsiniz boot.ini yi c nin içinde files değilde system files olmasın o ? alakası yok yani.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu [Bu mesaj Zopik tarafından 28 Ekim 2005 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: chagy, 27 Ekim 2005 20:28 tarihinde demiş ki: çalıştır > msconfig den bak boot.ini ye değişmiş mi? eğer değişmişse sorun yok. ama değerleri hidden ve read-only olan dosyayı sanmıyorum değiştirebilirsin windowsta bug olmadıkca. Değişmiş.[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 windows işte şaşırtıyor. o zaman sorun yoktur daha olmaz artık öyle birşey :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Windows yine şaşortmasında.. ;) Neyse iyi oldu bunu öğrendiğim sağol. Bu arada giden gitti, ne silinen dosyalar arasında, ne de başka yerde, ulaşılmıyo..[signature][hline]So sick and tired I stand alone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bu olay msn değil, sp2 den kaynaklanıyor dosyayı açmadan önce desktopa koy[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 28 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benimki de bi garip:S mesela biri bana dosya atinca msn kitleniyo:S cok igggggrenççç bise[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 güvenli değil diyip siliyor msnden acarsan..[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!! Zergling Sponsored by Coca-Cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar