Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 As a World of Warcraft subscriber, you are eligible to the Recruit-A-Friend program. This is your chance to rally one of your friends to fight at your side! To Recruit-A-Friend, click the link below. This link will allow you to forward to your friend a FREE 10-DAY GUEST PASS via e-mail. Your efforts will be rewarded. If your friend decides to become a paying subscriber, you will receive a FREE 30 DAY credit to your World of Warcraft subscription.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acı gerçekten önceki son durak[signature][hline]Legions of Ebonlore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 1 sn anlıyamdım bende 10 gunluk vqar bunu kime atarsam 30 gun kazanıyorum[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Samah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 anlamadim bende bunu.hem confirm yazıyo oraya ne yazacaaz onu hic anlamadım ne yazsam yanlıs oluyor[signature][hline]No game No stres Long Live Rebellion FrF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 gelen maildeki cdkey aktif edildiğinde, yani parası ödendiğinde aylık olarak, senin hesabın bir aylık bedava oynama süresi kazanıyor. yani varsa arkadaşınız falan, 40 gün oynasın aynı anda sizde oynayın.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=152234[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 o confirm bölmüne arkadaşının adresini bir daha giririyosun bende ilk başta çözememiştim baktım ya ne yazıcaz falan ehehe insanlık hali işte :D . neyse sanırım bana gelecek bir 30 gün hadi hayırlısı :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kutudan cikan guest pass le alakali degil bu gelen mail forma bi arkadasinizin mailini yaziyorsunuz o arkadasa 10 gun oyun suresi gidiyor 10 gunun sonunda tam uyelige karar verirse arkadasiniz size 30 beles[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 varmı bole arkadasi olan kesin baslıycak olana atiyim quess passi bende 30 gun kazanıyım[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadasi kesin baslayacak olan olsa kendisi atar ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 belki onlarda yokktur pass ama bende var :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Saadet zinciri bu[signature][hline]Ben Normal Değilim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 peki bi arkadaş bana gönderdi zaten oyunuda yeni aldım onada beleş 30 gün gitsin diye kullanacağım gueast pastı(yeni oyunla daha kayıt olmadım) ama benim merak ettiğim guest pastı 10 gün kullandım karakteri geliştirdim sonra guest bitimindede elimdeki kutudan çıkan CD key le aktif ettirecem kendimi aynı karakterden aktif ettirebiliyomuyum? yani Guest keyin yerine orjinal key yazıp modfy edebiliyomuyum accountu yoksa guest 10 gün sonra her türlü kapanıyomu?[signature][hline]Prens O R/E Lvl:20 Dark Saga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tüh ben sadece 10 gün olunca oluo sanıodum hadi beah :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axelm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 cd key Alması gerekiyormu tekrar yoksa burdan devammı ediyor?[signature][hline]Axelm ''combat'' Priest EU/BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Yani diyoki bir arkadaşını bataklığın içine çek sana beleş süre verelim.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 tabi canım Nuri Alço kıvamında "bak bi dene hiç canın yanmıycak hem bak çok hoşuna gidecek"[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 10 günlük kullanıp bittiğinde cd key i girip aynı account üzerinden devam edilio.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lanfear Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: xunn, 28 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Harbi yaa...benim ark o 10 gunluk pass la kastı 30 felan oldu şimdi oyunu aşcak ama devam edebilecek mi?? evet bu sayede sen de bedavadan 40 gün ( kutuyla gelen 30 gun free+10 gun trial) kazanmöış oluyorsun. zira biz 10-12 arkadaş knight online denen saçmalığı bırakıp wow aldık. bu sekilde işliyor sistem.[signature][hline]Lanfear lvl 60 Priest ZM lvl 61 Archer M4t Lvl 62 Mage Lanfiiiii Lvl 62 Mage Zem Lvl 62 Mage Coimpleux Lvl 63 Warrior Linkinpark Lvl 63 Mage Holymoly Lvl 61 Priest igothigh lvl 62 Assasin Forever PressOK™ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: xunn, 28 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki: Harbi yaa...benim ark o 10 gunluk pass la kastı 30 felan oldu şimdi oyunu aşcak ama devam edebilecek mi?? Helal valla iyi aşmış arkadaşın sınırlı hesapla 20yi geçmek mümkün değil ama bi yolunu bulmuş anlaşılan ;)[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bi haftada 40 olursun...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 heheh sorun 1 haftada ne kadar olabileceğin değil 1 haftadan kısa sürece 60 olan adamlar bile vardır şahsan ben 1 haftada 34 oldum . Sorun Sınırlı hesapla level kaça kadar gelebileceğin . Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 siniri nedir sinirli hesabin?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Guest passle açacağın karakter genel chatte konuşamaz , trade yapamaz , auction house kullanamaz ve level 20yi geçemez . Sınırlı hesabını wow kutusunda çıkan cdkeyle account managementdan sınırsız hale getirebilrisin bu sana sınırsız 40 gün beddava kazandırırı totalde . Burdaki konuysa komik baya -Arkadaşım paket alırsa yeni char mı açıcak sınırlı hesapla karakterini 30lara getirdi vs vs . Komik yani ortam :D . Mesela ben guest passımı kendime kullandım hemen ardından normal wow şifresini girdim 40 gün kazandım işin güzel tarafı bu 30 gün kamoayasındanda faydalınıcam arkadaşımda wow almıştı dedim ben sana 10 güm yolllyiim 40 gün oyna o da ok . 30 günde ordan kazandım anlayacağın 70 gün bedava .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired) GUNZ LVL 1x Gunslinger WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD) RO Saratan 88 backstab master (retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kisaca 100 YTL kutu parasindan kar etmek mumkun olmuyor mu boyle?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar