Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bedava 30 Gun Kazanin

Wendigo

Öne çıkan mesajlar

As a World of Warcraft subscriber, you are eligible to the Recruit-A-Friend program. This is your chance to rally one of your friends to fight at your side!

To Recruit-A-Friend, click the link below. This link will allow you to forward to your friend a FREE 10-DAY GUEST PASS via e-mail.

Your efforts will be rewarded. If your friend decides to become a paying subscriber, you will receive a FREE 30 DAY credit to your World of Warcraft subscription.[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

gelen maildeki cdkey aktif edildiğinde, yani parası ödendiğinde aylık olarak, senin hesabın bir aylık bedava oynama süresi kazanıyor.
yani varsa arkadaşınız falan, 40 gün oynasın aynı anda sizde oynayın.[signature][hline]The sickness that you are
A plague that made me starve
Do you think you can show me
How I come this far?
Sosyal ağlarda paylaş

o confirm bölmüne arkadaşının adresini bir daha giririyosun bende ilk başta çözememiştim baktım ya ne yazıcaz falan ehehe insanlık hali işte :D .
neyse sanırım bana gelecek bir 30 gün hadi hayırlısı :D .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

Sosyal ağlarda paylaş

peki bi arkadaş bana gönderdi zaten oyunuda yeni aldım onada beleş 30 gün gitsin diye kullanacağım gueast pastı(yeni oyunla daha kayıt olmadım) ama benim merak ettiğim guest pastı 10 gün kullandım karakteri geliştirdim sonra guest bitimindede elimdeki kutudan çıkan CD key le aktif ettirecem kendimi aynı karakterden aktif ettirebiliyomuyum? yani Guest keyin yerine orjinal key yazıp modfy edebiliyomuyum accountu yoksa guest 10 gün sonra her türlü kapanıyomu?[signature][hline]Prens O
R/E Lvl:20
Dark Saga
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xunn, 28 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Harbi yaa...benim ark o 10 gunluk pass la kastı 30 felan oldu şimdi oyunu aşcak ama devam edebilecek mi??

evet bu sayede sen de bedavadan 40 gün ( kutuyla gelen 30 gun free+10 gun trial) kazanmöış oluyorsun.
zira biz 10-12 arkadaş knight online denen saçmalığı bırakıp wow aldık. bu sekilde işliyor sistem.[signature][hline]Lanfear lvl 60 Priest
ZM lvl 61 Archer
M4t Lvl 62 Mage
Lanfiiiii Lvl 62 Mage
Zem Lvl 62 Mage
Coimpleux Lvl 63 Warrior
Linkinpark Lvl 63 Mage
Holymoly Lvl 61 Priest
igothigh lvl 62 Assasin
Forever PressOK™
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xunn, 28 Ekim 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
Harbi yaa...benim ark o 10 gunluk pass la kastı 30 felan oldu şimdi oyunu aşcak ama devam edebilecek mi??

Helal valla iyi aşmış arkadaşın sınırlı hesapla 20yi geçmek mümkün değil ama bi yolunu bulmuş anlaşılan ;)[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
GUNZ LVL 1x Gunslinger

Sosyal ağlarda paylaş

heheh sorun 1 haftada ne kadar olabileceğin değil 1 haftadan kısa sürece 60 olan adamlar bile vardır şahsan ben 1 haftada 34 oldum . Sorun Sınırlı hesapla level kaça kadar gelebileceğin . Umarım anlamışsındır ne demek istediğimi .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
GUNZ LVL 1x Gunslinger

Sosyal ağlarda paylaş

Guest passle açacağın karakter genel chatte konuşamaz , trade yapamaz , auction house kullanamaz ve level 20yi geçemez .
Sınırlı hesabını wow kutusunda çıkan cdkeyle account managementdan sınırsız hale getirebilrisin bu sana sınırsız 40 gün beddava kazandırırı totalde .
Burdaki konuysa komik baya
-Arkadaşım paket alırsa yeni char mı açıcak sınırlı hesapla karakterini 30lara getirdi vs vs .
Komik yani ortam :D . Mesela ben guest passımı kendime kullandım hemen ardından normal wow şifresini girdim 40 gün kazandım işin güzel tarafı bu 30 gün kamoayasındanda faydalınıcam arkadaşımda wow almıştı dedim ben sana 10 güm yolllyiim 40 gün oyna o da ok . 30 günde ordan kazandım anlayacağın 70 gün bedava .[signature][hline]WOW( again ;) Kobaren Shadow Song Undead Mage
GUNZ LVL 1x Gunslinger

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...