Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transporter 2.... Sevmedim.

DeMiRMaSKe

Öne çıkan mesajlar

1. Film gibi olmamış. İlk film hoşuma gitmişti ama bu yeni filmde gereksiz ekşına girilmiş. Hatta filmdeki dövüş sahneleri bana Jackie Chan filmlerini hatırlattı.

Son söz olarak ben sevmedim. Gereksiz ekşın izlemekten zevk alıyorsanız izlenebilir.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

allahıma açılmışını gördüm yalan deel[signature][hline]Absolut, 27 Eylül 2005 00:59 tarihinde demiş ki:
Daha fazla paticik söyle idi, böyle oldu, ancak şöyle kurtarılır, yok şunları, atalım bunları büyütelim, ilerde işe yararlar tipi yazılara son verelim artık. Paticik şu an ne ise odur. Sıkıntı bastı kaç gündür x ayrılmış y kurtarma operasyonu yapıcakmış c ağlamış. Adam gibi konu açın, insan gibi yazı yazın. Dedikoducu teyzeler gibi 1 lafı 50 kere döndürüyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeMiRMaSKe, 24 Ekim 2005 12:43 tarihinde demiş ki:
1. Film gibi olmamış. İlk film hoşuma gitmişti ama bu yeni filmde gereksiz ekşına girilmiş. Hatta filmdeki dövüş sahneleri bana Jackie Chan filmlerini hatırlattı.

Son söz olarak ben sevmedim. Gereksiz ekşın izlemekten zevk alıyorsanız izlenebilir.

+1[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence filmi yanlış yorumluyorsunuz.
Süper eğlenceliydi.

Filmin amacı ilk filmdeki gibi ciddi olmak değil birkere.

Zaten saçmalıkların başlayacağı çok önceden anlaşılıyor

Filmin ikinci yarısında gülmekten öldük yani o kadar eğlenceliydi.

Hani birşey 0 a kadar iner , artık yerin dibine girer, ondan sonra büyük bir patlama yapar ya. Aynen o hesap...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence film güzel bir kurgu üzerine kurulmuş ama efektler abartılmış. Bomba sahnesini geçtim amcam arabayla duvar kırıyo çizik yok arabada, sahilde gidiyo bi sonraki ekranda cillop gibi araba. Audi iyi para vermiş herhalde adamlara süper reklam olmuş yani. Yinede izlemeye değer.[signature][hline]Şahin'ini satan adam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...