Mille Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Sizede oluyo mu ikide bir arayıp ben Mardinli Osman, Erzurumlu Hamdi yada Kaşgarlı Mahmut diye arayıp o kıza blulşama su çocuğa bulaşma yok öldürürüm yok asarım yok keserim diye arayanlar?:D[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Yoo, olmuyo :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ahahahaha "alo ben kaşgarlı mahmut" diye arandığımı düşünemiyorum. adama küfür etmeden önce gülme krizine girerim heralde :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 şikayetçi ol? iki faydası olur. arayan ciddi ise kim olduğunu öğrenirsin. birisi şaka yapıyorsa bir daha böyle şaka yapmaması gerektiğini anlar.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL
Cermy Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 alo ben karpatların maradonası, o kıza bulaşırsan topu yüzüne patlatırım :)
Mille Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D tam bir öküz hepsi yalan söylüyolar bari destekli sallasınlar adam arıyo bulaşma o kıza öldürürüm seni diyo hıhı oldu tamam roger that diyorum allaha emanet ol diyip kapatıyo[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 ahuahaha kaşgarlı mahmut :lol:[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Divanı-ı lugat-ı türk ü yazmıştınız dimi siz abi? Bi imzalı resim plzz. zzZzz...[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.
Kem0 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Olmaz mı ya bide sedat peker'in yeğenler var saysam bi 250 300 tane eder herhalde :)
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 $$$ ben Erzurumlu irfan akıllı olun.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir...
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Ben Amerikalı George. O kıza bulaşma bombalarım[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman!
Mille Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 :D ben kadırgalı tayyip asıl sen bulaşma[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
fede Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 bana olmuyo kızlara bulaşmıyom çünkü. o adamların tek cins kızları oluyo ya onlara hiç bulaşmıyom[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 alo ben kaşgarlı mahmut - kaşgarın neresindensin abi içindenim -aman ne güzel[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ehhehe hiç olmadı.. olursa çok gülerim. umarım olur bir gün :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kasgarli mahmut arasa beni divan-u lugat it turkun imzali kopyasini isterim ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
matama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sedat pekerin yiyenleri ve kuzenleri meselesi bir acaip. Adamin babasi akrabalari inanilmaz calismis. Istanbulda her okulda her lisede bir tane yigen birakmislar.
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 -Alo ben emrah -EmraaaaaaaaaaaH koş! :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage
Mille Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: matama, 28 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki: sedat pekerin yiyenleri ve kuzenleri meselesi bir acaip. Adamin babasi akrabalari inanilmaz calismis. Istanbulda her okulda her lisede bir tane yigen birakmislar. :D+1365864645[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 olmadı olmasında[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam...
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: Eternalus, 28 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: -Alo ben emrah -EmraaaaaaaaaaaH koş! :D Ahah keşke biri beni arasa ben Emrah diye. Aynı tepkiyi verirdim kesinlikle.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu
toggie Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet annemi kayıtlı telefondaki kayıtlı numaradan arayınca bi ara mardinli birileri çıkıyodu. turkcellde bi anormallik vardı o sıra.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth |
Öne çıkan mesajlar