Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mardinli Osmanlar, Hüseyinler, Mesutlar.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizede oluyo mu ikide bir arayıp ben Mardinli Osman, Erzurumlu Hamdi yada Kaşgarlı Mahmut diye arayıp o kıza blulşama su çocuğa bulaşma yok öldürürüm yok asarım yok keserim diye arayanlar?:D[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya.
Mesaj tarihi:
ahahahaha "alo ben kaşgarlı mahmut" diye arandığımı düşünemiyorum. adama küfür etmeden önce gülme krizine girerim heralde :)[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok
öhhüenm![/b]
Mesaj tarihi:
şikayetçi ol?

iki faydası olur. arayan ciddi ise kim olduğunu öğrenirsin. birisi şaka yapıyorsa bir daha böyle şaka yapmaması gerektiğini anlar.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Mesaj tarihi:
:D tam bir öküz hepsi yalan söylüyolar bari destekli sallasınlar adam arıyo bulaşma o kıza öldürürüm seni diyo hıhı oldu tamam roger that diyorum allaha emanet ol diyip kapatıyo[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Divanı-ı lugat-ı türk ü yazmıştınız dimi siz abi? Bi imzalı resim plzz.

zzZzz...[signature][hline]Count to Six and Die
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6.

CaNNiBaL_CoRpSe
Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir.
Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur.

Mesaj tarihi:
:D ben kadırgalı tayyip asıl sen bulaşma[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ehhehe hiç olmadı.. olursa çok gülerim. umarım olur bir gün :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
kasgarli mahmut arasa beni divan-u lugat it turkun imzali kopyasini isterim ben...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
sedat pekerin yiyenleri ve kuzenleri meselesi bir acaip. Adamin babasi akrabalari inanilmaz calismis. Istanbulda her okulda her lisede bir tane yigen birakmislar.
Mesaj tarihi:
-Alo ben emrah
-EmraaaaaaaaaaaH koş! :D[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
said:
matama, 28 Ekim 2005 18:11 tarihinde demiş ki:
sedat pekerin yiyenleri ve kuzenleri meselesi bir acaip. Adamin babasi akrabalari inanilmaz calismis. Istanbulda her okulda her lisede bir tane yigen birakmislar.

:D+1365864645[signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...