rabe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaslar oyuna yeni baslıyorum ve karakterimi hangi serverde acacagıma karar veremdim yorumlarınızı bekliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Nordrassil daha 3 hafta önce açılmış mükemmel bir sunucu.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 En iyi server die bakma bence hangisi en yeni diye bak yeni baslıosan. Örneği de Mirage vermiş zaten.[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Excane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Tipi de önemli.Oyun tarzına göre kendin bi seçim yapmalısın Pvp/RP/Normal/PvpRP. Bir de yeniliği vs de yalan kanaatimce,item toplamak rank kasmak tamam bir yere kadar.Ama arkadaş çevren yoksa oyunda kısa sürede sıkılırsın.Dolayısıyla eski arkadaşların bir yerde oynuyorlarsa ,onlarla konuşmanı ona göre karar vermeni öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yeni acılmıs sunuclularda basla hangisi ne zaman acıldı bilmiyorum ama low popu olanlara bak iste:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 nordrassil veya the venturo co derim ama ikinci yazdıım pvprp rp yapcaksan iyidir hem yeni sayılır hemde türk var sanırım baya[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet yeni acılmıs sunucuları kontrol et o serverlarda basla cok geri kalmazsın[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar