Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaklaşık 2 aydır miğdemde problemler var. spastik kolon hastası olmuşum. o kadar hap, ilaç fayda etmedi. bazen abartı kabızlar, bazen abartı ishal oluyorum. tekrar gidecem doktora inşallah bu sefer çözüm bulur. aşırı kola ( günde 3-4 litre) ve aşırı düzensiz yemek sonucunda olduğunu düşünüyorum. sinir ve stress te etkiliymiş. çıkıcam bu lanet internet kafeden zaten. -musluk suyu -kola -aşırı unlu mamül tüketmeyin. 2-3 gündür yine bastırdı. çorba içsem davul gibi şişiyor miğdem :([signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 çok geçmiş olsun valla sorma bende deli gıbı cola ıcıordum bıraktım[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 günde 1 adet muz ye. (bulabilirsen). Eğer çok krizin tuttuysa kolayı üstüne iç. Muzun öyle bir etkisi var. Midedeki mukus gibi mide duvarında durup bi tabaka oluşturuyormuş. Ülserlilerde bile işe yarıyo bu çözüm.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 geçmiş olsun.. kolayı çok zararlı mideye zaten..bi parça etin üstüne kola döküp durumu görebilirsiniz...ben de elimden geldiğince içmeyeye ya da az içmeye çalışıyorum.. kötü bi durum bu mide. hele de kabızlık ve ishal durumu..[signature][hline]cuytherock bir zamanlar burdaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 kola ve cips olmadan yaşanır mı yaw:D bu arada geçmiş olsun[signature][hline]GALATASARAY __________________________ www.metinoktay.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Geçmi$ olsun. Aynı olay abimde de var a$ırı kola tüketiyo. Acil $ifalar.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Kola içenleri kınıyorum efendim. Mis gibi nektarlarımız , meyve sularımız var. İçin, bol bol için =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 acım, yemek yesem bir dert yemesem bir dert :( internette okuduğum kadarıyla muz yemeyin yazıyor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar