Alo-matik Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Grind guidelerde ballandıra ballandıra anlatılması üzerine gidiyim yerlerini göriyim 1-2 tane de kesiyim diyerekten azhsara'nın yolunu tuttum. Varınca hiç bir blood elfin hareket etmediğini gördüm ilerliyolar ama bacakları hareket etmiyolar ölünce 3 derece sola yatıyolar. saldırırken sadece sesleri geliyo bide ellerindeki sopa ileri geri hareket ediyo. Başkasındada aynı sorun olduğunu öğrendim general chatten. Nasıl çözülür bu sorun?[signature][hline]Alo-matik Pati - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 O 1.8de bozuldu. Blood elflerin bişeyini değiştirmeye çalışırken herşeyi mahvetti blizz, 1.9da düzelir.[signature][hline]Ufo!!11!1!1!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bide ölünce dik dik kalıolar kim ölü kim diri kestiremiosun :D[signature][hline]Shippy Jeffrey 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 O hep vardı. Ama warrior charge edince oluyordu sadece. Şimdi hep öyle kalıyorlar galiba.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lamerize Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Aynı şey hinterlands taki night elf ranger moblardada var. Bende benim ekran kartım kötü olduğu için benden kaynaklanıyor zannediyordum.[signature][hline] Someday I will be the most powerful Jedi ever Dan Discotech Jusenas Dunemaul Level 5* Troll Shaman Daha fazlasını iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 banada sholoda oluodu[signature][hline]Twisted lvl 60 Und Pri - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 bana da hinterland da öle hacıyatmazlar saldırmıstı hiç haraket yok bole[signature][hline]HARD tauren shammy bl Eger barış istiyorsan savaşa hazırlıklı ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlizarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ahah hacı yatmaz magduru yazık:D[signature][hline]There's a right to obey and there's a right to kill! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar