Seifer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 merhaba, Avrupa yakasının yine Beşiktaş taraflarında frp oynamak için cafeler varmıdır merak ettim. Özellikle monopoly kapandığından beridir arkadaşlarla toplanıp oyun oynayamıyoruz. Frpem geldi diyeyim :)
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Sair Nedim'de Saklı Kent vardı, kapandı. ancak beşiktaş çarşının içinde ismi aklıma gelmiyor (bi tane petshoptan sağa sokağa girince)..orası zaten frp'cilerin mekanı...kapanmadıysa..[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gerekli Şeyler var ama gitme derim.Ben artık orayı pek sevmiyorum. Sihir var orda da warhammer oynuyorlar.Bir de taksimde Joker diye bir yer var hani İstiklalin girişinde bi cami var ordan sağa dön bi hanın tepesinde.Tek sorun içki içilen bir yer olduğu için gürültülü oluyor ve kapalı odalardan birini kapmak için erken gitmen lazım.Normalde FRP oynayanlar yok ama rica ederseniz.Oynatırlar.(Baya da yardımcı olurlar)
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bu arada yıllar oldu bir tabletop atamadım.. eşşeğe karpuz kabuğu hesabı bak canım çekti.. nolcak şindi?[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey!
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 alternatif mekan derken aklıma ilk olarak hemencicik bizim ev geldi.. bide bizim lise vardı eskiden. 2 sene önce falan giderdik liseye öğretmenler odaında oynardık.. çok matrak oluyodu :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Öğretmenler odasında FRP oynamak ne demek ya ; öhh.
zydar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 haftasonu öğretmenler olmuyodu.. boş olyuodu bekçide kafa eleman alıyodu içeri :-)[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 yanlış hatırlamıyosam bide dışarı atmaya çalışan helm takipçisi bi hizmetli vardı :-) [Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 27 Ekim 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
zydar Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 dövdük onu biz sonra hehe :-P[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
Seifer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Tamam.. anlaşılan öyle bir yer kalmamış avrupa yakasında :([signature][hline]Spiritus Sanctus
Öne çıkan mesajlar