Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1. (Geleneksel) Paticik Paintball Turnuvası Sonuçlandı !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizde bugun kendi aramızda maçlar yaptık çok keyifli idi Oozamca ile rambo abi beni deli dana gibi koşturdular sahanın içinde bi oraya bi buraya .. vurulmayayım diye canım çıktı... hala nefesimle uuraşıyom :) . Sizlerle oynamak keyifliydi diyoruz ya hani... Hadi yapın organizasyonu şimdiden de aklımızda bulunsun :)
Mesaj tarihi:
said:
sanerixx, 30 June 2003 02:33 tarihinde demiş ki:
hmm tamam yani silahima sucu atabilirim yani ahah

silahlarıma suç atana itina ile kafa atılır, depilir darpılır !! her hafta 2 tam günüm geçiyo sırf onlara bakım-onarım-temizlik yapıp, tabiri caiz ise cıncık gibi bir hale getirip, bir m-16, bir mp-5 halt etmiş bunun yanında kıvamına eriştimek gayesi ile..

kifayetsizce yapılan, hunharca sarfedilen bu ve benzeri hainimsi suçlamaları şiddetle kınarken, suçlama sahibi ve yardakçılarını sahada boya topu manyaa yapmak suretiyle sersem ve sızım sızım bir ruh haline sokacağımı beyan ve garanti eder, oluşacak kızarma ve morarmalar için pudra vb. stoğu tavsiye ederim.

unutmayın, unutturmayın;

OguzAmca BurnuTabanca!!![/]

=p[hline][b]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Mesaj tarihi:
count me in, guyz :)

e hadi kharon, takimi olustur bakalim. ama herkesden onay al da gelecekler kesinlessin 3 temmuza.

ben bu siralar cok sik girmiyorum nete, ondan yikiyorum sana gorevi :)
Mesaj tarihi:
Eğer turnuvaya istanbuldan'da katılım olcak ve ciddi kalabalık boyutlara ulaşçaksak şöle bi önerim var;

* turnuvayı 2 gün yapalım.

* ilk günün gecesinde istanbul tayfası, bizim ekip ve ankaradan isteyenler için bizim ağaçlık-çimenlik bölüme çadır kampı kuralım.

* o gece bolca içelim, ateş başında frp felan oynayalım.

* dolayısıyla keyif olayının ve beraber zaman geçirmenin dibine vuralım.

hadi buyrun bakalım.

ps: çadır bulamayan herkese biz çadır ayarlarız.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur
Amin n'rangwa edanea...
Mesaj tarihi:
oguzamca = organizatör kral
daha ba$ka bi$i demiyorum ben
yalniz istanbuldakileri organize etmek biraz zor olabilir , bence ayri bir topic altinda incelensin artik bu konu [hline]SAN

[Bu mesaj sanerixx tarafından 01 July 2003 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bırakın ya, OguzAmca öneriyorsa kesin bi terslik çıkar, ne bileyim yağmur falan bastırır yaz ortasında, kampa köpekler saldırır birşey olur.

Madem adamlar Istanbuldan kalkıp Ankaraya geliyorlar Soguksuda yapın oldu olacak kampı.

Kıskanmıyorum, biliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
ya beyler 3 u olmicak sanirim (olupda benim gelememe ihtimalim bile var daha kotusu bohuu)
neyse artik siz eglenmenize bakin
bende catliyim
heahae[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning

Mesaj tarihi:
Nefr beni tanıyabilecek mi bakalım? Hem PSX takımında oynuyorum hem abiyim hem sakalllıyım izcilik yaptım Nefr'i kingde yenmekten büyük zevk alıyorum vs.... ueuhehueuh gıcık ol bana genel yönetici zuauhuauha
  • Yeni Oluştur...