Dorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 1. Paticik Paintball Turnuvası'na toplam 25 kişi katıldı ve 5'er kişilik 5 takıma bölünerek gün boyunca birbirini yidi !! =P Süper eğlenceli bir günün ve çekişmeli karşılaşmaların ardından herkes mangal-rakı-taze lavaş-salata dörtlüsüne şu anda saldırıyo :o) Ben de bundan istifade konu başlıını açayım dedim. TURNUVA SONUÇLARI 1. PSX (440 PUAN) OguzAmca Barış Legolas Oytun Mete Özgür 2. TED TEAM (290 PUAN) Azmodai Codmaster Zegna Raider Pacos 3. PATI (180 PUAN) Bonecrusher Ra_d Bravecik Angelfire Boccob 4. GADDAR ÖRDEKLER(160 PUAN) Tsubasa Throndor Selamon Kharon Rogman 5. BOYACI KRALLAR (60 PUAN) Prodigy Sanerixx Wanderer Homoid Aegean Katılan herkese teşekkürler. Fair play çerçevesinde gayet keyifli bir gündü. Sanırsam daha geniş katılıma eylülde gene bir aradayız.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 hane resim yokmu yaf ?[hline]Mixed Website OynatFm Yayında Dıkla Çalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 fotoğraf felan da çekti arkadaşlar da daha burdalar. hele bi varsınlar eve koyarlar mutlaka.[hline]Neenar of Hibernia - Excalibur Amin n'rangwa edanea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Aha raider de katılmış Becerir o zaten paintballı:-P keşke ankarada olsa idim esası gelmeyi düşündüm:) babamla ehhe Genede sağlam adam gelmiş lan[hline][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u][b][i][u]
Öne çıkan mesajlar