ccnn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 belkide senin adamın delirdide tedavi görüryor diye girmiye bilir üzgünüm doktor çağırman gerekecek benim tanıdığım bir doktor var fiyatı 2m hade senin için 1m yeter neden ister misin :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P: şaka :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liquid_SnaKe Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 yaw a1 ne zman açilcak bilgisi olan war mi??[signature][hline]Nick: Liquid_SnaKe Server:Ares Job:Kasar Hood Lwl:63 Clan:Alan olmadı daha Np:1xxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 açıktır zaten başka nasıl açılacak ki???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ccnn, 28 Ekim 2005 16:46 tarihinde demiş ki: belkide senin adamın delirdide tedavi görüryor diye girmiye bilir üzgünüm doktor çağırman gerekecek benim tanıdığım bir doktor var fiyatı 2m hade senin için 1m yeter neden ister misin :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P: şaka :D gülemiyorum ben bu don da bu karda bu şakaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben askida kaldim girmiyor aglarim haaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 sen gülmesende olur sıcak ülkelerdeki gülse de olur :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypotenes Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 said: ccnn, 28 Ekim 2005 17:06 tarihinde demiş ki: sen gülmesende olur sıcak ülkelerdeki gülse de olur :D hocam nedir bu geyikler az sus ya post mu kasmak amacın nedir anlamadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccnn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ağla açılırsın açıldıkça ağlamzsın zu hahaha :D CEM YILMAZ GİBİ ADAMIM HA :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar