Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yazılım Programlama Web Sayfası

No_FeaR

Öne çıkan mesajlar

Selam herkese ben bi soruyla daha karşınızdayım
Programlama Yazılım Web Sayfası Flash bunların hepsine yani bunların hepsine nerden başlamalıyım Bu işe girip bayağı ilerlemek istiyorum programlamayı öğrenip web sayfası yapmaya sonra flashe falan herbişeyi merak ediyorum nerden başlamalıyım sizce bana yardımcı olabilecekmisiniz
Sosyal ağlarda paylaş

onların hepsine derin bi nefes aldıktan sonra başlamalısın :)
walla bende bir döküman war
"teach yourself programming , web designing , game designing , flash kullaning , ohayingi hedeying in 10 years"
diye istersen yollayim 250 mgb her şeyiyle anlatıyor yiyeceğinden içeceğine sıçacağına kadar

şaka bi yana böyle bi soruya verecek cevabım yoktur
dediğim gibi derin bi nefes al ilk önce
Sosyal ağlarda paylaş

web sayfası flashı halledersin de programlama zor :) ben de baslamayı dusunuyorum yakında . oyle teach yourself hede hödöyle öğrenilecek iş değil programcılık ,birkaç tanıdığım var hepsi linux ile acık kod okuyup yazmaya calısmıslar surekli sürekli kod okuyup yazmaya calısmıslar öyle öğrenmişler işte :)[hline]chaban, 1 August 2003 00:20 tarihinde demiş ki:
YAKALAYIN KAPKAÇ YAPIP KAÇIYORLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[Bu mesaj Phlox tarafından 01 August 2003 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Phlox, 01 August 2003 04:11 tarihinde demiş ki:
web sayfası flashı halledersin de programlama zor :)[hline]

Bence hepside aynı zorluk derecesinde, hiç birinde eğitim hiç bir zaman bitmez. Yani belli bir sonu yok işte buda artık öğrenebileceğin son şey diye.[hline]5
Sosyal ağlarda paylaş

phlox açık kod okuyup anlamak için önce orda işleme sokulan komutların ne demek ve görevinin ne olduğunu iyi bilmen gerek komut bilmiyorsanda bu sefer programın ne iş yaptığını iyi bilmen gerekir ki o zaman komudu çözesin. Yani yeni başlayan bir insan kod okuyarak hiç bişi öğrenemez. Programlama kod ezberlemek değildir çünkü.[hline]What if the prophecy is true
What if tomorrow the war could be over?
Isn't that worth fighting for?
Isn't that worth dying for?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...