MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 k .o nun eski zevki çünki önceden şifre yoktu makro yok kosp yok felan filan önceden dogru dürüst oynuyoduk şimdi ise önüne gelen şifre yazıyo bu iş deyil adam kolayca gidip ıwı atlıyo....[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 napcaz[signature][hline]ALSHARO/cypher 6x/6xxxx Laviniam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeoNSeA Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 k.o nun kalmadı evet k.e nın kı basladı :D[signature][hline]Nick : LeoNSeA LVL : 61 Nation : EL MORAD Job : Kasar Hood N.P : 1x.xxx Clan : EsCaPe Server : Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ben ne biliyim :) artık bakılacak bi çaresine ben bu oyunda en cok lottoları özledim xcoins geliyodu fazla para :) çarpı hep[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx cLan : SiE_NooB_SiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Zevkler ve renkler TARTIŞILMAZ[signature][hline]PoWeR_TURK lvl 60 arch mage (cyper) MeRcAn_DeDe lvl 56 [diez] Sadecedeli lvl 65 {diez] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Lan milo ne işin var lan burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kallon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 evet arkadaşlar hergeçen gün bi yeni hile keşfediyorlar bu birazda oyunun yapısın da kaynaklanıyo oyun yağılırken fazla güvenlik onlem leri alın mamış oyun yazılımı qbeyzik miş bu pırogramı kulana bi arkadaşım var bilgisayar mühendisi ben ona gösterdim bu oyunu bana dedi çok baştan savma yapıl mış oyunun birçok hatası var bu hataları bulup oyunun yapısına inil diğin de oyun birer ufak karelerden oluşuyomuş bu karalerden hatalı olan larını bulup yerlerine ken di makro hek vb pırogramları yazıp istedikleri gibi kuklana biliyorlar mış oyun yönetimimi de bu konuya karşı yapacak fazla bişeyi yok muş oyunun yeniden baştan yazıl ması gerekiyomuş bu da büyük bi malkiyet gerektiriyor muş yani imkan sız mış bide bu hekşilt bişe ifade etmiyor bunuda söyleyeyim yani oyunu iyi bir bilgisayar pırogramçısı parmağın da çevirebili bu yüzden oyunu bıraktım lvl 62 magem var xgenon da boşu boşuna kastım diye düşünüyorum tam 6 ay lık emeğimi bazı arkadaşlar 5 dakada elde edebiliyorsa bu oyunu oynamamın bi anlamı da kal madı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar