Passanger Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Artık yeter dıyorum kac haftadır.Ligler iyice zıvanadan çıktı.Bu hafta guven ornegı ondan once Anelkanın golu ondan once U.Karanın golu Okanın antrenora saldırması.Artık lıgı ızlemek ıstemıyorum. Bu topıcte tartısılmasını ıstedıgım konu bu kırlenmenın sorumlusu kımdır? Bence Haluk Ulusoy bu kırlenmenın basrolundedır.Bosrolu ondan Azız Yıldırım devr almıstır.(Hemen savunmaya gecmeyın.Dusunun.) Bır baskan cıkıp alenen Sampıyonluklar sahada kazanılmıyor dıyorsa ve bu sozun sahıbı baskanın takımı ''Kontrolsuz Yukselme'' ıle bır macı cevırıyorsa, Bir futbolcu bahıs oynayarak kendı karıyerını bıtırıyorsa, Bır mafya lıderı bır menejare sampıyonlukta hıcmı payımız yok dıyorsa, bu lıg ızlenmeye degermı?[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Bu konuda konu$ulacak o kadar konu var ki. Ama yine paticik objektif olamayacak, yine gocunan 1-2 tip çıkıp bu threadinde içine edecekler ve kirlenecek. O yüzden ben hiç kasmiim kendimi 1-2 bi$i yazıcam diye.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 üff sıkıldım yani bnde bu topiclerden gs uefa kupasını aldıgı sene hakemler tarafından torpilin allahı geçildi istanbulspor macı var bir hatırlatayım 3 dakka lık uzatma 11 dakka oldu ve 11 . dakka da penaltı kazandı gs rekor du bu türk tarihinde bisüsürü maçta böle saçma sapan gs ye torpil biz böyle Ağladık mı ???? bi sorarım yaa başarısız Eski büyüklersiniz artık Artık tek büyük o da fenerbahce ha bunu cekemiyosunuz aziz yıldırım napmıs adam zengin kıskanmayın ya basarız parayı alırız istediğimiz adamı oluruz şampion ezeriz sizi bu artık böle olur uzun seneler.. hadi ağlamayın ya yeteeeerrr!!! Mazide Yaşamayın Artık Küçük Takımlarsınız Fenere göre [signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup [Bu mesaj PiNg tarafından 20 Ekim 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 aziz yıldırım şampiyonluklar sahada kazanılmıyor dediğinde herkesin anlayamayacağı bi laf etmiş anlaşılan. tesisleşme, ekonomik gelişme, stadyum, tv ile gelirlerin artması gibi konulardan bahsetmiştir. Bazı kimseler bunu "aha şike yapıyo demek ki" diye algılayıp aciz duruma düşmüşlerdir.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bencede yanlı yaklasımlar olacak ama azimle iseyen duvari delermis gibi dusunup yazacam... - Turkiyede seninde bahsettigin gibi mac sadece sahada kazanılmaz mantigi oldugu surece... - Ust duzey yetkililer sahada, soyunma odalarinda hakemlere veya rakip oyunculara fiili ve sözlü mudahalelelerde bulundugu surece... - Biz bu konulari uzattigimiz surece... Hem insanlardaki bu dusunce hemde bu tutum degismez... Not: Tartisma cikmasin yazdiklarimi begenmeyen yanlıs bir yanını bulan ozel msj atsin konu kirlenmesin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Jedi, 20 Ekim 2005 13:53 tarihinde demiş ki: aziz yıldırım şampiyonluklar sahada kazanılmıyor dediğinde herkesin anlayamayacağı bi laf etmiş anlaşılan. tesisleşme, ekonomik gelişme, stadyum, tv ile gelirlerin artması gibi konulardan bahsetmiştir. Bazı kimseler bunu "aha şike yapıyo demek ki" diye algılayıp aciz duruma düşmüşlerdir. +99 da bırak abi laf sölemeye değmez işte yazık bırak mutlu olmaya çalışsınlar takımları dandik napsınlar..[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ping ve Jedi ilk mesaj da tum takimlara yonelik bi seyden bahsedilmis neden direk fenerbahce uzerine atladiniz... Yoksa...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 of cevap yazmayacam diyorum ama böyle anlamıyorsunuz sonra mecbur kalıyorum. Arkadaş demiş başrol aziz yıldırım "şampiyonluklar sahada kazanılmıyor" dedigi sürece hede hödö. bende yanlış yorumladıgını söyledim. Fenerbahçe ile alakalı birşey söyledim mi? göremiyorum. sen nerden cıkardın fenerin üstüne atladıgımızı?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Once ping in yazisini oku sonrada benim yorumumu arkadas yapmıs... said: AthleT, 20 Ekim 2005 13:38 tarihinde demiş ki:yine gocunan 1-2 tip çıkıp bu threadinde içine edecekler ve kirlenecek. [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Doğruları söylediğimizde kirletmişmi oluyoruz? haa ok o zaman siz temiz temiz yalan yanlış takılın atıp tutun ben doğru söyleyip kirletmeyeyim.lol.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Passanger, 20 Ekim 2005 13:19 tarihinde demiş ki: Bence Haluk Ulusoy bu kırlenmenın basrolundedır.Bosrolu ondan Azız Yıldırım devr almıstır. said: Theo, 20 Ekim 2005 13:55 tarihinde demiş ki: Ping ve Jedi ilk mesaj da tum takimlara yonelik bi seyden bahsedilmis neden direk fenerbahce uzerine atladiniz... Yoksa... --------------------- baska bisey demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 boşa gs fb bjk tartışması yapmayın.bana bu 3 büyük takımın kollanmadığını kimse iddia edemez.herkesin o kadar çok pislği var ki anlat anlat bitmez.burada hakkı yenen ve konuşması gereken takımlar varsa onlar da anadolu kulübleridir.fb de kollanıyor gs de kollanıyor bjk de kollanıyor.hakemler bu 3 takım maclarından korkuyor anelkanın golünde hakemler görmedi mi sanki o pozisyonu?gördü ama bunun azin yıldırımla alakası yok bu 3 büyük takıma o düdüğü çalmak yürek ister.çaldığı zaman yutturuyolar o düdüğü adama.cem papila bjk maçalrına çıkabiliyor mu?gs ali aydına düdüğünü bıraktırmadı mı?gs den song fbden luciano bjknin eski oyuncusu zago her maç kırmızı kartlık hareketler yapıo.hangi hakem atabildi?büyük takımdaki, oyuncular hakemin üstüne yürüyo her türlü çirkefliği yapıyor aynı futbolcular anadolu kulüplreine geçince mis gibi oluyor.avrupa kupası maçlarında hakeme ağzını acamıyolar neden?ilhan ankaragücünde hakeme ağzınıu açabiliyor mu?hagi kac cl maçında hakeme tükürüp hakem kovaladı?yani uzun sözün kısası bu 3 büyük takımın laf söylemeye hakkı yok.3 büyük takımda kollanıyor olan anadolu kulüplerine oluyor.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 savage orda yazan tek sey o degil... ve orda yazanlar 4 buyuklerin hepsine satasma iceriyor... Hepside 3 asagi 5 yukari dogru... Bide soyle bi gercek var; Ates olmayan yerden duman cikmazmis. Simdi bizim itiraz ettigim seyler besiktasin veya galatasarayin basina gelseydi (elle atilan goller fln) siz ne yapardiniz baskaniniz televizyona cikip bizim sadece boyle arkadas ortaminda soyledigimiz seyleri orda soylemezmiydi? Hakemleri kendi alehiniz icin ettkilemeye calismazmiydiniz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 yok sen demişin de niye direk feneri savunmaya geçiyosunuz. orda tüm takımları genel olarak kötülüyo olabilir ama sadece fenerbahçeyi isim wererk kötülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya taraftarlık böyledir işte. Ezen taraf her zaman ağlayanlar tarafından kötülenir. Gün gelir beşiktaş ezer, cimbomlular ağlar gün gelir fb ezer beşiktaşlılar ağlar... eheh... güzel.. yerse..[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SavagE, 20 Ekim 2005 14:22 tarihinde demiş ki: ama sadece fenerbahçeyi isim wererk kötülüyo 1. mesajda Fenerbahce gecmiyor... Sadece diger takimlardan bahsedildigi kadar isim veriliyor...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Theo hala anlayamadın ya uykusuzmu kaldın nedir :) Biz fenerbahçeyi savunmadık çıkıpta.Aziz Yıldırım'ın yanlış anlaşılan sözünü düzelttik. Gidp sen hala fenere neden atladınız diyosun. adam kırmızıya yeşil diyor bizde o yeşil değil kırmızı diyoruz anlamıyomusun hala yoksa anlamakmı istemiyosun?[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Theo, 20 Ekim 2005 14:29 tarihinde demiş ki: said: SavagE, 20 Ekim 2005 14:22 tarihinde demiş ki: ama sadece fenerbahçeyi isim wererk kötülüyo 1. mesajda Fenerbahce gecmiyor... Sadece diger takimlardan bahsedildigi kadar isim veriliyor... aziz yıldırım fenerbahçe'nin 1 numaralı adamı. aziz yıldırıma edilen laf FB ye ediliyo demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ortada bi gercek varken anlamak istemiyorum... Hadi Aziz'i gectik dielim fener hakkındaki diger goruslere ne dieceksiniz neden bu olaylar hep fenere oluyor? Birde sen uefa cup'u kazandigimiz sene istanbul macindan bahsetmisin nasıl oluyorsa gecen sene kac maci uzatmalarda ve olmayan olaylardan kazandiginizi ve bu sene rize(yanılıyor olabilirim) ve konya maclarinda tarafli tarafsiz herkezce acik bir sekilde gozuken ve bu kadar tepkiye neden olan olaylari konusmuyorsunuz? Taraftarlik olaylara AT GOZLUGU takarak mi yaklasmak?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: SavagE, 20 Ekim 2005 14:32 tarihinde demiş ki: aziz yıldırım fenerbahçe'nin 1 numaralı adamı. aziz yıldırıma edilen laf FB ye ediliyo demektir. Ya sen ilk basta sadece fenerin ismi geciyor dedin simdide aziz'e edilen laf fenere dedin... :D Orda sadece aziz'in ismi gecmiyor ismi gecenlerde bahsedilen takimlar icin oldukca onemli kisiler... Kendinle celisme...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Theo, 20 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Hadi Aziz'i gectik dielim fener hakkındaki diger goruslere ne dieceksiniz neden bu olaylar hep fenere oluyor? hep fenere olmuyor gözüm. fener üst üste 2 sene şampiyon oldugu için bu sıralar ağlayanlar işte fener hede hödö diyor. yarın gs ezer başkası ağlar.[signature][hline]Satılık bir kaç donanım parçası (ucuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Theo, 20 Ekim 2005 14:35 tarihinde demiş ki: ortada bi gercek varken anlamak istemiyorum... rize(yanılıyor olabilirim) rize maçındaki o hareketi sahadaki kimse farkedemedi bu olay yüzünden hakeme yüklenmek yanlış bide ne çabuk unuttunuz gs nin berabere giden maçını hakemin 11 dk uzatıp arifin kendini yere bırakması sonucunda werilen penaltıalrı, yazık yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben şimdi özhan canaydın şike yapıyo şöyle şöyle desem tüm GS liler üzerime gelir galatasaray hakkında nasıl böyle bişey söylüyosun diye... benimde nalatmak istedim bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Jedi sen bana son zamanlarda fener disinda elle bariz bi gol atan turk takimi gosterirmisin... Savege biz unutsakta siz unutturmazsiniz nasıl orda biz korunmussak veya sizin gozunuzde bu oyle ise suanda siz en az o zaman bizim korundugumuz kadar korunuyorsunuz...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 said: Theo, 20 Ekim 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Jedi sen bana son zamanlarda fener disinda elle bariz bi gol atan turk takimi gosterirmisin... anelkanın elle temasını göster ben bidaha bu foruma girmicem. orda sadece fual war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar