Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telekoma protesto sitesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kemikıl'ın arkasına geçin abi banane ben sadece tasarımı yaptım :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
oho abi ben 20 dakkada site yaptım :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
Abi bize acil telekom logosuna giren kafa resmi lazım.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!

[Bu mesaj Davion tarafından 28 Ekim 2005 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:

Buyrun beyler bannerda yaptım :P[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
Banner tatlı olmuş yalnız ufak bir düzeltme internetin vatanı yoktur, Türkiye'de internet yazsan daha doğru olacaktır.

[Bu mesaj Adiemus tarafından 28 Ekim 2005 03:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tarihe geçeriz işte :D

said:
TRT 1 : İnternette yaptıkları protesto sonucunda tutuklanan gençler.

Hürriyet : SANAL PROTESTOCULAR TUTUKLANDI!!!

Show TV : İNTERNET ORTAMINDAKİ PROTESTOYA TUTUKLAMA!!!!

Off acayip karizma oluruz :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
RTE kim yaw? Radyo Televizyon Embesillerimi nedir? :D :D Uykum var kafam durdu valla.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
heueuhe siteyi bitirin artık ya.. bekliyoruz burda[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
eheh biz ona rte diyoruz kısaca(tayyeap),valla adamlar istediklerini yaparlar kime kafa sokuyonuz lan siz falan diye :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity
Mesaj tarihi:
Ya döneriz dönmeye de köşenin sonu cezaevine çıkmasın =)
Hadi cezaevine de girmedik diyelim ama polisle en ufak bi tartışmam olsa bile babama ne diycem ben. adam sorar ne işi var olm senin kafanın telekom'da demez mi yani :D
ama korkmuyorum geyik amaçlı yapacam ben bu siteyi bugün :)
eger peşime düşerlerse tanımam kendimi. toggie mi? o kim yau?[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
Mesaj tarihi:
Bi bok olmaz korkmayın. Amma tırsıonuz ya.

Bu arada KEMIKIL nerde yaw alowwww...[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
  • Yeni Oluştur...