avarel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penguen Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: avarel, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw geçen seferki küfürlüydü bu daha güzel olmuşşş[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin verilmiyo bi acc... alabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Kim o Ban yiyenLEr ?[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 iyi de biz niye utanıyoz bi mi banladık[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avarel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bir salak dupeden ban yedi digerlerini okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: avarel, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw harbi mi ban sebebine ne dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avarel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 sebebi Gm orc base'den cekılın dedi adamlar hala nova attı bri benım partimdedi benım 2 cvhar war biri İzmır biri DomestosNecati belki bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 rofl ... adam base önünden çekilin dedi demekki mallar çekilmedi adamda demişti banlarım die banladı bunda ne war garip ? :D bırak ya[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 45k+ Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: avarel, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki: beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw kop kop kop :D[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VW__ Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Öle bi yazı bende okumuştum.... Ama tam olarak ne dediğini anlamamıştım GM'in.. bi kere _Dumaa bizim party deydi.. 5dakka geçmedi adamın banlandığını yazdı adam partyden düştü :([signature][hline]Nick: Synergenx Lvl : 6x Np: 3xxxx Nation: El Morad Job: Blade Master Baş düşman : Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 hemen utanıyorum abi :utaniem:[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki: angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forrazzi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ee bize ne bundan?[signature][hline]server:ares clan:sacred level:65 np:350k++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 bizi neden ilgilendirsin ki ? utanacak neyimiz var ? sizi secip mi getiriyorlar bu siteye bilmem ? DomestosNecati[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ares2000 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 boş iş bunlar yaw[signature][hline]:::bu::oyundan::kurtulmam::lazım::: CHAR SATILIKTIR OZELLİKLER: NATİON:HUMAN LEVEL:60 SERVER:ARES FİYAT:BAKCAZ BİŞEYLER(HELE Bİ KONUSALIM) E-MAİL:[email protected] KAYDEDECEK OLANLAR LUTFEN İSTANBUL'DAN OLANLAR KAYDETSİN. (CHAR UCUZDUR BU ARADA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Gm bu walla sözünü dinLemek Lzm :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aresli orcları esefle kınıyoruz . kınıı kını kını[signature][hline][b]cats rulz =) bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 çok üzüldük valla kınadılar bizi , talk artık gün yüzüne çıkamayız dimi kanka ?[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 walla ya o kadar diyoz koyun sürüsü gibi bunlar :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 aralarından birini gördüm bi ara ___MOTOR___ nickli biri vardı herhalde hepsi ona binip geliyolar ob önüne :D[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 %74 :/ np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ben bu utancla CZ'ye giremem bir daha . Gidip worm kesicem bundan sonra :ezik:[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ölürsün dikkat et arkana healer getirem :D[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 massive lazım olm heal yetmez buna XD[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaLkative Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 meuaehuaeuaheuaea yok ya malice felan keser herhalde ama kesemezse 2 healer bide tank geitririz[signature][hline]Name: ::TaLkative:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 61 %25 np: 180 k + Job: Paper Mage ORCC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 neyse talka saçmaladık bi topic açta konuşak bişiler baydı burası[signature][hline]Name: ::Informer:: clan: MoradSlayers Server : Ares Lvl: 66 np: xx.xxx Job: Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 said: Informer, 28 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: aralarından birini gördüm bi ara ___MOTOR___ nickli biri vardı herhalde hepsi ona binip geliyolar ob önüne :D zuhahahahaha[signature][hline]server:Ares Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD) Elemental lord Np:55k+ Clan:Fatal1ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar