Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ARESLİ ORCLAR UTANIN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw
Mesaj tarihi:
said:
avarel, 27 Ekim 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
beyler gecen gün olan olayı ızlegince utandım walla. Humanlar bildiginiz gibi cz de orc base cıktıgı yok gecen hafta GM sonunda geldi ve humanlar orc base'den cekilin dedi ve ceekilmeyıp kalan 5-6 mage ban yeid bu nolay gece saat 4 de olud uttanın be yaw

geçen seferki küfürlüydü bu daha güzel olmuşşş[signature][hline]Diezde bir efsane doğacak ama GM ler izin verilmiyo bi acc... alabilsem..
Mesaj tarihi:
said:

harbi mi ban sebebine ne dedi
Mesaj tarihi:
sebebi Gm orc base'den cekılın dedi adamlar hala nova attı bri benım partimdedi benım 2 cvhar war biri İzmır biri DomestosNecati belki bilirsiniz
Mesaj tarihi:
rofl ... adam base önünden çekilin dedi demekki mallar çekilmedi adamda demişti banlarım die banladı bunda ne war garip ? :D bırak ya[signature][hline]Job : Elemantal Lord
Nation : Karus
Nick : BesT
LwL : 61
Race : Mage
Np : 45k+
Server : Ares
Mesaj tarihi:
said:

kop kop kop :D[signature][hline]server:Ares
Level 62 %8 (Daha düşer bu artmaz xD)
Elemental lord
Np:55k+
Clan:Fatal1ty
Mesaj tarihi:
Öle bi yazı bende okumuştum.... Ama tam olarak ne dediğini anlamamıştım GM'in.. bi kere _Dumaa bizim party deydi.. 5dakka geçmedi adamın banlandığını yazdı adam partyden düştü :([signature][hline]Nick: Synergenx
Lvl : 6x
Np: 3xxxx
Nation: El Morad
Job: Blade Master
Baş düşman : Nychris
Mesaj tarihi:
hemen utanıyorum abi :utaniem:[signature][hline]MyDyingBride, 23 Ekim 2005 18:53 tarihinde bana demiş ki:
angelina jolie nin dudaklari vede kendisinin sexyligi o hatun aglamasada sana bi bakis atsa realden kafayi yer kosturarak atarsin kendini kopruden assa "hayatta artik hic bir derdim yok yasamimin zirvesindeyken öleyim" dierekten :P
Garbage
Mesaj tarihi:
boş iş bunlar yaw[signature][hline]:::bu::oyundan::kurtulmam::lazım:::
CHAR SATILIKTIR
OZELLİKLER:
NATİON:HUMAN
LEVEL:60
SERVER:ARES
FİYAT:BAKCAZ BİŞEYLER(HELE Bİ KONUSALIM)
E-MAİL:[email protected]
KAYDEDECEK OLANLAR LUTFEN İSTANBUL'DAN OLANLAR KAYDETSİN.
(CHAR UCUZDUR BU ARADA)
Mesaj tarihi:
aresli orcları esefle kınıyoruz .

kınıı kını kını[signature][hline][b]cats rulz =)
bab the kenk of the bab of the kenk lame of the kenk bab the kenk tmm bab kesme bab pls bab the kenk of the bab of the kenk of the baB OF THE The kenk öeeh süx be kanky
Mesaj tarihi:
çok üzüldük valla kınadılar bizi , talk artık gün yüzüne çıkamayız dimi kanka ?[signature][hline]Name: ::Informer::
clan: MoradSlayers
Lvl: 66 %74 :/
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
aralarından birini gördüm bi ara ___MOTOR___ nickli biri vardı
herhalde hepsi ona binip geliyolar ob önüne :D[signature][hline]Name: ::Informer::
Lvl: 66 %74 :/
np: xx.xxx
Job: Warrior
Mesaj tarihi:
meuaehuaeuaheuaea yok ya malice felan keser herhalde

ama kesemezse 2 healer bide tank geitririz[signature][hline]Name: ::TaLkative::
Lvl: 61 %25
np: 180 k +