Joey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Şimdi arkadaşlar bi kaç şey sölemek istiyorum bütün millet orc staff dondurur zannedio bu çocuk pet mage yani ben 61 lvl ken 160 int verdiğimde mana 3300 küsür oluodu 62 de çok fazla fark yoksa 4988 olamaz demekki bu adam 180 i bile geçmiş olabilir. bide Bu video da çalan şarkıyı kim sölüo help pls ailecek mağduruz. Devletten ve paticikten yardım bekliyorum :D Ska, country ve bir punk havasıdır gidio . Aklımdan çıkmıo melet :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 26 Ekim 2005 13:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Hangi başlıkta olduğunu bulamadım.Videonun linkini yada linkin bulunduğu başlığı yazarsan sevinirim ,şarkı konusundada yardımcı olabilirim belki :)[signature][hline]Everything Dies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 sözkonusu video nun linki var mıdır?[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 KO Ranking Forumları Burdan buldum Video nun adı Camaz0tz Light Gun linkide TIK PLS ilk sayfada link i yanlış vermişler en sonda bi tane daha link verilmiş ordan buldum. Bu arada A Tribute To Ramones tan esinlenmiş galiba abimiz :D We are a happy family[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. [Bu mesaj JoeyRamone tarafından 26 Ekim 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christie Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2005 direk indirmek için bi link koyman mumkun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 2die TIK PLS e tıkla orda download a tıklayınca bi server seçip indirebilirsin[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Camaz0tz un bilidiğim kadarıyla 192 inti var.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:144.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enaksis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 inmiyor. paralı üyleik istiyor sanırım tam anlamadım. eğer indirilmişi varsa onu koy. daha ii olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 anaaa bişiler olmuş gerçekten ben rapid e atmayı deneyim bi saniye[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 ohaaaaa bu ne Your upload: 1202387 of 43386588 bytes received. You send 10.28 KB/Sec. 68.4 minutes left. [>.................................................] 2% 68 dakika mı dio bana mı öle gelio[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 En sonunda bitti işte link http://rapidshare.de/files/6821152/orcstafftribute.wmv.html sadece müziği değil videoda güzel :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Google amca saolsun sözleri arattırdım çıktı (wanksta arattırdı :D) ne sölediğide belli olmuo ama artık bilioz :D Reel Big Fish A Little Doubt Goes A Long Way hani şu Take on Me yi cover layan grup :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 106.xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Satıldı :( Dip Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 benim uniquelerle (2x rol 100 mana ep 200 mana mage earring 40 mana ) 4.066 mana barım var Lvl 62[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / peru clanındayım o_0 Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher [Bu mesaj Marl0_on tarafından 28 Ekim 2005 15:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar